ar Justini arī likās,ka nemeklē.un bladac.aresteti vainigie un Justīne atrasta.No malas liekas ,ka neko nedara,bet tas ir jau gan kriminālprocess(meitiņa),gan pazuduša cilvēka meklešana vienlaikus,katra nopludinātā info var maisīt.Kad atradīs tad vai nu virs paziņos.vai mediji,ja būs savādākMTY @ 16.11.2023 17:26Bet varbūuut, Policija nemaz netēre savus resursus un meklēšana nenotiek 24/7. Ja uzrodas kāda ziņa no aculieciniekiem, tad pēkšņi- "Policijai jauns pavediens"
Diez gan jocīgi un manuprāt ļoti daudz situācijas ar pazušanām, kura nav atrisinātas līdz galam.
Kas notika ar tiem cilvēkiem, kuri pazuda nedaudz pēc Jaunā gada, kas tika publicēts medijos? Kāds atrisinājums (Var jau būt ka esmu palaidusi garām)...
Dzīvojam taču 21.gs, ar jaunām tehnoloģijām, mākslīgais intelekts mani kā cilvēku spēj nolasīt labāk kā manis paša māte :D
Šķiet ka mēs šeit forumā esam vairāk ieinteresētas šo situāciju atrisināt, kā VP. :D
Enazenaz @ 16.11.2023 17:07
Piekrītu.
Galu galā, ja mērķis bija nogalināt gan bērnu gan sevi, tad savu antifrīzu iedzertu turpat mašīnā vai arī ar visu bērnu ietu noslīcināties purvā.
eziic @ 16.11.2023 17:43Sekoju šai diskusijai kādu krietnu laiku, arī lasu Jura ierakstus X-ā.
Bezgala skumji par mazo 4 mēnešus veco meitiņu, par šo pilnīgi auksts pār kauliem pārgāja, nu kā tā, tik maza dzīvībiņa un mežā un mašīnā pilnīgi viena un tētis nav tos 200-300 metrus līdz mazulītei pievarējis, es to nespēju saprast. Kas gan ir 300 metri...
Interesanti, ka ir dokumentēti tie Bolta laiki pa minūtēm. Taču man vislielākā mistērija likās, ko vakar lasīju/dzirdēju dažādos resursos, ka Juris iepauzējot saziņā ar bezvests lv, tajā pat laikā raksta un raksta twitterī un pazudušās Annas posteris jau gatavs, un otrs likās dīvaini, ka tās pazudušās Annas pēdas nemaz neesot atrastas pie nomas Bolt auto.
Jebkurā gadījumā, ceru uz drīzu skaidrību visā šajā.
Mare Šellija @ 16.11.2023 17:47
Viens vīrietis bija rakstījis, ka antifrīzs var tikt izmantots, lai suņi nesajustu pēdas. Nez, kāds tam pamatojums.
Mare Šellija @ 16.11.2023 17:37
Lsm.lv skatījos viena raidījuma sēriju par purviem, kur kāds dabas pētnieks demonstrēja, kā izrāpties, ja iekrīt lāmā, purvā, akacī. Nav nemaz tik viegli tur noslīcināties.
Un, ja pati viņa plānoja noindēties ar antifrīzu, tad noteikti to nedarītu mašīnā, manuprāt, jo acīmredzami, ka viņas mērķis, ja runājam par pašnāvības variantu, bija iegūt pietiekami daudz laika, lai mirtu. Tā kā Bolt ir GPS, kas palīdz ātrak atrast, bet antifrīzs prasa daudz laika, līdz iestājas nāve, tad viņa varēja tikai aiziet kaut kur pēc iespējas tālāk, jo zināja, ka viņu atrastu pirms laika, ja paliktu mašīnā.
Apple of my eye @ 16.11.2023 18:26Ļoti dīvaini... Man jau sen tāda Gone Girl sajūta par šo lietu
Mušpapīrs @ 16.11.2023 20:03Izskatās pēc (neveiksmīgas) bēgšanas vai tās inscinējuma. Citādi neredzu iemeslu mainīt mašīnas.
Tomēr liekas dīvaini, ka "ņemtas" līdzi rezerves drēbes. Vīrs vismaz tā apgalvojot. Varbūt esmu dīvaina, bet tajā pat laikā esmu ļoti pārliecināta, ka, piemēram, mans draugs nepamanītu dažu apģērbu iztrūkumu.
Ceru, ka uzzināsim atrisinājumu. Kā nekā iesaistīti mazi bērni
Cik saprotu, tad iepriekšējā bēgšanas reizē (pēc viņa ierakstiem X nevar saprast, vai iepriekšējā bēgšanas reize ir tā pati pašnāvības mēģinājuma reize) Anna esot bijusi sev netipiskās humpalu drēbēs. Vaaarbūt, ka tāpēc viņš to tā uzsver, bet nu nezinu, kāda jēga viņai būtu mainīt drēbes.Mušpapīrs @ 16.11.2023 20:03Izskatās pēc (neveiksmīgas) bēgšanas vai tās inscinējuma. Citādi neredzu iemeslu mainīt mašīnas.
Tomēr liekas dīvaini, ka "ņemtas" līdzi rezerves drēbes. Vīrs vismaz tā apgalvojot. Varbūt esmu dīvaina, bet tajā pat laikā esmu ļoti pārliecināta, ka, piemēram, mans draugs nepamanītu dažu apģērbu iztrūkumu.
Ceru, ka uzzināsim atrisinājumu. Kā nekā iesaistīti mazi bērni