Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

10 gadi
Reitings 3960
Reģ: 29.01.2009
Nu redz kā Rušiņu arī neatrada.
10.11.2023 02:27 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
IceCream @ 10.11.2023 02:27
Nu redz kā Rušiņu arī neatrada.
Kas bija Rušiņš?
10.11.2023 02:31 |

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
Gardenia @ 10.11.2023 02:31
Kas bija Rušiņš?

Tas, kurš sievieti nogalināja bērna un viņas mātes priekšā. Bijušais dzīvesbiedrs. Tāds pavecāks vīrs.
10.11.2023 05:51 |

Reitings 157
Reģ: 27.11.2019
Kenty @ 09.11.2023 22:44
bija divas nomas masinas.pirmā par Andrejsalu.pabraukājas.ar oto aizbrauca uz to vietu kur atrada nomas mašīnu. Kopejais mērķis Kemeru nacionālais parks,bet pec apdzivotas vietas apraksta konkretais mežs ,netālu no Valgdones pagasta(ka to vietu sauc neatceros pareizi)cik saprotu tā vieta bija dzimtā puse.
es sapratu, ka pirmais bija bolt taksis. Varbūt izsauca, lai aizved uz vietu, kur atrodas bolt nomas auto?
10.11.2023 07:35 |

Reitings 151
Reģ: 06.02.2023
Paskatījos tgd to annu fb un biju uz pauzes. Es tacu to meiteni zinu,neatceros kā bet esam vainu mācījušās kopā vai kkas cits bijis. Jo vina dzive smalka bija nevis kā bildē ielikts kad meklē.
10.11.2023 09:07 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
nimfa1726 @ 10.11.2023 09:07
Paskatījos tgd to annu fb un biju uz pauzes. Es tacu to meiteni zinu,neatceros kā bet esam vainu mācījušās kopā vai kkas cits bijis. Jo vina dzive smalka bija nevis kā bildē ielikts kad meklē.

Ta bilde esi bijusi pēc dzemdībām. Tagad tāda jauna vairs neesot.
10.11.2023 10:37 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
Ja kādam interesē, var bezmaksas izlasīt maksas rakstus par šī topika tēmu BMW forumā, tur tiek pārkopēti KLIK raksti no delfi, tvnet, apollo:
https://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=32276&start=8200
Šorīt arī viens iekopējis Kriminologa viedokli un Annas draudzenes viedokli.
10.11.2023 11:44 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Vilmara @ 10.11.2023 11:44
Ja kādam interesē, var bezmaksas izlasīt maksas rakstus par šī topika tēmu BMW forumā, tur tiek pārkopēti KLIK raksti no delfi, tvnet, apollo:
https://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=32276&start=8200
Šorīt arī viens iekopējis Kriminologa viedokli un Annas draudzenes viedokli.

Izlasīju to iekopēto rakstu, tādas divējādas domas par to. Protams, ka kriminologs ir savas nozares speciālists, kā arī spiests darboties pēc likumiem. Tomēr nezinu vai piekrītu viņa viedoklim, ka nevajadzēja izpaust to, ka Annai bija kādas problēmas. Man šķiet, ka šādās situācijās tas tomēr ir būtiski, jo cilvēka rīcība un domāšana ir atkarīga no veselības stāvokļa.
Pēc draudzenes komentāra ar tā dīvaini. Izskatās, ka Anna ir diezgan noslēgta, kad jārunā par privāto dzīvi. Iespējams, ja būtu bijušas problēmas attiecībās (vai, ja tās ir bijušas), viņa nemaz nebūtu citiem stāstījusi to 😕
10.11.2023 11:58 |

Reitings 6393
Reģ: 01.04.2023
Kenty @ 09.11.2023 23:11
Man personīgi liekas,ka cilveks apmaldijies,meginaju iegalvot citas versijas,bet pieturos pie savējas.ka pašnāvība netika plānota apzināti,un bernu arī neplanoja novākt.un virs nav vainīgs.Nežēlīga sakritība.

