chihiro @ 09.03.2024 22:58
Ļoti savādi.
Iepriekš lasīju reditā par Lauri, ka izrādās viņam esot bijusi depresija un pašnāvnieciskas domas, par kurām citi nenojauta, bet dzīvesvietā vai tml.tika atrasti pieraksti utt.un visticamāk pašnāvība.
Būs jāpaskatās, vai tagad kas tiek rakstīts.
maijpukjiite @ 10.03.2024 08:31
Kur var palasīt to reddita thread?
law7 @ 10.03.2024 07:07Juris vnk meklē atbildes uz jautājumiem. Gan jau ir salasījies daudz ko. Tuvinieki tā parasti dara, kamēr viss nav skaidrs. Turklāt tuvinieka pazušanas sākumā, cilvēkiem gribas saglabāt cerību, ka varbūt pazudušais tomēr ir dzīvs, kaut arī profesionāļi pēc apstākļu kopuma nojauš, ka visticamāk cilvēka vairs nav. Es arī lasīju Jura ierakstus Xā. Cik atceros, vairākas dienas (?) pēc notikušā viņš, protams, štukoja, kā labāk meklēt Annu, bet viņš rakstīja, ka poliči uzskatot, ka Anna izdarījusi pašnāvību. Tāds poliču ieskats ir gluži loģisks, ja reiz bija visi publiski zināmie apstākļi.
Tās inscinētās cilvēku nāves ir pavisam citi stāsti, tur cilvēkiem ir pavisam cits uzvedības modelis, motīvi. Turklāt vismaz Latvijā tas ir kaut kas ļoti rets. Simtiem, ja ne tūkstošiem, reižu retāk kā pašnāvības.
law7 @ 10.03.2024 10:44Justīnes senči neko nemeklēja, bet izvairījās runāt ar žurnālistiem.
chihiro @ 10.03.2024 09:13
R/latvia un tur tēma par bezvēsts pazudušajiem un tikko atvērta arī tēma par apollo rakstu par Lauri, bet kur vēl pagaidām nekādas jaunas info nav.
Šis man lika pārbaudīt info un es atvainojos, bet mans komentārs par Laura pašnāvības domām neatbilst patiesībai. Biju lasījusi un sapratusi, ka par Lauri, bet visticamāk tas bija par citu pazudušo personu.
huitzitzilin @ 10.03.2024 16:32
Jā, tu sajauci mazlietiņ :D es jau kā traka meklēju to informāciju redditā, bet tur runa bija par Kristeru. Kristers patiesībā esot bijis pašnāvniecisks... Puisis kurš pazuda Zaķusalā toreiz.
Par Lauri nekādu jaunumu. Neesmu arī redzējusi nekādus komentārus, kas nav bijuši publicēti ziņās. Kaut kas man teica, ka tur draugiem tās liecības nesakrita?! Bet es to neesmu verificējusi nekur.
Atsaucoties uz to rakstu par UK, cik slimam cilvēkam jābūt, lai ko tādu izdomātu?
huitzitzilin @ 10.03.2024 16:32
Jā, tu sajauci mazlietiņ :D es jau kā traka meklēju to informāciju redditā, bet tur runa bija par Kristeru. Kristers patiesībā esot bijis pašnāvniecisks... Puisis kurš pazuda Zaķusalā toreiz.
Par Lauri nekādu jaunumu. Neesmu arī redzējusi nekādus komentārus, kas nav bijuši publicēti ziņās. Kaut kas man teica, ka tur draugiem tās liecības nesakrita?! Bet es to neesmu verificējusi nekur.
Atsaucoties uz to rakstu par UK, cik slimam cilvēkam jābūt, lai ko tādu izdomātu?
Te nu kļūdies Tu. Arī ārēji pozitīvam un vienmēr smaidīgam cilvēkam var būt smaga depresija un tieksme uz pašnāvību.Skaarletaa @ 24.03.2024 21:01
Ceru ka atbildu pareizi , jo te rakstu pirmo reizi, parasti tikai lasiju bet nenoturējos uztaisīt un šoreiz iejaukties. Nerakstiet šādu info par Kristeru ja to esat kaut kur izlasijusi vai dzirdējusi no trešajām personām. Pozitīvāku un komunikablāku jaunieti par Kristeru savā pilsētā iespējams baigi nezinu. Mācijos ar viņu vienā skolā klasi zemāk. Ļoti labi pazinu viņa ģimeni. Visa pilsēta pārdzīvoja par viņa pazušanu, pozitīvs, labsirdīgs, vienmēr izpalīdzīgs jaunietis. Nekad nav bijis huligāns vai ļauns pret kādu. Tāpēc lūdzu, kautkādas muļķības par pašnavnieciskām nosliecēm, aizmirstam.
Skaarletaa @ 24.03.2024 21:01
Ceru ka atbildu pareizi , jo te rakstu pirmo reizi, parasti tikai lasiju bet nenoturējos uztaisīt un šoreiz iejaukties. Nerakstiet šādu info par Kristeru ja to esat kaut kur izlasijusi vai dzirdējusi no trešajām personām. Pozitīvāku un komunikablāku jaunieti par Kristeru savā pilsētā iespējams baigi nezinu. Mācijos ar viņu vienā skolā klasi zemāk. Ļoti labi pazinu viņa ģimeni. Visa pilsēta pārdzīvoja par viņa pazušanu, pozitīvs, labsirdīgs, vienmēr izpalīdzīgs jaunietis. Nekad nav bijis huligāns vai ļauns pret kādu. Tāpēc lūdzu, kautkādas muļķības par pašnavnieciskām nosliecēm, aizmirstam.
Ļoti labi saprotu ko ar to domājat un rakstat, bet šis nebūs tas gadijums.LuckyStrike @ 24.03.2024 21:44Te nu kļūdies Tu. Arī ārēji pozitīvam un vienmēr smaidīgam cilvēkam var būt smaga depresija un tieksme uz pašnāvību.
Ir dažādas situācijas, kad šīs iezīmes apstiprina depresiju un kad nē. Bet es runāju tikai par to ko zinu, nezinu kādas bija viņa attiecības ar kolēģiem u.t.t. Bet pat draugi kas bija ar viņu kopà katru otro dienu, brīvdienas, viņa tuvākie vai ne tik tuvie cilvēki nesaprata kas notiek.chihiro @ 24.03.2024 21:51
Neviens neteica neko sliktu par Kristeru, izņemot to, ka lasīts, ka draugi pēcāk atklāja, ka bijis depresīvs. Tā nav 100% info, bet vnk lasīta un cilvēki diskutē, jo tomēr savādi, ka cilvēks pazūd..
Jā, protams, patiesību vislabāk zinās tuvinieki, izmeklētāji, bet samulsināja tavs komentārs, jo nekas, ko raksti, nav pretrunā tam, jo depresīvi cilvēki bieži uzliek masku un ir pozitīvi un komunikabli, protams, ari izplīdzīgums, labsirdīgums viņiem var būt un ar huligānismu, ļaunumu vispār nesapratu, kāds sakars.
Lai gan teorētiski situāciju labāk būtu jāzina tuviniekiem, tomēr, piemēram, Helvija gadījumā māte noliedza, ka lieta saistīta ar narkotikām, kaut gan tam ir citu cilvēku sniegtie pierādījumi.. tā kā ne vienmēr tuviniekiem skaidrs skats.
krmmm @ 24.03.2024 23:42Un šodien vēl viens pazudušais... Roberts Miksons. Arī pie Akmens tilta pēdējā fiksētā vieta. Nu tik jocīgi, sportists, ar ģimeni un bērniem, kā var tā pazust?