Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 265
Reģ: 22.06.2023
qwe @ 09.11.2023 14:54
par bildēm teica, ka tagad izskatās savādāk,jo zaudējusi daudz svara. Kāpēc netika ieliktas bildes kā reāli tagad izskatās?

Jo laikam daudz soc.tīklus nelietoja un tagadējās bildes nav daudz. Varbūt pat vispār nav taisītas bildes, kopš svara zaudēšanas.
09.11.2023 16:18 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Švīka @ 09.11.2023 16:09

Kaut kā nav radies priekštats, ka viņa būtu baigais "nazis", lai izdomātos baigi gudri...Bet kas zina.
Bet vai tur ir ko domāt vispār? Sēdies autobusā pērc biļeti un brauc kur gribi, vēl arī ar stopiem var maukt kur acis rāda tas tā es saku. Man jau neticās, ka dzīva. Es tikai nesaprotu kādēļ te citi domā, ka dzīva slēpjās Latvijā un, ka nu dokumentus viņai uz katra stūra prasa🫢
09.11.2023 16:18 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Gardenia @ 09.11.2023 16:18
Bet vai tur ir ko domāt vispār? Sēdies autobusā pērc biļeti un brauc kur gribi, vēl arī ar stopiem var maukt kur acis rāda tas tā es saku. Man jau neticās, ka dzīva. Es tikai nesaprotu kādēļ te citi domā, ka dzīva slēpjās Latvijā un, ka nu dokumentus viņai uz katra stūra prasa?

Nu plānam jau jābūt tāpat. īsti aizbraukt un apsēsties uz ielas "Tagad es te būšu" arī neliekas reāli ilgi izvilkt.
Visvairāk man rada bažas tie laiki, kad 9:00 vīrs redz pēdējo reizi sievu, kluso bērnu un 9:20 sieva jau ir prom. Izklausās, ka viņa ir ļoti gaidījusi, vīra aiziešanu. Nu 20 minūtēs nevar sataisīties pati, bērnu sataisīt - zinām mammas, kā ir sapakot zīdaini aukstajos mēnešos. Vesela epizode ar pakošanos, bet kas zina. Varbūt nekā nebija līdzi bērnam. Pilns pamperis varbūt jau - no rīta nemainīja. Pati esot nopirkusi jaunas drēbes, tam laiks sanācis, tad sanāk. Baigi nesaprotami viss.
09.11.2023 16:26 |

Reitings 265
Ariete @ 09.11.2023 16:11
Es domāju, ka mamma nenogalināja bērnu. Drīzāk tiešām iekrita kādā purvā vai aizbēga (cerot ka kāds bērnu atradīs un paņems), bet diemžēl par vēlu.

Viņa gandrīz 100% nekur negāja pastaigāties, un par kādu aku vispār runa?! Atstāt bērnu vienu mašīnā, un iet pastaigāties nezināmā virzienā? Tad jau būtu ar to bērnu gājusi staigāties.
09.11.2023 16:26 |

10 gadi
Reitings 1853
Reģ: 29.01.2009
Gardenia @ 09.11.2023 15:46
Tu par tiem dokumentiem un dzīvošanu nopietni?? Saprotu lielās virsnīcās nepieciešams formāli arī citur. Es katru gadu cenšos izbrīvēt nedēļu un aizbraukt no savas Jūrmalas uz Palangu un Kuršu kāpu pamainīt vidi atpūtai. Dzīvesvietas rezervācijai parasti izmantoju Booking kontaktus, bet caur Bookingu parasti nerezervēju sazvanos ar īpašnieku iedod man nelielu atlaidi paši priecīgi, ka nodokļi bez oficiālas reģistrācijas nebūs jāmaksā un mani dokumenti viņus vispār neinteresē! Vienīgā interese ir nauda un tā katru gadu! Nedomāju, ka pie mums savādāk. Par to, ka kāds viņu uz ielas atpazītu un galvā paturētu viņas vārdu uzvārdu arī cerības mazas. Ne visi to lasa, citiem pa vienu ausi iekšā pa otru ārā un gar viņu nav nekādas daļas. Es noteikti neatpazītu pat ja te pat Jūrmalā parunātos. Nu tā notiek. Ja ir dzīva grib slēpties nav viņai nekādu problēmu pazust tā, ka neatradīs nekad. Ja meklē tad meklē tikai pie mums LV, tāda Eiropa par viņu neko nezina. Mana draudzene Portugālē daudzus gadus dzīvojot aizmirsa par dokumentu termiņiem. Bez problēmām ar automašinu kompānijā atbrauca uz LV.