Jā, man arī šķiet, ka gribēja izvēdināt galvu, tāpēc arī varbūt pētīja kartes, kur kaut kādas neskartākas meža takas, kur izstaigāties, atstāja bērnu auto guļam, bet kaut kas notika pa ceļam. Noslīka, kāds uzbruka, apmaldījās. Varbūt pat atrada stipri vēlāk ceļu atpakaļ, bet bērns jau bija miris un viņai pavisam aizgāja ciet. Nedomāju, ka apzināti speciāli brauca uz neapdzīvotu mežu, lai pamestu tur bērnu, ar domu, ka kāds atradīs. Tad taču būtu publiskā vietā atstājusi, vai mājās, īsi pirms vīra pārnākšanas.
10.11.2023 12:08 |

Reitings 1215
Sebii @ 10.11.2023 11:58

Izlasīju to iekopēto rakstu, tādas divējādas domas par to. Protams, ka kriminologs ir savas nozares speciālists, kā arī spiests darboties pēc likumiem. Tomēr nezinu vai piekrītu viņa viedoklim, ka nevajadzēja izpaust to, ka Annai bija kādas problēmas. Man šķiet, ka šādās situācijās tas tomēr ir būtiski, jo cilvēka rīcība un domāšana ir atkarīga no veselības stāvokļa.
Pēc draudzenes komentāra ar tā dīvaini. Izskatās, ka Anna ir diezgan noslēgta, kad jārunā par privāto dzīvi. Iespējams, ja būtu bijušas problēmas attiecībās (vai, ja tās ir bijušas), viņa nemaz nebūtu citiem stāstījusi to ?

Jā, kriminologs neizkāpa ārā no savas profesijas robežām. Nekā cilvēcīga. Tikai sausa pieeja faktiem.
Man drīzāk prasītos publiski uzzināt pieredzējuša psihiatra viedokli par diagnozi, zālēm, to blakus efektiem un kā, pēc viņa profesionālajām domām, sieviete varēja rīkoties tajā 1.novembrī. Vai viņa varēja sakarīgi vadīt automašīnu, un kas notika ar viņas mātes instinktiem, vai kas varēja notikt ar viņu pašu, ka bērniņš tika atrasts miris. Uzskatu, ka profesionāls ārsts, kas pārzina zāļu iedarbību, varētu modelēt notikušo un izskaidrot sabiedrībai vairāk par pēcdzemdību depresijas izpausmēm. Citādi visi tikai zina kaut ko no paziņām vai taml.notikumiem, kur cilvēki reāli ir plānotas pašnāvības izdarījuši... Bet par tieši šo depresiju zināms visai maz, un sabiedrība joprojām tumsonīgi pret to izturas.
10.11.2023 13:01 |

Reitings 157
Tuana @ 10.11.2023 12:08

Jā, man arī šķiet, ka gribēja izvēdināt galvu, tāpēc arī varbūt pētīja kartes, kur kaut kādas neskartākas meža takas, kur izstaigāties, atstāja bērnu auto guļam, bet kaut kas notika pa ceļam. Noslīka, kāds uzbruka, apmaldījās. Varbūt pat atrada stipri vēlāk ceļu atpakaļ, bet bērns jau bija miris un viņai pavisam aizgāja ciet. Nedomāju, ka apzināti speciāli brauca uz neapdzīvotu mežu, lai pamestu tur bērnu, ar domu, ka kāds atradīs. Tad taču būtu publiskā vietā atstājusi, vai mājās, īsi pirms vīra pārnākšanas.

Man gan drīzāk liekas, ka viņa rīkojās tādā kā afekta stāvoklī un daudzas lietas, ko todien paveica, darīja tādā kā autopilota režīmā, ne līdz galam apzinoties. Kaut kur arī lasīju, ka viņa psihoterapeitam minējusi, ka, ja izlemtu izdarīt pašnāvību, mazuli paņemtu līdzi. Varbūt brauca ar mērķi slīcināties purvā kopā ar mazuli, bet pēdējā brīdī kāds apziņas uzplaiksnījums lika apžēloties, atstāja mazo mašīnā, bet tobrīd nebija spējīga racionāli izsvērt mazuļa likteni, apzināties, ka pamet mazo nosalšanai.
10.11.2023 13:07 |

Reitings 1215
Sebii @ 10.11.2023 11:58

Pēc draudzenes komentāra ar tā dīvaini. Izskatās, ka Anna ir diezgan noslēgta, kad jārunā par privāto dzīvi. Iespējams, ja būtu bijušas problēmas attiecībās (vai, ja tās ir bijušas), viņa nemaz nebūtu citiem stāstījusi to ?

