ko viņš tur saka? Es viņam partraucu sekot.neapstiprina vairsVilmara @ 05.12.2023 09:16Gobzems ir pārtraucis klusēšanu un pēdējos storijos IG komentējis šo traģēdiju, atsaukdamies uz Evertovsku dzimtu...
Kenty @ 05.12.2023 10:32ko viņš tur saka? Es viņam partraucu sekot.neapstiprina vairs
boots @ 04.12.2023 22:57
Kas par Alisu?
Kenty @ 05.12.2023 10:32ko viņš tur saka? Es viņam partraucu sekot.neapstiprina vairs
Sniegbaltite12 @ 04.12.2023 12:49Joprojām domāju, ka vīrs NAV vainīgs. Tomēr nesen atcerējos šausminošo Alisas slepkavību par ko tika rakstīts šī gada pavasarī. Abi esot bijuši sekmīgākie klases skolēni, meitene gatavojās studēt neiroķirurģiju Vācijā un draugs viņai palīdzējis mācībās. Lasot viņa atzīšanos un sevis attaisnošanu reāli šķērmi metas. Kaut aizkadros atklājās pavisam tumšas lietas. Cilvēks bija ar novirzēm, bet apkārtējie, it sevišķi vecāki, izlikās to neredzam. Nujā, arī meitenei tika telefonā atrasti šokējoši materiāli saistībā ar bērniem. Ne vienmēr šādas lietas notiek lielā alkohola, narkotiku reibumā vai tamlīdzīgi.
chihiro @ 05.12.2023 14:25Bet nu jā, tas vēlreiz pierāda to, ka "saskatījies true crime" ir nepamatots pārmetums, jo Latvijā arī notiek traki noziegumi, slepkavības, naivi uzskatīt, ka šeit tā nav.
Kalnos @ 10.12.2023 08:29https://nra.lv/latvija/439563-pazudusas-annas-jansones-virs-sievu-gaida-majas-ar-ziemassvetku-davanu.htm#google_vignette.Man vienai šis lielas dīvaini
MēnessMeitiņa @ 10.12.2023 10:32
Kaut kā šis gadījums man arī neliek miera. Ik pa brīdim iedomājos, kas ar viņu (Annu) noticis? Liekas tik simpātiska sieviete gan pēc bildēm, gan pēc apraksta. Bet vīrs patiešām liekas dīvains. Labi, it kā jau ne mazums dīvaiņu pasaulē. Šādos gadījumos gan parasti sev jautāju - varbūt es esmu dīvaina? Bet nu redzu, ka ne man vienai tā liekas, tad jau varbūt neesmu.
Tāpat man dīvains liekas viens no viņa pēdējiem ierakstiem X, kur viņš raksta, ka viņam sūtīti ekrānšāviņi no forumiem, vienīgi no BMW neesot, jo tur cilvēki esot normāli. Tad kas atrodas viņa apkārtnē, ja sūta viņam visādas negācijas? Cilvēki visu ko mēdz runāt, kāda jēga to sūtīt cilvēkam, kuram notikusi nelaime?
Kalnos @ 10.12.2023 08:29https://nra.lv/latvija/439563-pazudusas-annas-jansones-virs-sievu-gaida-majas-ar-ziemassvetku-davanu.htm#google_vignette.Man vienai šis lielas dīvaini
Kalnos @ 10.12.2023 10:53Man ir, un pats pēdējais ko gribēju tad to nemitīgi apspriest interneta . Aprunāt to tuvinieku kura vairs nav publiski .
Te vel vecāki Annai šo visu redz,tas varbūt domāts lau pat viņu sāpēm paņirgātos? Kādas šajā situācijā -DĀVANAS DĀRGA TEVI GAIDA? Slimi nu
amoreamore @ 10.12.2023 10:57
Tev tiešām ir vīrs paņēmis zīdaini, devies nezināmā virzienā un nakošajā dienā Tev paziņo, ka Tavs zīdainis ir atrasts miris? Neticu.
Miuce @ 10.12.2023 11:40
Klau, neñemies te, te tak visas, kuras plānprātiñu neaizstāv knapi alfabētu apguvušas, vai ne? Padiskutē privāti ar kādu diplomētu psihiatru vai vecā kaluma izmeklētāju. Apbēdināšu Tevi, nodefinēs tā plānprātiña uzvedību daudz rupjāk nekā viss šis forums kopā. Nebāzies kā āzis burkānu dārzā tēmās, kur Tev teorētiskās un praktiskās zināšanas ir nulle. Akla un naiva zoss esi.
amoreamore @ 10.12.2023 12:36
Apbēdināšu, man ir gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas šajā jomā. :)
Tev, laikam, arī, ja jau norādi kam komentēt un kam nē. Tad nu padiskutēsim. Kāds pierādījumu kopums ir Tavā rīcībā, lai Tu, debīlā avs, sev nezināmu cilvēku vienpersoniski pasludinātu par vainīgu?
Ak, droši vien nekāds :(
Tāpēc staigā brīva.