Thehollie @ 13.11.2023 18:58Psc. “Pazudušās Annas bildes”…un kuram vīram nav svaigāka sievas foto? Ja bērniņš tikko dzimis, tad kaut vai grūtnieču foto vai kas tamlīdzīgs? Kāzu?
Un arī “no Luīzes atvadīsimies”.
Ne no “manas mīļās meitiņas” utt.
Labi, labi..cilvēki dažādi, emocionāli vājāki un stiprāki, bet nu.
Ivvars @ 13.11.2023 19:59Interesanti, to dzesēšanas šķidrumu Anna pirkusi pati, vai arī viņas karti izmantojis kāds čalis, kuram pazudusi melna baikeru jaka ar baltu uzrakstu..??
diemžēl, ik pa laikam ziņās uzpeld šādi gadījumi. Esmu domājusi par to, vai tas nav kāds apslēpts instinkts iekšā no pirmsākumiem, līdzīgi kā dzīvnieku mātītes - kad ir apdraudētas, sliktos apstākļos, ar nepietiekamu barību u.c. neapmierinātām vajadzībām, viņas nogalina savus mazuļus (pirmkārt, jo nevar par tiem parūpēties, otrkārt (varbūt) lai tos nepakļautu tām pašām mocībām). Man bērnībā kāmītis nokoda savus mazuļus, vēlāk par šo lasīju. Bet negribās googlēt viedokļus par cilvēku psiholoģiju šajā kontekstā, pārāk smaga tēma.Ariete @ 13.11.2023 17:55Lietuvā arī nesen māte metās slīcināties ar 2 bērniem. Sievieti izglāba, bērnus diemžēl nē.
Kāpēc mātes ņem savus bērnus līdzi?
Krista79 @ 13.11.2023 21:26Vai ir zināms, kādā veidā Anna mēgināja izdarīt pašnāvību septembrī? Gribētos zināt, vai ir kāda kopsakarība…
Mathilde @ 13.11.2023 21:55
kas tur ar to baikerjaku? Annai bija mocis? Ir redzēta kādās kamerās?
Mare Šellija @ 13.11.2023 22:49
Arī manīju septembri pieminam, bet nav ne jausmas, cik tur taisnības. Jebkurā gadījumā nošokēja šis tvīts no viņa vēstures, kur 27.septembrī viņš ielicis bildi un raksta:"Kamēr sieva nav mājā, vīrs kkādām muļķībām ģimenes budžetu notriecis ?Tas par atgādinājumu, ka mani nedrīkst atstāt bez uzraudzības :)"
Ja ir smaga pēcdzemdību depresija, labāk par viņu, nevis sevi būtu domājis....
https://twitter.com/TontonsB/status/1707046373764309498
kamēr viņa ārstējās pēc pašnāvības mēģinājuma, viņš ar tādām glupībām ņemas. MjāMare Šellija @ 13.11.2023 22:49
Arī manīju septembri pieminam, bet nav ne jausmas, cik tur taisnības. Jebkurā gadījumā nošokēja šis tvīts no viņa vēstures, kur 27.septembrī viņš ielicis bildi un raksta:"Kamēr sieva nav mājā, vīrs kkādām muļķībām ģimenes budžetu notriecis ?Tas par atgādinājumu, ka mani nedrīkst atstāt bez uzraudzības :)"
Vispār nesaprotu, ko viņš var tajā Xā visu laiku ļerkstēt kaut kādu bezsakaru. Uzvedas kā padsmitgadnieks, jei bogu. Un kā redzat absolūti nekas nav mainījies, i kad sieva ārstējās tvaiķenē rakstīja sūdu, tā arī tagad. Būtu labāk bijis klāt un atbalstījis no visas sirds mīļotoMare Šellija @ 13.11.2023 22:49
pasado mañana @ 13.11.2023 22:59
Un kas tieši šeit ir šokējošs? Kas?
Bļāviens, meitenes, Jūs tagad bruukat virsu cilvēkam par katru sīkumu. Iedod savu tviteri, arī uzrakšu “šokējošus” ierakstus. Labāk būtu aizbraukušas pameklēt sievieti nekā gudri dirsushas.
Nedod Dievs Jūs būtu tāda situācija. Bet latviešiem jau tipiskais; ka tik kādam iezāģēt un ko negatīvu pateikt. Pretīgi.
ja tev atņemtu telefonu un datoru, tev nebūtu pieejamas bildes? IT spečuks, mūsdienas. Atņemts telefons un tāpēc nav bilžu? Nesmīdiniet. Es neesmu IT specs, bet man visas manas bildes ir pieejamas no jebkuras citas viedierīces/datora.MartaElza @ 13.11.2023 21:30
Viņam datoru un telefonu atņēma policija.
Ilanchiks @ 13.11.2023 23:33ja tev atņemtu telefonu un datoru, tev nebūtu pieejamas bildes? IT spečuks, mūsdienas. Atņemts telefons un tāpēc nav bilžu? Nesmīdiniet. Es neesmu IT specs, bet man visas manas bildes ir pieejamas no jebkuras citas viedierīces/datora.
Skatoties pēc tā, kādas ir bildes, pieļauju domu, ka nekādi baigie selfiju taisītāji viņi nebija. Un vispār kāda starpība? Viņam tagad būtu jātaisa pazudušās Annas bilžu albums? Ir pietiekami daudz bilžu, lai saprastu kā sieviete izskatās dzīvē un ar to, manuprāt, arī pietiek. Jēziņ.Ilanchiks @ 13.11.2023 23:33ja tev atņemtu telefonu un datoru, tev nebūtu pieejamas bildes? IT spečuks, mūsdienas. Atņemts telefons un tāpēc nav bilžu? Nesmīdiniet. Es neesmu IT specs, bet man visas manas bildes ir pieejamas no jebkuras citas viedierīces/datora.
nu tad nav ko raudāt, ka policija noņēmuši tehniku un nav iespēja bildes ielikt. Tieši tā- atpazīšanai bilžu pietiekami. Bet pats sāka cilāt tēmu, ka bilžu nav. Es gan vairāk sliecos uz to, ka vīrietim ir kaut kādas problēmas ar emociju/jūtu izrādīšanu- kaut vai minētais autisms vieglā pakāpē. Diez vai novācis sievu un visu inscenējis. Nepalīdzējis tikt ārā no depresijas- gan jau, jo neprot, tāpat kā tagad uzvedība ir netipiska, jocīga.Etherea @ 13.11.2023 23:52Skatoties pēc tā, kādas ir bildes, pieļauju domu, ka nekādi baigie selfiju taisītāji viņi nebija. Un vispār kāda starpība? Viņam tagad būtu jātaisa pazudušās Annas bilžu albums? Ir pietiekami daudz bilžu, lai saprastu kā sieviete izskatās dzīvē un ar to, manuprāt, arī pietiek. Jēziņ.
Ilanchiks @ 13.11.2023 23:33ja tev atņemtu telefonu un datoru, tev nebūtu pieejamas bildes? IT spečuks, mūsdienas. Atņemts telefons un tāpēc nav bilžu? Nesmīdiniet. Es neesmu IT specs, bet man visas manas bildes ir pieejamas no jebkuras citas viedierīces/datora.
Enazenaz @ 14.11.2023 01:05Es gan tā neaizstāvētu vīru.
Jau Degpunkta sižetā viņš teica, lai Anna nāk mājās, jo viņiem ir ko pārrunāt divatā, tāpat kā iepriekšējā reizē. Kas notika iepriekšējā reizē, ka viņa izlēma par labu pašnāvības mēģinājumam?
Vēl viena lieta, kas ir aizdomīga. Anna sēdēja pie datora un meklēja kaut kādu īpašo mežu, lai veiktu pašnāvību un vēl atstāj to kompī, lai vīrs redz. Wtf?
Tepat, tuvāk Rīgai ir cits purvs, kāpēc triecās tādu gabalu?
Kāpēc tikai vienu bērnu aizrāva sev līdzi. Ja reiz viss ir tik slikti, tad kāpēc ne abus? Vai vispār nevienu?
Nopietni? Nopirka antifrīzu pašnāvības veikšanai? Tas nav tas garšīgākais padzēriens, jūs spētu izdzert tik daudz, lai noliktu kedas. Protams, ka nē!
Anna bija uz antidepresantiem un ja ir bijis pašnāvības mēģinājums, tie noteikti nebija balderiāņi. Tie 10000% bija gana stipri medikamenti. Izdzer paciņu, iemiedz un vairs nepiecelies. Kāpec tas viss ir tik samezglots?
Un Annas bildēs, kuras Džuris publicējis, var redzēt, ka Annai ir pilnīgi cita sejas izteiksme, kur vīra kungs viņai blakus (nogriezta daļa) un tā nav laimē starojoša.
Un kā Annai varēja nebūt neviena drauga? Kur ģimenes locekļi? Nevienam nebija viņas bildes? Viņa bēga no kamerām?
Šajā lietā ir vairāk jautājumu, nekā nabaga Justīnes lietā.
ja pesaistiti konti.(Manam viram ir mans google konts un bernam) man paradas gan vinu kontakti,gan Google,kas ir meklēts) sakumā nepiefikseju,bet paradijā pa daudz kontaktu manā tel,kad eju kautko meklet googlē tad man paradas ko vini meklējuši😁Ivvars @ 14.11.2023 00:56
Štrunts par bildēm! Viņam policija atņēma kompi un telefonu, bet nepagāja ne pieci gadi, kā viņš jau sēdēja tviterī, tobiš, tika pie jauniem gadžetiem mērkaķa ātrumā. Dīvaini, maigi izsakoties... Ja man pazustu sieva ar bērnu, es neskrietu meklēt jaunu kompi, kur nu vēl sēdētu tviterī. Un tad vēl viens moments. Pēc Jura vārdiem, "Google meklēšanas vēsturē bija redzams, ka jau no rīta Anna no sava(!!!) telefona pētījusi Jelgavas novada karti. Juris lūdzis policijai doties turp, taču viņam atteica, ka pa nakti neko nemeklēs tāpēc viņš aizbraucis viens." Te rodās jautājums, kā gan viņš vispār varēja zināt, ko Anna ir meklējusi savā telefonā, ja telefons ir bijis pie viņas, turklāt izslēgts un ar nenosakāmu atrašanās vietu..??
" nesodii un netiksi sodīts."nak prātā šis teiciens.Pe vairākiem komentāriem domāju;vai visiem tik perfekti vīri,kas nolasa jūsu mazākas domas,neviens nav neko glupu pateicis,visi raud pilnā kaklā,ja ir bijis skumjš notikums tuvinieku vidū.neiet uz darbu,ja jums skumji atbrīvo pilnigi no visiem pienākumiem,lai tikai jus lieki neparpulētos.depresiju pa gabalu saož,zin kā rikoties momentāli.u.t.t.Tas vīrs arī ir cilvēks,kurš var kautko nedadomāt,lidz galam neizprast.Un vispār Twiteris izskatās kā sava veida dienasgrāmata.tikai publiskapasado mañana @ 13.11.2023 22:59
Un kas tieši šeit ir šokējošs? Kas?
Bļāviens, meitenes, Jūs tagad bruukat virsu cilvēkam par katru sīkumu. Iedod savu tviteri, arī uzrakšu “šokējošus” ierakstus. Labāk būtu aizbraukušas pameklēt sievieti nekā gudri dirsushas.
Nedod Dievs Jūs būtu tāda situācija. Bet latviešiem jau tipiskais; ka tik kādam iezāģēt un ko negatīvu pateikt. Pretīgi.