Protams, visādi var būt. Bet nu vismaz man vienmēr, cik man ir nācies izmantot kādus īres pakalpojumus (viesnīcas, mazi hotelīši, apartamenti), vienmēr ir paprasīts kāds dokuments.
Es ceru, ka Anna atradīsies un viss nokārtosies. Ja dzīva, tad turpinās ārstēties, ja mirusi - tad vismaz tuvajiem būs mierīgs prāts.
09.11.2023 16:28 |

10 gadi
Reitings 8359
Reģ: 17.09.2009
https://tautaruna.nra.lv/kriminali/435763-annas-jansones-meklesanas-vieta-atrod-pedas/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan100Px300px
Izskatās, ka Anna ir purvā 😢
09.11.2023 16:30 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
Tikpat labi viņa varēja aizmukt pie cita veča, kas tur tik neticams. Par bērnu gan nekas nav saprotams, kāpēc to vajadzēja staipit līdzi.
09.11.2023 16:30 |

Reitings 6700
qwe @ 09.11.2023 15:54
tak tepat lv nesen bija gadījums, kur viena bija sasmērējusies un viltoja savu miršanas apliecību. Oficiāli skaitījās mirusi. Dzīvoja ar svešiem dokumentiem gadiem, tikai nejauši uzķēra. Tā kā ja grib,tad visu var. Nesaku, ka šis būs tas gadījums, domāju Anna ir mirusi,bet vienmēr cerība paliek
Es jau arī domāju, ka viņas visdrīzāk vairs nav, bet kas zina. Var būt viņa galvā vienu brīdi adekvāta otrā momentā nesaprot ko dara, tad atkal atjēdzās. Protams ar tiem doķiem ja cilvēks apķērīgs var sakārtot un izdomāt visu tepat. Es tikai brīnos, ka daudzas raksta, ka viņu izmisīgi mekllē, jā pāris dienas ap to gadījumu meklēja, tagad drīzāk tikai skata pēc. Domājams iziet varētu neatpazīta visai galvenajai policijas ēkai un ne viens neatpazītu.
09.11.2023 16:36 |

Reitings 265
Švīka @ 09.11.2023 16:26

Nu plānam jau jābūt tāpat. īsti aizbraukt un apsēsties uz ielas "Tagad es te būšu" arī neliekas reāli ilgi izvilkt.
Visvairāk man rada bažas tie laiki, kad 9:00 vīrs redz pēdējo reizi sievu, kluso bērnu un 9:20 sieva jau ir prom. Izklausās, ka viņa ir ļoti gaidījusi, vīra aiziešanu. Nu 20 minūtēs nevar sataisīties pati, bērnu sataisīt - zinām mammas, kā ir sapakot zīdaini aukstajos mēnešos. Vesela epizode ar pakošanos, bet kas zina. Varbūt nekā nebija līdzi bērnam. Pilns pamperis varbūt jau - no rīta nemainīja. Pati esot nopirkusi jaunas drēbes, tam laiks sanācis, tad sanāk. Baigi nesaprotami viss.

Iekšējā sajūta, ka māte zinājusi, ka uz to brīdi bērns jau ir miris. Un zinājusi, ka nevēlas vairs dzīvot. Jurim uz rokas ir bērna miršanas apliecība, un viņš arī noteikti jau zina bērna miršanas iemeslu. Viņam X'ā prasa, bet viņš klusē. Ir divi scenāriji. VaI nu bērnam bija pēkšņās nāves sindroms, vai arī māte pie kaut kā bija vainīga. Drīzāk jau tas pirmais variants, jo vismaz sākumā eksperti minēja, ka bērnam nav manītas nekādas fiziskās vardarbības pēdas.
09.11.2023 16:37 |

10 gadi
Reitings 8359
Ja cilvēks iekrīt purvā, viņu vispār var atrast?
09.11.2023 16:43 |