P.S.- mani uzmanīgu dara fakts, ka Anna ir bijusi ar ļoti matemātisku prātu apveltīta sieviete. Augstu intelekta koeficientu. Eksaktais prāts. Un, ja ar šādu cilvēku notiek kaut kas tāds, kā šajā traģēdijā, tas diemžēl vedina domāt, ka viss tomēr bijis iepriekš izplānots. Man bija kolēģe pirms daudziem gadiem, arī gudra, vadošā amatā un ar matemātisku prātu. Savu pašnāvību viņa izplānoja perfekti, pat kolēģiem tajā rītā neradās aizdomas. Izturējās mierīgi, nosvērti. Kad viņas kabineta kolēģis pusdienlaikā izgāja no kabineta, viņa piestūma logam krēslu un vienkārši izleca ārā. Šokā bija visi, jo negaidīti. Perfekti noslēpa no visiem savu iekšējo stāvokli un veiksmīgi izdarīja pašnāvību. Diemžēl arī Annas gadījums izskatās identisks...
10.11.2023 13:08 |

Patīk
Reitings 2945
Reģ: 30.04.2020
Vai ir oficiāls slēdziens, ka mazulis ir nosalis? Jo es, personīgi, šim neticu. Mums nav bijušas tik aukstas naktis, mazuli atstāja mašīnā un noteikti ne pliku.
Ir miljoniem stāstu, kur zīdaiņus atrod dzīvus drupās pēc zemestrīcēm, kur viņi ir pavadījuši pat 3 dienas.
10.11.2023 13:16 |

Reitings 265
Reģ: 22.06.2023
Enazenaz @ 10.11.2023 13:16
Vai ir oficiāls slēdziens, ka mazulis ir nosalis? Jo es, personīgi, šim neticu. Mums nav bijušas tik aukstas naktis, mazuli atstāja mašīnā un noteikti ne pliku.
Ir miljoniem stāstu, kur zīdaiņus atrod dzīvus drupās pēc zemestrīcēm, kur viņi ir pavadījuši pat 3 dienas.

Es arī šim neticu, bet katrs gadījums ir individuāls un katrs organisms ir individuāls, kā tas rīkotos dažādās situācijās. Varbūt arī nosala, kas lai zina... bet man ir arī cita versija.
10.11.2023 13:42 |

Reitings 157

Oficiāla slēdziena nav gan. Un, jā, ir unikāli gadījumi, kad atrod dzīvu zīdaini gruvešos. Bet tieši tāpat ir gadījumi, kad zīdainis aiziet miegā, savā gultiņā. Man liekas pilnīgi ticami, ka zīdainītis neizturēja, iespējams nepaēdis, noraudājies, stresā un aukstumā. Pa nakti 2.11. ārā bija 1 grāds.
10.11.2023 13:50 |

Patīk
Reitings 3536
Ko šī informācija dod, kad nokļūst publiskajā vidē? Kam no tā kļūs labāk, zinot, ka sievietei bija slimības izpausmes vai ka viņa lietoja konkrētus medikamentus? Šādu informāciju nepieciešams zināt struktūrām, kas nodarbojas ar situācijas izpēti.

Jā, Juris dikti cenšas tā kā sevi attaisnot publiskajā vidē. Kā viņš palīdzējis cīnīties ar depresiju, kā to un kā šito. Sieva tā trakā, depresīvās. Pats tāds labs.
Visu to viņa tvītošanu uzskatu kā sevis attaisnošanu, vainas novelšanu uz citiem.
10.11.2023 14:05 |

Patīk
Reitings 3536
Kriminologs uzsver: Anna jebkurā gadījumā ir upuris: "Ir vēl viena lieta, kur būtu jāpievērš uzmanība. Sievietes uzvedības modelis arī ir specifisks – tajā aspektā, ka viņa īsi pēc vīra aiziešanas uz darbu iziet ar mazuli no mājas, pēc tam izmanto divas nomas automašīnas, pārvietojas nezināmos virzienos. Viņa pēc būtības bēg no mājas. Ir virkne apstākļu, un šis apstākļu kopums liek domāt par sievieti kā par upuri un cietušo."

Annas vīrs gan par cietušo uzskata tikai sevi.
10.11.2023 14:07 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
[qu
Ivans nosala mežā jūlijā, tā kā nekas pārsteidzošs
10.11.2023 14:31 |

Reitings 9
Reģ: 08.11.2023
Varbūt kāda var ielikt šeit Delfu maksas rakstu?
10.11.2023 14:57 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
Vai nedomaj
Kastolaizin @ 10.11.2023 14:57
Varbūt kāda var ielikt šeit Delfu maksas rakstu?

Vai nedomāji to tvnet kriminologs rakstu?
10.11.2023 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits