Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3528
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 358
Reģ: 01.05.2022
Bet varbūuut, Policija nemaz netēre savus resursus un meklēšana nenotiek 24/7. Ja uzrodas kāda ziņa no aculieciniekiem, tad pēkšņi- "Policijai jauns pavediens"
Diez gan jocīgi un manuprāt ļoti daudz situācijas ar pazušanām, kura nav atrisinātas līdz galam.
Kas notika ar tiem cilvēkiem, kuri pazuda nedaudz pēc Jaunā gada, kas tika publicēts medijos? Kāds atrisinājums (Var jau būt ka esmu palaidusi garām)...
Dzīvojam taču 21.gs, ar jaunām tehnoloģijām, mākslīgais intelekts mani kā cilvēku spēj nolasīt labāk kā manis paša māte :D
Šķiet ka mēs šeit forumā esam vairāk ieinteresētas šo situāciju atrisināt, kā VP. :D
16.11.2023 17:26 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
MTY @ 16.11.2023 17:26
Bet varbūuut, Policija nemaz netēre savus resursus un meklēšana nenotiek 24/7. Ja uzrodas kāda ziņa no aculieciniekiem, tad pēkšņi- "Policijai jauns pavediens"
Diez gan jocīgi un manuprāt ļoti daudz situācijas ar pazušanām, kura nav atrisinātas līdz galam.
Kas notika ar tiem cilvēkiem, kuri pazuda nedaudz pēc Jaunā gada, kas tika publicēts medijos? Kāds atrisinājums (Var jau būt ka esmu palaidusi garām)...
Dzīvojam taču 21.gs, ar jaunām tehnoloģijām, mākslīgais intelekts mani kā cilvēku spēj nolasīt labāk kā manis paša māte :D
Šķiet ka mēs šeit forumā esam vairāk ieinteresētas šo situāciju atrisināt, kā VP. :D
ar Justini arī likās,ka nemeklē.un bladac.aresteti vainigie un Justīne atrasta.No malas liekas ,ka neko nedara,bet tas ir jau gan kriminālprocess(meitiņa),gan pazuduša cilvēka meklešana vienlaikus,katra nopludinātā info var maisīt.Kad atradīs tad vai nu virs paziņos.vai mediji,ja būs savādāk
16.11.2023 17:34 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
Enazenaz @ 16.11.2023 17:07

Piekrītu.
Galu galā, ja mērķis bija nogalināt gan bērnu gan sevi, tad savu antifrīzu iedzertu turpat mašīnā vai arī ar visu bērnu ietu noslīcināties purvā.

Lsm.lv skatījos viena raidījuma sēriju par purviem, kur kāds dabas pētnieks demonstrēja, kā izrāpties, ja iekrīt lāmā, purvā, akacī. Nav nemaz tik viegli tur noslīcināties.
Un, ja pati viņa plānoja noindēties ar antifrīzu, tad noteikti to nedarītu mašīnā, manuprāt, jo acīmredzami, ka viņas mērķis, ja runājam par pašnāvības variantu, bija iegūt pietiekami daudz laika, lai mirtu. Tā kā Bolt ir GPS, kas palīdz ātrak atrast, bet antifrīzs prasa daudz laika, līdz iestājas nāve, tad viņa varēja tikai aiziet kaut kur pēc iespējas tālāk, jo zināja, ka viņu atrastu pirms laika, ja paliktu mašīnā.
16.11.2023 17:37 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 09.12.2012
Sekoju šai diskusijai kādu krietnu laiku, arī lasu Jura ierakstus X-ā.
Bezgala skumji par mazo 4 mēnešus veco meitiņu, par šo pilnīgi auksts pār kauliem pārgāja, nu kā tā, tik maza dzīvībiņa un mežā un mašīnā pilnīgi viena un tētis nav tos 200-300 metrus līdz mazulītei pievarējis, es to nespēju saprast. Kas gan ir 300 metri...
Interesanti, ka ir dokumentēti tie Bolta laiki pa minūtēm. Taču man vislielākā mistērija likās, ko vakar lasīju/dzirdēju dažādos resursos, ka Juris iepauzējot saziņā ar bezvests lv, tajā pat laikā raksta un raksta twitterī un pazudušās Annas posteris jau gatavs, un otrs likās dīvaini, ka tās pazudušās Annas pēdas nemaz neesot atrastas pie nomas Bolt auto.
Jebkurā gadījumā, ceru uz drīzu skaidrību visā šajā.
16.11.2023 17:43 |

Reitings 90
eziic @ 16.11.2023 17:43
Sekoju šai diskusijai kādu krietnu laiku, arī lasu Jura ierakstus X-ā.
Bezgala skumji par mazo 4 mēnešus veco meitiņu, par šo pilnīgi auksts pār kauliem pārgāja, nu kā tā, tik maza dzīvībiņa un mežā un mašīnā pilnīgi viena un tētis nav tos 200-300 metrus līdz mazulītei pievarējis, es to nespēju saprast. Kas gan ir 300 metri...
Interesanti, ka ir dokumentēti tie Bolta laiki pa minūtēm. Taču man vislielākā mistērija likās, ko vakar lasīju/dzirdēju dažādos resursos, ka Juris iepauzējot saziņā ar bezvests lv, tajā pat laikā raksta un raksta twitterī un pazudušās Annas posteris jau gatavs, un otrs likās dīvaini, ka tās pazudušās Annas pēdas nemaz neesot atrastas pie nomas Bolt auto.
Jebkurā gadījumā, ceru uz drīzu skaidrību visā šajā.