10 gadi
Reitings 8359
Zilais Valis @ 09.11.2023 16:37

Iekšējā sajūta, ka māte zinājusi, ka uz to brīdi bērns jau ir miris. Un zinājusi, ka nevēlas vairs dzīvot. Jurim uz rokas ir bērna miršanas apliecība, un viņš arī noteikti jau zina bērna miršanas iemeslu. Viņam X'ā prasa, bet viņš klusē. Ir divi scenāriji. VaI nu bērnam bija pēkšņās nāves sindroms, vai arī māte pie kaut kā bija vainīga. Drīzāk jau tas pirmais variants, jo vismaz sākumā eksperti minēja, ka bērnam nav manītas nekādas fiziskās vardarbības pēdas.
Es kaut kurā ziņu portālā lasīju, ka bērns ir nosalis.
09.11.2023 16:44 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Ariete @ 09.11.2023 16:30
https://tautaruna.nra.lv/kriminali/435763-annas-jansones-meklesanas-vieta-atrod-pedas/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan100Px300px
Izskatās, ka Anna ir purvā ?

Nu ja. Visdrīzāk.
09.11.2023 16:45 |

Reitings 6700
Ariete @ 09.11.2023 16:11
Es domāju, ka mamma nenogalināja bērnu. Drīzāk tiešām iekrita kādā purvā vai aizbēga (cerot ka kāds bērnu atradīs un paņems), bet diemžēl par vēlu.
Kādam vispār viņai bija jābūt iemeslam lai ar bēbi uz purvu viena brauktu? Vai tik vēl nebija īres auto? Drīzāk galvā sagriezās un viņa nesapratu kur atrodās un ko dara, kas notiek. Pēc tevis rakstītā saprotu viņa no kaut kā aizbēga, tad aizveda bēbi uz purvu ar cerību, ka viņu kāds atradīs un izglābs? Pie lielveikala varbūt vēl izglābtu ne mežā.
09.11.2023 17:06 |

Reitings 6700
Švīka @ 09.11.2023 16:26

Diez ko nesen kaut kāda valsts bija vērsusies, ka pie viņiem iespējams atrasts mūsējais, bez doķiem un bez atmiņas. Vai tik neatradās dēļ tā ka aizturēja par kādu pārkāpumu. Meklēja mūsējie piederīgos nezinu atrada vai nā, bet tas čalis tak kaut kā bija ticis uz turieni un piedevām vispār bez saprasšanas kāvsauc un kur dzīvojis😳
09.11.2023 17:29 |

Reitings 6700
mazaaduuda @ 09.11.2023 16:28

Protams, visādi var būt. Bet nu vismaz man vienmēr, cik man ir nācies izmantot kādus īres pakalpojumus (viesnīcas, mazi hotelīši, apartamenti), vienmēr ir paprasīts kāds dokuments.
Es ceru, ka Anna atradīsies un viss nokārtosies. Ja dzīva, tad turpinās ārstēties, ja mirusi - tad vismaz tuvajiem būs mierīgs prāts.
Tas jau pereizi, ka prasa kaut ko uzrādīt. Es jau Lietuvā arī tikai no privātā sektora īrēju. Ja tā padomā Annai nevar īsti nekas vairs nokārtoties nevar. Tuviniekiem jau arī smagi būs.
09.11.2023 17:45 |

