Kalnos @ 23.11.2023 15:19Evertovska brālis izteica līdzjūtību,aktīvi meklēja Annu ari? Soc tīklos izņemot smuk foto un lielišanos ar bābam, un piķi,meklēja Annu ,lūdza palīdzību brīvprātīgajiem? Radi parasti jūt līdzī un iesaistās . Jeb pofiga bija ?
Neticami, bet klusē krietni vairāk par 15 dienām, pat politiķus un Latviju neapdirš un Spāniju neslavē! Neticami, bet fakts. Par to, ka no pārdozēšanas galus atdevis neticās. Pie viņa tak it kā bērni, bet kur tai Kristai tādi nervi, ka viņam bērnus var atstāt? Viņai tak nebūtu nekādu problēmu viņus atgūt un atvest uz LV abi tak sen jau šķīrušies, bet var būt viņai nav nekādu jūtu pret bērniem.Kalnos @ 23.11.2023 15:14Un Gobzems ari uzreuz apklusa ...Ka tik drīzumā neatrod pārdozejušu...
Neklusē gan, ir jauni storiji. Latviju apdirš un Spāniju slavē. Par purva zaņķi gan nekā diži jauna, garāmejot Evertovski piemin...Gardenia @ 23.11.2023 16:16Neticami, bet klusē krietni vairāk par 15 dienām, pat politiķus un Latviju neapdirš un Spāniju neslavē! Neticami, bet fakts. Par to, ka no pārdozēšanas galus atdevis neticās. Pie viņa tak it kā bērni, bet kur tai Kristai tādi nervi, ka viņam bērnus var atstāt? Viņai tak nebūtu nekādu problēmu viņus atgūt un atvest uz LV abi tak sen jau šķīrušies, bet var būt viņai nav nekādu jūtu pret bērniem.
Ooo paldies par info, laikam pa IG plosās jo FB vakums. Nu re nešaubīgi nosakāmas tēmas par LV un Spāniju, cik viņš ir prognozējams. Nez ko tad par Evertovski runā? Es IG bloķēta jo nesakrita politiskie jautājumi, tad priekš purva atbloķēja, bet es ilgi neizturēju mēli aiz zobiem noturēt😂LuckyStrike @ 23.11.2023 16:27Neklusē gan, ir jauni storiji. Latviju apdirš un Spāniju slavē. Par purva zaņķi gan nekā diži jauna, garāmejot Evertovski piemin...
Gardenia @ 23.11.2023 16:57Ooo paldies par info, laikam pa IG plosās jo FB vakums. Nu re nešaubīgi nosakāmas tēmas par LV un Spāniju, cik viņš ir prognozējams. Nez ko tad par Evertovski runā? Es IG bloķēta jo nesakrita politiskie jautājumi, tad priekš purva atbloķēja, bet es ilgi neizturēju mēli aiz zobiem noturēt?
Par to gadījumu protams būs mēs kāzivs, bet domāju ko citu runā par Evertovski. Iespējams te pat ir pabijis.Vilmara @ 23.11.2023 17:01
Domāju, ka Gobzems publiski nekomentēs to Agra brāļa traģēdiju, lai gan viņš zina no preses, kas ir noticis. Tas nav viņa interesēs iesaistīties vēl tāda notikuma apspriešanā.
Kalnos @ 23.11.2023 15:19Evertovska brālis izteica līdzjūtību,aktīvi meklēja Annu ari? Soc tīklos izņemot smuk foto un lielišanos ar bābam, un piķi,meklēja Annu ,lūdza palīdzību brīvprātīgajiem? Radi parasti jūt līdzī un iesaistās . Jeb pofiga bija ?
neoareizi nospiedās īkškis, bet taisnība, pašnāvību purvā nav jēga darīt. tad jau vnk durvju rokturis. tur kāds negrib ,lai uzpeld...Enazenaz @ 23.11.2023 22:31Mēs varam izteikt visādas spekulācijas, bet gribētu cerēt, ka policijai tomēr ir resursi, lai šo lietu izmeklētu.
Nav nekas sarežģīts. Pieprasa Bolt braukšanas vēsturi-viņiem noteikti saglabājas, kur auto braucis-un iziet cauri tam maršrutam. Pieprasīt kameru attēlus/ierakstus. Ja tiešām ir bijusi kādā DUS, tad tur arī ir kameras
Kameras, šobrīd, ir ļoti labas ar augstu izšķirtspēju. Tur vismaz varētu dabūt kādu skaidrību vai Anna bija tikai ar mazuli, vai vēl kāds..
Kā jau teicu-purvs ir izcila vieta līķim. Nav dibena, ķermenis neuzpeldēs.
divus semestrus viņš manai grupai bija pasniedzējs augstākajā fizikā.
varbūt derētu likt mierā viņu un viņa ģimenes apspriešanu un FIB aģentu tēlošanu? teikšu godīgi- diezko labi aģenti te nesanāk..
Kenty @ 25.11.2023 09:10SarmaD teksts @ 25.11.2023 es domaju,ka cilvēks bija domājis,ka ar viņu ir komunicejis,un tas ir nedaudz savadak,kā spriest par nekad nesatiktu personu,pec viņa uzvedibas neordinārā situācijā.Nevis ka zin labāk par citiem.
SarmaD @ 25.11.2023 09:25
Ar Annu jau daudzi arī komunicējuši un raksturojuši kā gudru un jauku sievieti, bet paskaties kāda depresija cilvēkā mitusi. Tas ko es gribu pateikt ir tas, ka tie divi semestri neko nedod. Cilvēkā iekšā sēž tas, ko zina tikai viņš pats.
incene @ 25.11.2023 11:09Juris X ierakstījis, ka Anna nesen izlasījusi grāmatu “Pazudusī meita”, kuras autorei arī ir vārds Anna Jansone. Ļoti iespējams, ka Anna drīzāk ir iespaidojusies no grāmatas, nevis no Gobzema murgiem? Ir kāda varbūt lasījusi šo grāmatu?