Gardenia @ 10.11.2023 02:31Kas bija Rušiņš?
es sapratu, ka pirmais bija bolt taksis. Varbūt izsauca, lai aizved uz vietu, kur atrodas bolt nomas auto?Kenty @ 09.11.2023 22:44bija divas nomas masinas.pirmā par Andrejsalu.pabraukājas.ar oto aizbrauca uz to vietu kur atrada nomas mašīnu. Kopejais mērķis Kemeru nacionālais parks,bet pec apdzivotas vietas apraksta konkretais mežs ,netālu no Valgdones pagasta(ka to vietu sauc neatceros pareizi)cik saprotu tā vieta bija dzimtā puse.
nimfa1726 @ 10.11.2023 09:07Paskatījos tgd to annu fb un biju uz pauzes. Es tacu to meiteni zinu,neatceros kā bet esam vainu mācījušās kopā vai kkas cits bijis. Jo vina dzive smalka bija nevis kā bildē ielikts kad meklē.
Vilmara @ 10.11.2023 11:44Ja kādam interesē, var bezmaksas izlasīt maksas rakstus par šī topika tēmu BMW forumā, tur tiek pārkopēti KLIK raksti no delfi, tvnet, apollo:
https://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=32276&start=8200
Šorīt arī viens iekopējis Kriminologa viedokli un Annas draudzenes viedokli.
Kenty @ 09.11.2023 23:11Man personīgi liekas,ka cilveks apmaldijies,meginaju iegalvot citas versijas,bet pieturos pie savējas.ka pašnāvība netika plānota apzināti,un bernu arī neplanoja novākt.un virs nav vainīgs.Nežēlīga sakritība.
Sebii @ 10.11.2023 11:58
Izlasīju to iekopēto rakstu, tādas divējādas domas par to. Protams, ka kriminologs ir savas nozares speciālists, kā arī spiests darboties pēc likumiem. Tomēr nezinu vai piekrītu viņa viedoklim, ka nevajadzēja izpaust to, ka Annai bija kādas problēmas. Man šķiet, ka šādās situācijās tas tomēr ir būtiski, jo cilvēka rīcība un domāšana ir atkarīga no veselības stāvokļa.
Pēc draudzenes komentāra ar tā dīvaini. Izskatās, ka Anna ir diezgan noslēgta, kad jārunā par privāto dzīvi. Iespējams, ja būtu bijušas problēmas attiecībās (vai, ja tās ir bijušas), viņa nemaz nebūtu citiem stāstījusi to ?
Tuana @ 10.11.2023 12:08
Jā, man arī šķiet, ka gribēja izvēdināt galvu, tāpēc arī varbūt pētīja kartes, kur kaut kādas neskartākas meža takas, kur izstaigāties, atstāja bērnu auto guļam, bet kaut kas notika pa ceļam. Noslīka, kāds uzbruka, apmaldījās. Varbūt pat atrada stipri vēlāk ceļu atpakaļ, bet bērns jau bija miris un viņai pavisam aizgāja ciet. Nedomāju, ka apzināti speciāli brauca uz neapdzīvotu mežu, lai pamestu tur bērnu, ar domu, ka kāds atradīs. Tad taču būtu publiskā vietā atstājusi, vai mājās, īsi pirms vīra pārnākšanas.
Sebii @ 10.11.2023 11:58
Izlasīju to iekopēto rakstu, tādas divējādas domas par to. Protams, ka kriminologs ir savas nozares speciālists, kā arī spiests darboties pēc likumiem. Tomēr nezinu vai piekrītu viņa viedoklim, ka nevajadzēja izpaust to, ka Annai bija kādas problēmas. Man šķiet, ka šādās situācijās tas tomēr ir būtiski, jo cilvēka rīcība un domāšana ir atkarīga no veselības stāvokļa.
Pēc draudzenes komentāra ar tā dīvaini. Izskatās, ka Anna ir diezgan noslēgta, kad jārunā par privāto dzīvi. Iespējams, ja būtu bijušas problēmas attiecībās (vai, ja tās ir bijušas), viņa nemaz nebūtu citiem stāstījusi to ?
Enazenaz @ 10.11.2023 13:16Vai ir oficiāls slēdziens, ka mazulis ir nosalis? Jo es, personīgi, šim neticu. Mums nav bijušas tik aukstas naktis, mazuli atstāja mašīnā un noteikti ne pliku.
Ir miljoniem stāstu, kur zīdaiņus atrod dzīvus drupās pēc zemestrīcēm, kur viņi ir pavadījuši pat 3 dienas.
Enazenaz @ 10.11.2023 13:16Vai ir oficiāls slēdziens, ka mazulis ir nosalis? Jo es, personīgi, šim neticu. Mums nav bijušas tik aukstas naktis, mazuli atstāja mašīnā un noteikti ne pliku.
Ir miljoniem stāstu, kur zīdaiņus atrod dzīvus drupās pēc zemestrīcēm, kur viņi ir pavadījuši pat 3 dienas.
Ko šī informācija dod, kad nokļūst publiskajā vidē? Kam no tā kļūs labāk, zinot, ka sievietei bija slimības izpausmes vai ka viņa lietoja konkrētus medikamentus? Šādu informāciju nepieciešams zināt struktūrām, kas nodarbojas ar situācijas izpēti.
Kriminologs uzsver: Anna jebkurā gadījumā ir upuris: "Ir vēl viena lieta, kur būtu jāpievērš uzmanība. Sievietes uzvedības modelis arī ir specifisks – tajā aspektā, ka viņa īsi pēc vīra aiziešanas uz darbu iziet ar mazuli no mājas, pēc tam izmanto divas nomas automašīnas, pārvietojas nezināmos virzienos. Viņa pēc būtības bēg no mājas. Ir virkne apstākļu, un šis apstākļu kopums liek domāt par sievieti kā par upuri un cietušo."
Ivans nosala mežā jūlijā, tā kā nekas pārsteidzošsEnazenaz @ 10.11.2023 13:16Vai ir oficiāls slēdziens, ka mazulis ir nosalis? Jo es, personīgi, šim neticu. Mums nav bijušas tik aukstas naktis, mazuli atstāja mašīnā un noteikti ne pliku.
Kastolaizin @ 10.11.2023 14:57Varbūt kāda var ielikt šeit Delfu maksas rakstu?