Precīzi, bet kas tie bija par draudiem kad kāds cietīs?😳Kalnos @ 23.11.2023 13:23Tu ibio sodien ATKAL te Juri pa jaunam reģistrējies. Nu tātad meitenes Kaut ko pareizi uztrāpa ja tevi tas trigero. Diez kura te versija izrādās patiesā?
Kalnos @ 23.11.2023 13:16Sūtu šo uz policiju .Te jau slimais mūs sāk apvainot.
Beidz Juri labāk twiteri aplikt sievu un mazgāt ģimenes netīro veļu .Gardenia @ 23.11.2023 13:36Precīzi, bet kas tie bija par draudiem kad kāds cietīs??
Es neesmu twiteri nezinu, Jura brālis mos Gobzemam draud ? Vai citi draud i gobzim i jura ģimenei baltās kafijas biznesa dēļ?Gardenia @ 23.11.2023 13:36Precīzi, bet kas tie bija par draudiem kad kāds cietīs??
Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:16
Tu man liekas esi tik apsēsta ar to Juri, ka tu pat nespēj iedomāties, ka kāds cits Jūs te klukstes varētu kritizēt.
Gardenia @ 22.11.2023 22:28Izsakiet lūdzu savu viedokli par tiem ziediem?
Apšaubāma diskusija, bet cilvēki var runāt par ko vēlas, kāpēc, lai šo diskusiju dzēstu.
Dažreiz gribas uzdot jautājumus, Jūs Delfi vai Tvnet arī rakstiet, kāpēc publicēts viens vai otrs raksts!
Pastāv tāda iespēja, kā nelasīt šo diskusiju!
Nē te tas mudaks kaut ko rakstīja kāds cietīs vienā komentārā😳Kalnos @ 23.11.2023 13:47Es neesmu twiteri nezinu, Jura brālis mos Gobzemam draud ? Vai citi draud i gobzim i jura ģimenei baltās kafijas biznesa dēļ?
Nu no tādiem tiešām jābaidās .https://jauns.lv/raksts/zinas/584900-policija-sniegusi-jaunu-informaciju-par-bezvests-pazuduso-sergeju-krampi-veisi-kurs-pameta-arstniecibas-iestadi-tvaika-ielaGardenia @ 23.11.2023 14:21Nē te tas mudaks kaut ko rakstīja kāds cietīs vienā komentārā?
Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:15
Lietotājs amdfamily2023.
Gardenia @ 23.11.2023 14:21Nē te tas mudaks kaut ko rakstīja kāds cietīs vienā komentārā?
chihiro @ 23.11.2023 14:25
Jā, šis ir tas profils, par kuru rakstīju kaut kad iepriekš, ka copy paste liek manus komentārus. Mani tas uztrauc tikai tik tālu, lai neviens nepadomā, ka es esmu tas psihais no X, bet nu kāda starpība, jo esmu it kā anonīma un pat ja padomātu - to varētu pierādīt, ka neesmu. :D Bet tur ne tikai mani komentāri ir. Tas lietotājs izklausās nelīdzsvarots, jo viens ir rakstīt forumā versijas, aizdomas, bet otrs - lasīt forumu, kopēt komentārus, rakstīt Jurim X daudz dienu pēc kārtas. Kāpēc šis lietotājs vienkārši nepiedalās mūsu diskusijā?
Bet ka Jurim jālasa tie murgi mani neuztrauc - viņš var nobloķēt, bet gan jau to nedara, jo patīk uzmanība. Publicējot TIK daudz visādas informācijas, mazgājot netīro sievas un radu veļu internetā, viņam jārēķinās, ka būs daudz versiju un arī tādu, kur viņš ir sliktais.
Slims tas cilvēks un vientuļš .chihiro @ 23.11.2023 14:25
Jā, šis ir tas profils, par kuru rakstīju kaut kad iepriekš, ka copy paste liek manus komentārus. Mani tas uztrauc tikai tik tālu, lai neviens nepadomā, ka es esmu tas psihais no X, bet nu kāda starpība, jo esmu it kā anonīma un pat ja padomātu - to varētu pierādīt, ka neesmu. :D Bet tur ne tikai mani komentāri ir. Tas lietotājs izklausās nelīdzsvarots, jo viens ir rakstīt forumā versijas, aizdomas, bet otrs - lasīt forumu, kopēt komentārus, rakstīt Jurim X daudz dienu pēc kārtas. Kāpēc šis lietotājs vienkārši nepiedalās mūsu diskusijā?
Bet ka Jurim jālasa tie murgi mani neuztrauc - viņš var nobloķēt, bet gan jau to nedara, jo patīk uzmanība. Publicējot TIK daudz visādas informācijas, mazgājot netīro sievas un radu veļu internetā, viņam jārēķinās, ka būs daudz versiju un arī tādu, kur viņš ir sliktais.
Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 14:27
Es zinu, ka tev tas būs tāds pārāk nopietns vārds, bet palasi vārda "radikalizēt" nozīmi un tad padomā, ko ar savām spekulācijām konkrēti tu kopā ar pārējām foruma "kolēģēm" dari, lai uzkurinātu slimu cilvēku!
Ko tu izdari šo pacēlot tēmu Juri? Tak sudzies twiteri,Īlonam ,policijai. Beidz te ņaudēt.Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 14:27
Es zinu, ka tev tas būs tāds pārāk nopietns vārds, bet palasi vārda "radikalizēt" nozīmi un tad padomā, ko ar savām spekulācijām konkrēti tu kopā ar pārējām foruma "kolēģēm" dari, lai uzkurinātu slimu cilvēku!
Dragoste @ 22.11.2023 23:32Mana versija ir tāda, ka Gobzemam bija sakars ar Annu. Varbūt pat otrs bērns bija no Gobzema un dēļ šī visa sakara ar Annu, viņš ieguva vajadzīgo informāciju.
Tiem Evertovskiem ir ļoti spēcīgi gali, lai izmeklēšanu pakārtotu savām vajadzībām. Vēl būtiski, ka tēvs ir izbijis policists.
Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 14:29
Visi tā slimnieka teksti ir vārds vārdā no šī foruma, tikai ar lamu vārdu uzlabojumiem.