Viens vīrietis bija rakstījis, ka antifrīzs var tikt izmantots, lai suņi nesajustu pēdas. Nez, kāds tam pamatojums.
16.11.2023 17:47 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
Nevar jau saprast vai tad vecim ir alibi vai nav tajai dienai. Laikam jau ir, savādāk sen būtu ciet paņemts. Nu tad te atliek variants ka pati aizmukusi prom ir.
16.11.2023 18:09 |

Reitings 19
Reģ: 12.11.2023
Mare Šellija @ 16.11.2023 17:47

Viens vīrietis bija rakstījis, ka antifrīzs var tikt izmantots, lai suņi nesajustu pēdas. Nez, kāds tam pamatojums.

Lai neatrod līķi? Tikai tad jautājums, kāpēc cilvēks tik izmisīgi vēlas, lai viņu neatrod? Pēc tādas kā ieriebšanas izskatās🤔 Nu, ja viņa pati to visu darījusi, protams..
Tas vīra ieraksts twiterī, ka atslēgas nav nomainītas un viņš gaida.. kāds sakars ar atslēgām? Varbūt ir bijušas kādas nesaskaņas, kur ar šo draudēts?
16.11.2023 18:14 |

Reitings 11982
Reģ: 05.03.2020
Rogovkas gadījumā lieta kustējās ātrāk uz priekšu, jo bija divi aizdomās turamie. Abus pratināja atsevišķi, ja kāda sīkākā detaļa liecībās nesakrita, to pavedienu bija vieglāk attīt vaļā. Šajā gadījumā liecinieks un aizdomās turamais ir tikai viens - Juris.
16.11.2023 18:15 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Ļoti dīvaini... Man jau sen tāda Gone Girl sajūta par šo lietu
16.11.2023 18:26 |

Reitings 25062
Reģ: 18.08.2022
Mare Šellija @ 16.11.2023 17:37

Lsm.lv skatījos viena raidījuma sēriju par purviem, kur kāds dabas pētnieks demonstrēja, kā izrāpties, ja iekrīt lāmā, purvā, akacī. Nav nemaz tik viegli tur noslīcināties.
Un, ja pati viņa plānoja noindēties ar antifrīzu, tad noteikti to nedarītu mašīnā, manuprāt, jo acīmredzami, ka viņas mērķis, ja runājam par pašnāvības variantu, bija iegūt pietiekami daudz laika, lai mirtu. Tā kā Bolt ir GPS, kas palīdz ātrak atrast, bet antifrīzs prasa daudz laika, līdz iestājas nāve, tad viņa varēja tikai aiziet kaut kur pēc iespējas tālāk, jo zināja, ka viņu atrastu pirms laika, ja paliktu mašīnā.

Nu gan ,ja gribētu ātri mirt būtu pakārusies tur pat pie pirmā koka,nevis vilktos vēl 20 km pa mežu ar bailēm,ka ja nu kāds neatrod un neizglābj.
16.11.2023 18:43 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Izskatās pēc (neveiksmīgas) bēgšanas vai tās inscinējuma. Citādi neredzu iemeslu mainīt mašīnas.
Tomēr liekas dīvaini, ka "ņemtas" līdzi rezerves drēbes. Vīrs vismaz tā apgalvojot. Varbūt esmu dīvaina, bet tajā pat laikā esmu ļoti pārliecināta, ka, piemēram, mans draugs nepamanītu dažu apģērbu iztrūkumu.
Ceru, ka uzzināsim atrisinājumu. Kā nekā iesaistīti mazi bērni
16.11.2023 20:03 |

Reitings 6390
Reģ: 01.04.2023
Apple of my eye @ 16.11.2023 18:26
Ļoti dīvaini... Man jau sen tāda Gone Girl sajūta par šo lietu

Jā, vaine, jo vairāk laika paiet, jo neizskaidrojamāka sajūta par šo visu rodas. Saprotams, ka viņa to visu bija plānojusi, pētījusi. Bet kāpēc dažas detaļas izskatās itkā būtu darītas steigā un neapdomīgi? Piemēram, bērna pamešana mašīnā. Vienīgais, ja pēdējā mirklī pārdomāja par bērnu un nepaņēma līdzi.
Ja cilvēks pats noskaņojies mirt, tad kāpēc visu tik sarežģīti? Vairākas lokācijas un auto maiņas, meklēšanas kartē (īsti ko viņa tur gribēja atrast?), antifrīzs, “slīcināšanās” purvā (kāpēc, atvainojiet, ne vienkārši jūrā vai Daugavā, čiks un gatavs?). Kaut kāda pēdu jaukšana, lai viņu neatrastu? Bet, ja mirusi, tad kāda tam būtu nozīme?
Jautājums arī kādā veidā viņa bija mēģinājusi darīt pašnāvību iepriekšējo reizi un kas viņu iztraucēja? Un vai šādu faktu apgalvo tikai vīrs vai vēl kāds?
16.11.2023 20:05 |

Reitings 2359
Reģ: 19.05.2022
Bet vai tas antifrīza pirkšanas mirklis ir uzpeldējis no kamerām vai no bankas izrakstiem? Un kas ar apģērbu- pelēks mētelis vai tomēr ādas jaka?
Ja neaizbrauca tos 300m, bet varbūt nogāja? Tas nozīmē, ka dzinās pakaļ?! Tad kautkur aiznesa, palēja antifrīzu, lai nesajustu pēdas. Bet kāpēc bērnu atstāja mašīnā? Nebija laika vairāk? ... hmmm… šis ir scenārijs no vienas detektīvfilmas.
16.11.2023 20:05 |

Reitings 90
Mušpapīrs @ 16.11.2023 20:03
Izskatās pēc (neveiksmīgas) bēgšanas vai tās inscinējuma. Citādi neredzu iemeslu mainīt mašīnas.
Tomēr liekas dīvaini, ka "ņemtas" līdzi rezerves drēbes. Vīrs vismaz tā apgalvojot. Varbūt esmu dīvaina, bet tajā pat laikā esmu ļoti pārliecināta, ka, piemēram, mans draugs nepamanītu dažu apģērbu iztrūkumu.

Kā jau minēju, viņš pavisam nesen tviterī precizēja, ka par tam drēbēm esot tikai viņa hipotēze. No kā jāsecina, ka viņš 100proc. nezina.
16.11.2023 20:34 |

10 gadi
Reitings 8358
Reģ: 17.09.2009
Tur taču ir liels purvs. Nav brīnums, ka nevar atrast. Domāju, ka Anna ir purvā diemžēl... 🙁
16.11.2023 20:35 |

10 gadi
Reitings 8358
Reģ: 17.09.2009
Ja Anna būtu aizbēgusi un atrastos, viņai būtu tāpat jāatbild par bērna bojāeju. Visdrīzāk psihslimnīca draudētu nevis cietums, vai ne?
16.11.2023 20:42 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Mušpapīrs @ 16.11.2023 20:03
Cik saprotu, tad iepriekšējā bēgšanas reizē (pēc viņa ierakstiem X nevar saprast, vai iepriekšējā bēgšanas reize ir tā pati pašnāvības mēģinājuma reize) Anna esot bijusi sev netipiskās humpalu drēbēs. Vaaarbūt, ka tāpēc viņš to tā uzsver, bet nu nezinu, kāda jēga viņai būtu mainīt drēbes.
16.11.2023 20:47 |

Reitings 90
Par šo visi daudz domājot, man ir 2 versijas. Izslēdzu to, ka viņa bēga no vīra, jo tad rodas jautājums, kāpēc ir beigts mazulītis. Tā kā ir beigts mazulis, lielā meita atstāta pie tēva, tad bēgšana tieši no vīra ir neticama.
Viena versija ir, ka tā ir pašnāvība, nogalinot arī bērnu, jo, pēc vīra teiktā, psihiatrs bija atstāstījis, ka Anna viņam teica, ka pašnavības gadījumā bērnu ņemtu līdzi. Un tā kā pirmais mēģinājums neizdevās, šaja reizē parūpējās par to, ka būtu pēc iespējas sarežgītāk atrast. Tāpēc arī divas mašīnas, tāpēc arī purvs. Bet - līķis nav atrasts.
Otrā versija lielās līnijās ir par to, ka ar bērnu kaut kas bija noticis jau mājās, iespējams, jau pa nakti. Jo pēc visa info izsecinu, ka vecākā meita nebija mājās, jo citādi, ja būtu, kas viņu veda uz bērnudārzu?!) Bet varbūt no rīta, un tad viņi norunāja, kā rīkoties. Vīrs aizbrauca uz darbu, bet norunāja vietu, kur tikties. Un tad viņi tur tikās, Anna mašīnu atstāja mežā, bet vīrs Annu savāca. (Viņš, saka, ka mājas bija pirms 17. Un laikā no policija 11 līdz 17 prasīja videoreģistratoru fiksēto.) Un kaut kur aizveda. Viņam pēc visa rakstītā sieva izskatās ir svarīgāka par mazuli. Tāpēc pieņemu, ka varētu būt šāds variants, sievu izručīt par spīti tādām briesmām.
Ļoti ceru, ka kļūdos, tad par šo atvainojos.
16.11.2023 20:47 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Annai šodien dzimšanas diena
16.11.2023 20:51 |

Reitings 72
Reģ: 13.11.2023
Ja tā ir pašnāvība, viņai taču kaut kur ir jāatrodas. Kaut kur viņa taču ir, to izdarījusi, bet nevar atrast. Vai to purvu var pārmeklēt? Vai arī tas nav iespējams?
16.11.2023 21:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits