Kur pieķerta?Mušpapīrs @ 04.01.2024 12:45
Tas varētu būt viens variants
Bija Delfos raksts, ka Annas pazušana izskatās pēc apzinātas bēgšanas. Nav jau zināms paspēja vai tomēr tika pieķerta
Kalnos @ 04.01.2024 12:49Kur pieķerta?
Tā jau nebija viņas vaina .Mušpapīrs @ 04.01.2024 12:51
Domāju tādā kontekstā, ka vīrs varbūt pamanīja un sapsihojās
Viņš varbūt domāja, ka depresīvā sieva nomušīja ☹ Jo viņš zināja, ka sīkais beigts, teica, nāc mājās...es nedusmojos 🙄Kalnos @ 04.01.2024 13:00Tā jau nebija viņas vaina .
Mušpapīrs @ 04.01.2024 12:51
Domāju tādā kontekstā, ka vīrs varbūt pamanīja un sapsihojās
Hinestra @ 22.11.2023 21:53
Es to visu redzu, kā nelaimes gadījumu. Bērnu mašīnā uz mežu ir aizvedis vīrietis. Ir kaut kas noticis Andrejsalā, varbūt kāds skandāls, kā rezultatā bērns ticis sakratīts, vai arī pēkšņās nāves sindroms. Nav viņu žmieguši vai indējuši, nejūtu slepkavību kā tādu. Sliecos domāt, ka Anna paslīdējusi un nokritusi, guvusi galvas traumu, iekritusi ūdenī. Tieši vai netieši, nezinu, tāpēc sākumā rakstīju par kamerām. Tas vīrietis palicis ar mirušu bērnu tai vietā. Kāpēc izdomājis vest uz tik tālo mežu, nezinu, tur vajag skatīties dziļāk. Depresija šeit nav pie vainas noteikti.
Zilais Valis @ 04.01.2024 13:09
Runā taču atklātu valodu! Domā, ka Juris viņu pieklapēja?
cyanus @ 04.01.2024 13:27Ja nav konkrēts laiks, tad PNS atklājums neko nedod. PNS arī mēdz notikt, ja bēbīti pārāk ilgi atstāj autosēdeklī (aizmieg, galviņa nokrīt uz priekšu un var tikt nobloķēti elpceļi).
Nav būtiski vai nosala vai PNS.
Domā, ka gadījumā, ja, piemēram, galva būtu noliekta uz priekšu, tas nebūtu redzams ekspertīzē? Tūska, asiņu sakrāšanās?
Var jau būt, ka sabiedrībai pagaidām tik smalki netiks stāstīts
cyanus @ 04.01.2024 13:53
PNS ir principā nosmakšana. Man nešķiet, ka ekspertīze var atšķirt, vai bērns pats ielika galvu spilvenā vai kāds viņam uzlika spilvenu uz galvas. Uz priekšu nokritušu galviņu gan vajadzētu ievērot, ja vien atradēji piefiksēja. (man gan nav ne jausmas kā mirušam cilvēkam pozīcija mainās, ja viņš nav sākotnēji horizontāli)
cyanus @ 04.01.2024 13:53
PNS ir principā nosmakšana. Man nešķiet, ka ekspertīze var atšķirt, vai bērns pats ielika galvu spilvenā vai kāds viņam uzlika spilvenu uz galvas. Uz priekšu nokritušu galviņu gan vajadzētu ievērot, ja vien atradēji piefiksēja. (man gan nav ne jausmas kā mirušam cilvēkam pozīcija mainās, ja viņš nav sākotnēji horizontāli)
Ta varētu būt. Un tāpēc tagad gaida mājās ar dāvanām.Mušpapīrs @ 04.01.2024 13:36
Varbūt. Varbūt domāja, ka bērns miris Annas nolaidības (depresijas) dēļ un tajā viņu vainoja. Iepriekš jau nebija zināms bērna nāves iemesls. Tās ir manas domas. Protams, mēs šeit neko daudz nezinām, tāpēc negribās ar pirkstiem rādīt
Lai arī tagad skaidrs, ka neviens bērna nāvē nav vainīgs, tāpat kaut kas nelīmējas kopā
Nav Minēts @ 04.01.2024 12:04
Pirms viņa, esot pētījusi telefonu slepenajā režīmā, tajā dienā kkādas google kartes. Es gan domāju, ka viņš to slepeno režīmu izdomāja, jo policija savāca telefonu un datoru.
Mady66 @ 04.01.2024 15:57
Ja ir iPhone tad ir tāda lieta... uzliec jebkuru datumu telefona iestatijumos... piemēram šodien uzlieku 2023 gada 9. Augustu un atveru safari kko apskatos aizveru visu ciet, lieku atpakaļ normālo datumu. Eju safari skatos woulla mana vēsture parādās ka 2023. Gads 9 augusta kko skatījos.
Nav Minēts @ 04.01.2024 12:04
Pirms viņa, esot pētījusi telefonu slepenajā režīmā, tajā dienā kkādas google kartes. Es gan domāju, ka viņš to slepeno režīmu izdomāja, jo policija savāca telefonu un datoru.