Etherea @ 09.11.2023 19:42Delfi Plus rakstā minēts šādi: "Signāls, par ko Juris aizdomājies pēdējās dienās, ir Annas telefona lietošanas veids. Ierasti, ja vīrs Annai apsēdās blakus, kad viņa lūkojas telefonā, tas neizsauca nekādu sievas reakciju. Pēdējā laikā bija nedaudz citādi. Sieva skatījās informāciju internetā "incognito" jeb slēptajā režīmā, kas nozīmē, ka meklētie interneta resursi neparādās meklēšanas vēsturē. Kad Juris, piemēram, apsēdās Annai blakus, viņa šos interneta logus neviļus aizvēra."
Iespējams vai nu tik tiešām noslīkusi purvā, vai arī plānojusi bēgšanu un šobrīd jau ir tālēs zilajās.
Gardenia @ 09.11.2023 22:23Es tā īsti nevaru atrast nevienu rakstu kur sakarīgi viss būtu aprakstīts kas noticis no zināmā? Kur bija vīrs kad pazuda darbā? Vai viņu vismaz pie mājām kāds bija Dzīvu redzējis? Viens taksis uz Andrejsalu? Tad otrs uz Ķemeru mežu, lai bērnu tur atstātu? Vai viņa uz to Ķemeru viena brauca? Vai vispār brauca? Ko Rīdziniecei darīt Ķemeros, viņa tur visu tik labi pārzināja? Es kā Jūrmalniece zinu, bet viņai kādā bezsakarā uz turieni testies ar nomas auto?? FB komentārus palasīju atklātos tur jau veci notiesājuši gandrīz.
bija divas nomas masinas.pirmā par Andrejsalu.pabraukājas.ar oto aizbrauca uz to vietu kur atrada nomas mašīnu. Kopejais mērķis Kemeru nacionālais parks,bet pec apdzivotas vietas apraksta konkretais mežs ,netālu no Valgdones pagasta(ka to vietu sauc neatceros pareizi)cik saprotu tā vieta bija dzimtā puse.Gardenia @ 09.11.2023 22:23Es tā īsti nevaru atrast nevienu rakstu kur sakarīgi viss būtu aprakstīts kas noticis no zināmā? Kur bija vīrs kad pazuda darbā? Vai viņu vismaz pie mājām kāds bija Dzīvu redzējis? Viens taksis uz Andrejsalu? Tad otrs uz Ķemeru mežu, lai bērnu tur atstātu? Vai viņa uz to Ķemeru viena brauca? Vai vispār brauca? Ko Rīdziniecei darīt Ķemeros, viņa tur visu tik labi pārzināja? Es kā Jūrmalniece zinu, bet viņai kādā bezsakarā uz turieni testies ar nomas auto?? FB komentārus palasīju atklātos tur jau veci notiesājuši gandrīz.
netradu viņus FBAriete @ 09.11.2023 22:11Annai ir FB profils. Skaista sieviete. Ceru, ka Anna ir dzīva. ?
Sebii @ 09.11.2023 18:46Par vīra vainu vai nevainību atturēšos kaut ko komentēt, bet pazīstu daudzus fizmatus un pārsvarā viņiem visiem ir creepy vibe - savu interešu dēļ ir pārsvarā bez draugiem, kas noved pie dīvainām reakcijām, uzvedības un jokiem.
Par sērošanu - kad nomira mana vecmamma, mamma ikdienā manā acu priekšā nenobirdināja ne asaru. Gāja uz darbu, neņēma brīvdienas. Tikai tad, kad pieaugu, atzinās, ka atļāvās sērot tikai tad, kad visa ģimene gulējusi. Tā kā tas ir individuāli.
Par pašu situāciju… ļoti skumji. Žēl, ka mazulīte ir zaudējusi dzīvību un nez kas ir ar pašu Annu. Tomēr, pirms spriedumiem, es aizdomājos par to, ka mēs nezinam pilnu bildi - kādas ir ģimenē attiecības, kāda bija laulība, kā bija ar bērnu audzināšanu utt. Un mēs nezinam vai nevienam no viņiem nav nekādas psiholoģiskas saslimšanas. Diemžēl, var gadīties, ka bija ne tikai pēcdzemdību depresija, bet kāda cita slimība (kaut vai trakusme), kas noveda cilvēku līdz tik radikālam solim.
No pieredzes varu teikt, ka savos vistumšākajos brīžos (kad mani apcēla skolā un man nebija draugu), es vēlējos aiziet no šīs pasaules ne savu ciešanu dēļ, bet ģimenes dēļ. Man bija smagi noskatīties uz to, ka mani vecāki gāja uz skolu, pārdzīvoja par mani un domāja, ko darīt, lai mani glābtu no situācijas. Man likās, ka es esmu nožēlojams bērns, kādu viņi nekad nebija gribējuši; liels, smags slogs. Kamēr citiem bija draugi un viņi tusēja ar draugiem, es sēdēju viena raudāju par savu sāpi. Godīgi sakot - es gribēju aiziet bez pēdām. Tā, lai mani neatrod, lai vecākiem nav jāredz mani mirušu… Ar šodienas prātu nespēju izskaidrot kādēļ toreiz man likās, ka būtu labi likt maniem vecākiem mani meklēt un gadiem domāt, ka es esmu bezvēsts pazudusi.
Pirms kāds te uztraucas un sūta pie psihologa - esmu bijusi un esmu tikusi šim pāri. Tas vnk tā ieskatam, ko cilvēks var domāt…
Valgunde aiz Kalnciem tā puse jau daļēji ir , bet uz dzimto pusi līkumi dīvaini tomēr. ĶNP jau milzīgs ir.Kenty @ 09.11.2023 22:44bija divas nomas masinas.pirmā par Andrejsalu.pabraukājas.ar oto aizbrauca uz to vietu kur atrada nomas mašīnu. Kopejais mērķis Kemeru nacionālais parks,bet pec apdzivotas vietas apraksta konkretais mežs ,netālu no Valgdones pagasta(ka to vietu sauc neatceros pareizi)cik saprotu tā vieta bija dzimtā puse.
Gardenia @ 09.11.2023 22:23Es tā īsti nevaru atrast nevienu rakstu kur sakarīgi viss būtu aprakstīts kas noticis no zināmā? Kur bija vīrs kad pazuda darbā? Vai viņu vismaz pie mājām kāds bija Dzīvu redzējis? Viens taksis uz Andrejsalu? Tad otrs uz Ķemeru mežu, lai bērnu tur atstātu? Vai viņa uz to Ķemeru viena brauca? Vai vispār brauca? Ko Rīdziniecei darīt Ķemeros, viņa tur visu tik labi pārzināja? Es kā Jūrmalniece zinu, bet viņai kādā bezsakarā uz turieni testies ar nomas auto?? FB komentārus palasīju atklātos tur jau veci notiesājuši gandrīz.
Sniegbaltite12 @ 09.11.2023 22:50
Pie trauksmes, jeb veģetatīvās distonijas cilvēki parasti negrib mirt, pie depresijas gan. Bet, kāda starpība. Abiem tāpat cēlonis ir serotonīna trūkums.
Es pa dienu arī apskatījos vispār kad ievada Anna Jansone var saprast ļoti aktīva meitene bijusi, ar skriešanu nodarbojusies, sacencībās piedalījusies.mazaaduuda @ 09.11.2023 22:54
https://www.facebook.com/anna.jansone.12
Man personīgi liekas,ka cilveks apmaldijies,meginaju iegalvot citas versijas,bet pieturos pie savējas.ka pašnāvība netika plānota apzināti,un bernu arī neplanoja novākt.un virs nav vainīgs.Nežēlīga sakritība.Gardenia @ 09.11.2023 23:01Valgunde aiz Kalnciem tā puse jau daļēji ir , bet uz dzimto pusi līkumi dīvaini tomēr. ĶNP jau milzīgs ir.
Tak es arī neko sakarīru nekur nevaru atrast, tikai kaut kāds saraustījums.Mathilde @ 09.11.2023 22:29
kur var palasīt?
Kenty @ 09.11.2023 23:11Man personīgi liekas,ka cilveks apmaldijies,meginaju iegalvot citas versijas,bet pieturos pie savējas.ka pašnāvība netika plānota apzināti,un bernu arī neplanoja novākt.un virs nav vainīgs.Nežēlīga sakritība.
Nezinu vai tur pie pilnas apziņas kaut kur var apmaldīties īpaši ja viņa tanī galā dzīvojusi. Tāpat neticu, ka speciāli būtu bēbim pāri darījusi, bet tur viss miglā tīts. Tāpat neticās vai vecāki pie pilnas apskaidrības bēbi novembrī vienu mašīnā mežā atstātu. Tādēļ ir pat jautājums vai pati viņa tur ir bijusi? Man nez kādēļ galvā kaut kur turās, ka pēc atrasšanas bija kaut kur minēts, ka bērns nosalis, varbūt arī tikai kaut kur komentāru pa miglu redzēju.Kenty @ 09.11.2023 23:11Man personīgi liekas,ka cilveks apmaldijies,meginaju iegalvot citas versijas,bet pieturos pie savējas.ka pašnāvība netika plānota apzināti,un bernu arī neplanoja novākt.un virs nav vainīgs.Nežēlīga sakritība.
X bija rakstīts, ka Annai no pazušanas vietas netālu bija bērnības takas.Gardenia @ 09.11.2023 22:23Es tā īsti nevaru atrast nevienu rakstu kur sakarīgi viss būtu aprakstīts kas noticis no zināmā? Kur bija vīrs kad pazuda darbā? Vai viņu vismaz pie mājām kāds bija Dzīvu redzējis? Viens taksis uz Andrejsalu? Tad otrs uz Ķemeru mežu, lai bērnu tur atstātu? Vai viņa uz to Ķemeru viena brauca? Vai vispār brauca? Ko Rīdziniecei darīt Ķemeros, viņa tur visu tik labi pārzināja? Es kā Jūrmalniece zinu, bet viņai kādā bezsakarā uz turieni testies ar nomas auto?? FB komentārus palasīju atklātos tur jau veci notiesājuši gandrīz.
Tad jau apmaldīties vispār nereāli. Pie kurām takām atrada viņas auto?skylie @ 10.11.2023 00:22X bija rakstīts, ka Annai no pazušanas vietas netālu bija bērnības takas.