Lelle Belle @ 16.11.2023 21:58Ja tā ir pašnāvība, viņai taču kaut kur ir jāatrodas. Kaut kur viņa taču ir, to izdarījusi, bet nevar atrast. Vai to purvu var pārmeklēt? Vai arī tas nav iespējams?
incene @ 16.11.2023 22:00Kāpēc, cilvēkam taisot pašnāvību, jāpārģērbjas? Kaut kāds reāls vājprāts liekas, bet tajā pašā laikā vīrs saka, ka pēdējā laikā nekas nav liecinājis, ka būtu sliktāk viņai bijis. Kaut gan, ja tāds datortārps, tad var arī nepamanīt?♀️
incene @ 16.11.2023 22:02
Tas purva speciālists atbildēja konkrēti- ja viņa būtu purvā, būtu atrasta!
incene @ 16.11.2023 22:19Antifrīzu varbūt nemaz nedzēra, bet tiešām izmantoja, lai nesaož pēdas? Bet tad arī- visu šito info atrast, izdomāt, izplānot.. Jautājums, vai cilvēks ar smagu depresiju to vispār būtu spējīgs izdarīt? Tur vajag spēku, enerģiju! Un, ja nebija smaga depresija, vai ar vidēji vieglu depresiju cilvēks vēlas mirt? Pilnīgs dēlī tur jāsaiet!
Ariete @ 16.11.2023 20:42Ja Anna būtu aizbēgusi un atrastos, viņai būtu tāpat jāatbild par bērna bojāeju. Visdrīzāk psihslimnīca draudētu nevis cietums, vai ne?
Rumblerx @ 16.11.2023 15:04Es nesaprotu, nu kā var vnk cilvēks “izkūpēt” gaisā… Ja veikta pašnāvība, tad taču atrastu…
. Man ir zinami 2 varinati-miesta “duračoks” teica,ka taisisot pasnavibu,neviens neticeja! Tad kada vasaras diena -pazuda! Atrada kaulus nakama gada rudeni,kad senotajs netisam uzduras uz kauliem! Ari mans radinieks paris gadus atpakal pazuda Riga,pec paris menesiem atrada jau sadalisanas stadija(pazuda ziema,atrada pavasari) atrada populara pierigas meza,kur visi staiga,bet neviens neredzeja vairakus menesus! Nu te tomer savadak,mekle itka-bet es nebrinitos,ka mekle ne tur kur vajadzetuRumblerx @ 16.11.2023 15:04Es nesaprotu, nu kā var vnk cilvēks “izkūpēt” gaisā… Ja veikta pašnāvība, tad taču atrastu…
incene @ 16.11.2023 22:02
Tas purva speciālists atbildēja konkrēti- ja viņa būtu purvā, būtu atrasta!
Ja Anna būtu dzīva un atrastos šajā vietā, mēs viņu būtu atraduši," uzsver A. Siņikovs.
Astoria @ 17.11.2023 09:59Man brīžiem šķiet, ka tie, kas te raksta spekulācijas par to, ka varbūt viņa bēga, slēpās, vīrs novāca, bērns jau pirms atstāšanas mežā nebija dzīvs utt., vienkārši noliedz realitāti. To, ka depresija, psihiski traucējumi ir īsti un var novest līdz pašnāvībai. Diemžēl, bet tā ir realitāte un tur var arī nebūt racionāla izskaidrojuma darbībām ar kurām tas tika paveikts. Un domāju, ka diez vai jel kad tiks publiski sniegta vairāk informācija par notikušo, jo tas vienkārši dotu iespēju turpināt bezjēgā nomētāt akmeņiem pazudušās Annas Jansones piemiņu. Protams, ja nu pēkšņi neatklāsies kas skandalozs, bet nu, kāda iespēja. Šī nav filma, šī ir realitāte.
vai ne, es pēc tās pirmās intervijas televīzijā, kur teica: "Nāc mājās, dārgā!", uzreiz iedomājos pilnīgi to pašuApple of my eye @ 16.11.2023 18:26Ļoti dīvaini... Man jau sen tāda Gone Girl sajūta par šo lietu
Aureksi @ 17.11.2023 12:36Ja tas Juris ir Agra Evertovska brālis, kuram par godu ir tapis Gobzema romāns "Purvā", tad diezgan šķērmi paliek par šādu sakritību.
Nav_vispar @ 17.11.2023 11:47Līdzīgs gadījums, bet ne tik mīklains bija pirms gadiem, arī mātei kaut kas aizgāja uz īso:
https://jauns.lv/raksts/zinas/409471-vina-bija-milosa-mamma-kekavas-iedzivotaji-soka-par-tragediju-un-netic-ka-mate-spejusi-nogalinat-savu-bernu
Nav_vispar @ 17.11.2023 12:54
Tad jau gan tur varētu savilkt kautko kopā... Bet es domāju, ka nav!
piekrītu, ļoti līdzīgi, viņi noteikti ir brāļihanney @ 17.11.2023 14:43
Viņi izskatās pat ļoti līdzīgi, mierīgi varētu būt brāļi.