10 gadi
Reitings 8359
Man radās interese vai purvā var atrast cilvēku. Atradu šo rakstu.
https://degpunkta.tv3.lv/degpunkta-dazadi/mirstigas-atliekas-purva-mumificejas-brivpratigie-cer-atsketinat-vairakus-gadus-slepto-baiso-noslepumu/
09.11.2023 17:53 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Par vīra vainu vai nevainību atturēšos kaut ko komentēt, bet pazīstu daudzus fizmatus un pārsvarā viņiem visiem ir creepy vibe - savu interešu dēļ ir pārsvarā bez draugiem, kas noved pie dīvainām reakcijām, uzvedības un jokiem.
Par sērošanu - kad nomira mana vecmamma, mamma ikdienā manā acu priekšā nenobirdināja ne asaru. Gāja uz darbu, neņēma brīvdienas. Tikai tad, kad pieaugu, atzinās, ka atļāvās sērot tikai tad, kad visa ģimene gulējusi. Tā kā tas ir individuāli.
Par pašu situāciju… ļoti skumji. Žēl, ka mazulīte ir zaudējusi dzīvību un nez kas ir ar pašu Annu. Tomēr, pirms spriedumiem, es aizdomājos par to, ka mēs nezinam pilnu bildi - kādas ir ģimenē attiecības, kāda bija laulība, kā bija ar bērnu audzināšanu utt. Un mēs nezinam vai nevienam no viņiem nav nekādas psiholoģiskas saslimšanas. Diemžēl, var gadīties, ka bija ne tikai pēcdzemdību depresija, bet kāda cita slimība (kaut vai trakusme), kas noveda cilvēku līdz tik radikālam solim.
No pieredzes varu teikt, ka savos vistumšākajos brīžos (kad mani apcēla skolā un man nebija draugu), es vēlējos aiziet no šīs pasaules ne savu ciešanu dēļ, bet ģimenes dēļ. Man bija smagi noskatīties uz to, ka mani vecāki gāja uz skolu, pārdzīvoja par mani un domāja, ko darīt, lai mani glābtu no situācijas. Man likās, ka es esmu nožēlojams bērns, kādu viņi nekad nebija gribējuši; liels, smags slogs. Kamēr citiem bija draugi un viņi tusēja ar draugiem, es sēdēju viena raudāju par savu sāpi. Godīgi sakot - es gribēju aiziet bez pēdām. Tā, lai mani neatrod, lai vecākiem nav jāredz mani mirušu… Ar šodienas prātu nespēju izskaidrot kādēļ toreiz man likās, ka būtu labi likt maniem vecākiem mani meklēt un gadiem domāt, ka es esmu bezvēsts pazudusi.
Pirms kāds te uztraucas un sūta pie psihologa - esmu bijusi un esmu tikusi šim pāri. Tas vnk tā ieskatam, ko cilvēks var domāt…
09.11.2023 18:46 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
Ariete @ 09.11.2023 16:43
Ja cilvēks iekrīt purvā, viņu vispār var atrast?
var,ja neiekrit akacī.ja iestigst akacī,tad cillvēku aprij,kā plustošas smiltis.Godīgi sakot neesmu ne radiniece ne pazistama ar sievieti,bet gaidu katru dienu ziņu labu vai sliktu.Arī pat Ivanu gaidiju,par Justīni,Lai dus Dieva mierā.Pazudis cilvēks ir mūžīgās cerības un tas izsūc cilvēkiem,kas mīl viņus dzīvību ar gaidīšanu.Anemarija nav atrasta patsmit gadus.vecāki veljoprojam dzivo ar domu,ka vina ir,bet novecojuši ,bez gaismas acīs,bet cer🥲
09.11.2023 19:37 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Delfi Plus rakstā minēts šādi: "Signāls, par ko Juris aizdomājies pēdējās dienās, ir Annas telefona lietošanas veids. Ierasti, ja vīrs Annai apsēdās blakus, kad viņa lūkojas telefonā, tas neizsauca nekādu sievas reakciju. Pēdējā laikā bija nedaudz citādi. Sieva skatījās informāciju internetā "incognito" jeb slēptajā režīmā, kas nozīmē, ka meklētie interneta resursi neparādās meklēšanas vēsturē. Kad Juris, piemēram, apsēdās Annai blakus, viņa šos interneta logus neviļus aizvēra."
Iespējams vai nu tik tiešām noslīkusi purvā, vai arī plānojusi bēgšanu un šobrīd jau ir tālēs zilajās.
09.11.2023 19:42 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Kenty @ 09.11.2023 19:37
var,ja neiekrit akacī.ja iestigst akacī,tad cillvēku aprij,kā plustošas smiltis.Godīgi sakot neesmu ne radiniece ne pazistama ar sievieti,bet gaidu katru dienu ziņu labu vai sliktu.Arī pat Ivanu gaidiju,par Justīni,Lai dus Dieva mierā.Pazudis cilvēks ir mūžīgās cerības un tas izsūc cilvēkiem,kas mīl viņus dzīvību ar gaidīšanu.Anemarija nav atrasta patsmit gadus.vecāki veljoprojam dzivo ar domu,ka vina ir,bet novecojuši ,bez gaismas acīs,bet cer?

Nekas nav drausmīgāks par neziņu. Cerība izsūc pēdējo dzīvību.
09.11.2023 19:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits