Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
Rekur links par manis pieminēto nāves inscenējumu LV
https://degpunkta.tv3.lv/degpunkta-dazadi/sieviete-inscine-savu-navi-lai-izvairitos-no-kriminalatbildibas/
Bet tas ar Lauri liekas tik savādi, ja kādam būs kāds jaunums par to, dalaties.
09.03.2024 23:18 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6341
Reģ: 13.11.2016
Juris vnk meklē atbildes uz jautājumiem. Gan jau ir salasījies daudz ko. Tuvinieki tā parasti dara, kamēr viss nav skaidrs. Turklāt tuvinieka pazušanas sākumā, cilvēkiem gribas saglabāt cerību, ka varbūt pazudušais tomēr ir dzīvs, kaut arī profesionāļi pēc apstākļu kopuma nojauš, ka visticamāk cilvēka vairs nav. Es arī lasīju Jura ierakstus Xā. Cik atceros, vairākas dienas (?) pēc notikušā viņš, protams, štukoja, kā labāk meklēt Annu, bet viņš rakstīja, ka poliči uzskatot, ka Anna izdarījusi pašnāvību. Tāds poliču ieskats ir gluži loģisks, ja reiz bija visi publiski zināmie apstākļi.
Tās inscinētās cilvēku nāves ir pavisam citi stāsti, tur cilvēkiem ir pavisam cits uzvedības modelis, motīvi. Turklāt vismaz Latvijā tas ir kaut kas ļoti rets. Simtiem, ja ne tūkstošiem, reižu retāk kā pašnāvības.
10.03.2024 07:07 |

Reitings 11833
Reģ: 30.12.2015
chihiro @ 09.03.2024 22:58

Ļoti savādi.
Iepriekš lasīju reditā par Lauri, ka izrādās viņam esot bijusi depresija un pašnāvnieciskas domas, par kurām citi nenojauta, bet dzīvesvietā vai tml.tika atrasti pieraksti utt.un visticamāk pašnāvība.
Būs jāpaskatās, vai tagad kas tiek rakstīts.

Kur var palasīt to reddita thread?
10.03.2024 08:31 |

Reitings 1381
maijpukjiite @ 10.03.2024 08:31

Kur var palasīt to reddita thread?

R/latvia un tur tēma par bezvēsts pazudušajiem un tikko atvērta arī tēma par apollo rakstu par Lauri, bet kur vēl pagaidām nekādas jaunas info nav.
Šis man lika pārbaudīt info un es atvainojos, bet mans komentārs par Laura pašnāvības domām neatbilst patiesībai. Biju lasījusi un sapratusi, ka par Lauri, bet visticamāk tas bija par citu pazudušo personu.
10.03.2024 09:13 |

Reitings 452
Reģ: 13.02.2024
law7 @ 10.03.2024 07:07
Juris vnk meklē atbildes uz jautājumiem. Gan jau ir salasījies daudz ko. Tuvinieki tā parasti dara, kamēr viss nav skaidrs. Turklāt tuvinieka pazušanas sākumā, cilvēkiem gribas saglabāt cerību, ka varbūt pazudušais tomēr ir dzīvs, kaut arī profesionāļi pēc apstākļu kopuma nojauš, ka visticamāk cilvēka vairs nav. Es arī lasīju Jura ierakstus Xā. Cik atceros, vairākas dienas (?) pēc notikušā viņš, protams, štukoja, kā labāk meklēt Annu, bet viņš rakstīja, ka poliči uzskatot, ka Anna izdarījusi pašnāvību. Tāds poliču ieskats ir gluži loģisks, ja reiz bija visi publiski zināmie apstākļi.
Tās inscinētās cilvēku nāves ir pavisam citi stāsti, tur cilvēkiem ir pavisam cits uzvedības modelis, motīvi. Turklāt vismaz Latvijā tas ir kaut kas ļoti rets. Simtiem, ja ne tūkstošiem, reižu retāk kā pašnāvības.

Justīnes sencīši arī traki meklēja atbildes uz jautājumiem, ha ha. Uzvedības eksperte atradusies. Jurčiks ir augstas klases manipulators un dramaturgs. Un tā kā šim nav nodzerta smadzenes, tad 6 mēnešus kursus Jūrmalā izgājušie wanna be izmeklētāji ni….uja Jurčika vainu nepierādīs, jo šis ir gudrāks.
10.03.2024 10:33 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6341
Reģ: 13.11.2016
Justīnes senči neko nemeklēja, bet izvairījās runāt ar žurnālistiem.
10.03.2024 10:44 |

Reitings 1381
law7 @ 10.03.2024 10:44
Justīnes senči neko nemeklēja, bet izvairījās runāt ar žurnālistiem.

Justīnes tēvs un viņa sieviete "meklēja" Justīni kopā ar brīvprātīgajiem.
Un tādu stāstu jau ir diezgan daudz.
Es neesmu mainījusi viedokli par Džuri. Domāju, ka viņš, ja ne vainīgs, tad līdzvainīgs noteikti. Žēl, ka tagad liekas neiespējamāk atrast un būs grūtāk saprast, kas noticis Annu.
Protams, ka viņš reditā neko vairāk neraksta kā citur, jo ar to niku neslēpjas, tikpat labi ir citi niki. Viņš gan neslēpjoties visu laiku noliek policiju un saka, ka pēc izmeklēšanas noliks vēl vairāk.
10.03.2024 11:42 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023
chihiro @ 10.03.2024 09:13

R/latvia un tur tēma par bezvēsts pazudušajiem un tikko atvērta arī tēma par apollo rakstu par Lauri, bet kur vēl pagaidām nekādas jaunas info nav.
Šis man lika pārbaudīt info un es atvainojos, bet mans komentārs par Laura pašnāvības domām neatbilst patiesībai. Biju lasījusi un sapratusi, ka par Lauri, bet visticamāk tas bija par citu pazudušo personu.

Jā, tu sajauci mazlietiņ :D es jau kā traka meklēju to informāciju redditā, bet tur runa bija par Kristeru. Kristers patiesībā esot bijis pašnāvniecisks... Puisis kurš pazuda Zaķusalā toreiz.
Par Lauri nekādu jaunumu. Neesmu arī redzējusi nekādus komentārus, kas nav bijuši publicēti ziņās. Kaut kas man teica, ka tur draugiem tās liecības nesakrita?! Bet es to neesmu verificējusi nekur.
Atsaucoties uz to rakstu par UK, cik slimam cilvēkam jābūt, lai ko tādu izdomātu?
10.03.2024 16:32 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 09.12.2012
Par Lauri, bija informācija, ka tas cilvēks kurš UK filmēja un maksāja bēres, Latvijā ir filmējis klipu dziesmai un Lauris klipā arī ir piedalījies. Te links https://www.youtube.com/watch?v=KtjOodK-JUk , nezinu gan vai portāls atļaus ievietot.
Par Kristeru, skumji uzzināt.
Par Annu, neizprotami tas viss.
24.03.2024 17:03 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 09.12.2012
Par Annu, ko tā arī nesapratu, esot bijis it kā pašnāvības mēģinājums iepriekš un it kā citas drēbes ņemtas līdzi. Kā, kur vīrs atradis toreiz Annu, nav informācijas.
24.03.2024 20:13 |

Reitings 928
Reģ: 16.09.2021
huitzitzilin @ 10.03.2024 16:32

Jā, tu sajauci mazlietiņ :D es jau kā traka meklēju to informāciju redditā, bet tur runa bija par Kristeru. Kristers patiesībā esot bijis pašnāvniecisks... Puisis kurš pazuda Zaķusalā toreiz.
Par Lauri nekādu jaunumu. Neesmu arī redzējusi nekādus komentārus, kas nav bijuši publicēti ziņās. Kaut kas man teica, ka tur draugiem tās liecības nesakrita?! Bet es to neesmu verificējusi nekur.
Atsaucoties uz to rakstu par UK, cik slimam cilvēkam jābūt, lai ko tādu izdomātu?

Tad to Kristeru atrada tomēr?
24.03.2024 20:33 |

Reitings 27
Reģ: 24.03.2024
huitzitzilin @ 10.03.2024 16:32

Ceru ka atbildu pareizi , jo te rakstu pirmo reizi, parasti tikai lasiju bet nenoturējos uztaisīt un šoreiz iejaukties. Nerakstiet šādu info par Kristeru ja to esat kaut kur izlasijusi vai dzirdējusi no trešajām personām. Pozitīvāku un komunikablāku jaunieti par Kristeru savā pilsētā iespējams baigi nezinu. Mācijos ar viņu vienā skolā klasi zemāk. Ļoti labi pazinu viņa ģimeni. Visa pilsēta pārdzīvoja par viņa pazušanu, pozitīvs, labsirdīgs, vienmēr izpalīdzīgs jaunietis. Nekad nav bijis huligāns vai ļauns pret kādu. Tāpēc lūdzu, kautkādas muļķības par pašnavnieciskām nosliecēm, aizmirstam.
24.03.2024 21:01 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Skaarletaa @ 24.03.2024 21:01

Ceru ka atbildu pareizi , jo te rakstu pirmo reizi, parasti tikai lasiju bet nenoturējos uztaisīt un šoreiz iejaukties. Nerakstiet šādu info par Kristeru ja to esat kaut kur izlasijusi vai dzirdējusi no trešajām personām. Pozitīvāku un komunikablāku jaunieti par Kristeru savā pilsētā iespējams baigi nezinu. Mācijos ar viņu vienā skolā klasi zemāk. Ļoti labi pazinu viņa ģimeni. Visa pilsēta pārdzīvoja par viņa pazušanu, pozitīvs, labsirdīgs, vienmēr izpalīdzīgs jaunietis. Nekad nav bijis huligāns vai ļauns pret kādu. Tāpēc lūdzu, kautkādas muļķības par pašnavnieciskām nosliecēm, aizmirstam.
Te nu kļūdies Tu. Arī ārēji pozitīvam un vienmēr smaidīgam cilvēkam var būt smaga depresija un tieksme uz pašnāvību.
24.03.2024 21:44 |

Reitings 1381
Skaarletaa @ 24.03.2024 21:01

Neviens neteica neko sliktu par Kristeru, izņemot to, ka lasīts, ka draugi pēcāk atklāja, ka bijis depresīvs. Tā nav 100% info, bet vnk lasīta un cilvēki diskutē, jo tomēr savādi, ka cilvēks pazūd..
Jā, protams, patiesību vislabāk zinās tuvinieki, izmeklētāji, bet samulsināja tavs komentārs, jo nekas, ko raksti, nav pretrunā tam, jo depresīvi cilvēki bieži uzliek masku un ir pozitīvi un komunikabli, protams, ari izplīdzīgums, labsirdīgums viņiem var būt un ar huligānismu, ļaunumu vispār nesapratu, kāds sakars.
Lai gan teorētiski situāciju labāk būtu jāzina tuviniekiem, tomēr, piemēram, Helvija gadījumā māte noliedza, ka lieta saistīta ar narkotikām, kaut gan tam ir citu cilvēku sniegtie pierādījumi.. tā kā ne vienmēr tuviniekiem skaidrs skats.
24.03.2024 21:51 |

Reitings 27
LuckyStrike @ 24.03.2024 21:44
Te nu kļūdies Tu. Arī ārēji pozitīvam un vienmēr smaidīgam cilvēkam var būt smaga depresija un tieksme uz pašnāvību.
Ļoti labi saprotu ko ar to domājat un rakstat, bet šis nebūs tas gadijums.
24.03.2024 22:10 |

Reitings 27
chihiro @ 24.03.2024 21:51

Neviens neteica neko sliktu par Kristeru, izņemot to, ka lasīts, ka draugi pēcāk atklāja, ka bijis depresīvs. Tā nav 100% info, bet vnk lasīta un cilvēki diskutē, jo tomēr savādi, ka cilvēks pazūd..
Jā, protams, patiesību vislabāk zinās tuvinieki, izmeklētāji, bet samulsināja tavs komentārs, jo nekas, ko raksti, nav pretrunā tam, jo depresīvi cilvēki bieži uzliek masku un ir pozitīvi un komunikabli, protams, ari izplīdzīgums, labsirdīgums viņiem var būt un ar huligānismu, ļaunumu vispār nesapratu, kāds sakars.
Lai gan teorētiski situāciju labāk būtu jāzina tuviniekiem, tomēr, piemēram, Helvija gadījumā māte noliedza, ka lieta saistīta ar narkotikām, kaut gan tam ir citu cilvēku sniegtie pierādījumi.. tā kā ne vienmēr tuviniekiem skaidrs skats.
Ir dažādas situācijas, kad šīs iezīmes apstiprina depresiju un kad nē. Bet es runāju tikai par to ko zinu, nezinu kādas bija viņa attiecības ar kolēģiem u.t.t. Bet pat draugi kas bija ar viņu kopà katru otro dienu, brīvdienas, viņa tuvākie vai ne tik tuvie cilvēki nesaprata kas notiek.
Varbūt tas ir tikai cilvēka galvā un neviens cits to neuzzinās, bet saku ko redzu no malas.
24.03.2024 22:13 |

10 gadi
Reitings 1831
Reģ: 11.04.2010
Un šodien vēl viens pazudušais... Roberts Miksons. Arī pie Akmens tilta pēdējā fiksētā vieta. Nu tik jocīgi, sportists, ar ģimeni un bērniem, kā var tā pazust?
24.03.2024 23:42 |

Reitings 1381
krmmm @ 24.03.2024 23:42
Un šodien vēl viens pazudušais... Roberts Miksons. Arī pie Akmens tilta pēdējā fiksētā vieta. Nu tik jocīgi, sportists, ar ģimeni un bērniem, kā var tā pazust?

Tomēr jāpiemin, ka 5 no rīta bija Rokkafejnīcā, tāpēc liela daļa cilvēku nesaprata, kādēļ tik ātri (jau pa dienu), meklē.
Joprojām nav atrasts?
25.03.2024 06:52 |

Reitings 8349
Reģ: 09.09.2021
Miksona gadījums līdzīgs Krišjāņa Zvejnieka gadujumam - arī pazuda Akmens Tilta tuvumā.
25.03.2024 08:08 |

Reitings 1680
Reģ: 31.01.2023
Danuta @ 25.03.2024 08:08
Miksona gadījums līdzīgs Krišjāņa Zvejnieka gadujumam - arī pazuda Akmens Tilta tuvumā.
Tas bija tas, kuru pēc tam atrada noslīkušu?
25.03.2024 08:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits