Jupiter @ 11.11.2023 20:54Jā, bet tas, ka neizmanto tiesā, jo tie ir blsht, nenozīmē, ka policija tos neizmanto, lai izdarītu psiholoģisku spiedienu.
SantaBarbara @ 11.11.2023 20:48
Kādēl uzreiz vispărini?
Tas,ka viena persona nezin,ka poligrāfa testu nenjem vērā ,kā pierādījumu nenozĩmė,ka visi nezin.
tikpat labi vins to varēja izdarīt dienu vai divas dienas pirms tam un visu šo smuki izplānot!! Kāds sievu redzēja dienu vai divas pirms notikuma?usgburhgbnrth @ 11.11.2023 17:03
Vari paskaidrot kā viņš noslīcināja purvā, ja pats tajā laikā bija darbā? Ar pasūtījuma slepkavu? Pārāk daudz filmas skaties.
Silverxangel @ 11.11.2023 21:33tikpat labi vins to varēja izdarīt dienu vai divas dienas pirms tam un visu šo smuki izplānot!! Kāds sievu redzēja dienu vai divas pirms notikuma?
Ja tā ir taisnība, ka pirms bolt nomas auto ņemšanas viņa brauca ar taksi, vajadzētu būt, ka 1. novembra rītā Annu redzēja taksists.Silverxangel @ 11.11.2023 21:33tikpat labi vins to varēja izdarīt dienu vai divas dienas pirms tam un visu šo smuki izplānot!! Kāds sievu redzēja dienu vai divas pirms notikuma?
ja vakaros Anna uz darziņu gaja pakal.tad iepriekseja vakarā darzina tad bija pakaļ.sapratu no ritiem virs ved vakara Anna un ved uz dejosanu arī,kad ir.liktenigaja vakarā uz dejosanu bija javed meitaTuana @ 11.11.2023 21:50
Nu, iespējams bērnudārza audzinātāja, ja tika aizvests otrs bērns no rīta uz dārziņu?
Mc.Queen @ 11.11.2023 23:12coolchilli, Tu kādu atgādini. Plus vēl tikko reģistrējies.
LuckyStrike @ 12.11.2023 14:47Dižais datoriķis-matemātiķis Twitterī prasa, kā lai apmaksā rēķinu, ja viss bijis uz sievu. Nopietni? Prasīt internetā, nevis RNP? Izskatās īpaši apdāvināts, vai tēlo Antiņu?
Nevajag man draudēt. Jums to pašu atpakaļ.MartaElza @ 12.11.2023 15:47
Novēlu jums nekad nenonākt situācijā, kad ikdienišķas lietas kļūst otršķirīgas un nesaprotamas, kad ir noticis šāds pārdzīvojums.
LuckyStrike @ 12.11.2023 15:52Nevajag man draudēt. Jums to pašu atpakaļ.
piekritu. pārdzivojumi nerimstas,bet ikdienu arī neviens pekšņi neatceļ,tikai tapec ,ka ir bēdas.dzive turpinās un reķini arī kādam jāmaksā.ja viss bija uz Annas vārda elektroniski,tad loģisks jautājums,kā samaksāt ipašnieka vietā,mans virs arī nejegtu sameklēt, kur jamaksā un kā.jo ikdienā es to daruMartaElza @ 12.11.2023 15:47
Novēlu jums nekad nenonākt situācijā, kad ikdienišķas lietas kļūst otršķirīgas un nesaprotamas, kad ir noticis šāds pārdzīvojums.
pasado mañana @ 12.11.2023 16:29Biju šodien meklēt kopā ar bezvēsts. Meklējamā teritorija ir ļoti grūta. Citi posmi bija ar lieliem, kritušiem kokiem, kuriem jārapjas pāri vai jālien caur apakšu. Viss slidens, mitrs, dubļains. . Diegzan liela bezcerības sajūta pārņem tajā mežā. Godīgi sakot, iespēja viņu atrast ir ļoti minimāla, kaut arī cik ļoti negribētos tā teikt.
Tagad zinot mašīnas atrašanās vietu, es uzskatu, ka viņa izgāja no tā mazā ceļa atpakaļ uz šoseju un iegāja tajā purvainajā pusē.. kur nav iespējams, ko meklēt.
Arī ceļš, kur atrada mašīnu, sākotneji liekas normāls un sauss, taču pabraucot tālāk jau ir dubļains, kur tiešām var nogrimt.