qwe @ 09.11.2023 14:54par bildēm teica, ka tagad izskatās savādāk,jo zaudējusi daudz svara. Kāpēc netika ieliktas bildes kā reāli tagad izskatās?
Bet vai tur ir ko domāt vispār? Sēdies autobusā pērc biļeti un brauc kur gribi, vēl arī ar stopiem var maukt kur acis rāda tas tā es saku. Man jau neticās, ka dzīva. Es tikai nesaprotu kādēļ te citi domā, ka dzīva slēpjās Latvijā un, ka nu dokumentus viņai uz katra stūra prasa🫢Švīka @ 09.11.2023 16:09
Kaut kā nav radies priekštats, ka viņa būtu baigais "nazis", lai izdomātos baigi gudri...Bet kas zina.
Gardenia @ 09.11.2023 16:18Bet vai tur ir ko domāt vispār? Sēdies autobusā pērc biļeti un brauc kur gribi, vēl arī ar stopiem var maukt kur acis rāda tas tā es saku. Man jau neticās, ka dzīva. Es tikai nesaprotu kādēļ te citi domā, ka dzīva slēpjās Latvijā un, ka nu dokumentus viņai uz katra stūra prasa?
Ariete @ 09.11.2023 16:11Es domāju, ka mamma nenogalināja bērnu. Drīzāk tiešām iekrita kādā purvā vai aizbēga (cerot ka kāds bērnu atradīs un paņems), bet diemžēl par vēlu.
Gardenia @ 09.11.2023 15:46Tu par tiem dokumentiem un dzīvošanu nopietni?? Saprotu lielās virsnīcās nepieciešams formāli arī citur. Es katru gadu cenšos izbrīvēt nedēļu un aizbraukt no savas Jūrmalas uz Palangu un Kuršu kāpu pamainīt vidi atpūtai. Dzīvesvietas rezervācijai parasti izmantoju Booking kontaktus, bet caur Bookingu parasti nerezervēju sazvanos ar īpašnieku iedod man nelielu atlaidi paši priecīgi, ka nodokļi bez oficiālas reģistrācijas nebūs jāmaksā un mani dokumenti viņus vispār neinteresē! Vienīgā interese ir nauda un tā katru gadu! Nedomāju, ka pie mums savādāk. Par to, ka kāds viņu uz ielas atpazītu un galvā paturētu viņas vārdu uzvārdu arī cerības mazas. Ne visi to lasa, citiem pa vienu ausi iekšā pa otru ārā un gar viņu nav nekādas daļas. Es noteikti neatpazītu pat ja te pat Jūrmalā parunātos. Nu tā notiek. Ja ir dzīva grib slēpties nav viņai nekādu problēmu pazust tā, ka neatradīs nekad. Ja meklē tad meklē tikai pie mums LV, tāda Eiropa par viņu neko nezina. Mana draudzene Portugālē daudzus gadus dzīvojot aizmirsa par dokumentu termiņiem. Bez problēmām ar automašinu kompānijā atbrauca uz LV.
Es jau arī domāju, ka viņas visdrīzāk vairs nav, bet kas zina. Var būt viņa galvā vienu brīdi adekvāta otrā momentā nesaprot ko dara, tad atkal atjēdzās. Protams ar tiem doķiem ja cilvēks apķērīgs var sakārtot un izdomāt visu tepat. Es tikai brīnos, ka daudzas raksta, ka viņu izmisīgi mekllē, jā pāris dienas ap to gadījumu meklēja, tagad drīzāk tikai skata pēc. Domājams iziet varētu neatpazīta visai galvenajai policijas ēkai un ne viens neatpazītu.qwe @ 09.11.2023 15:54tak tepat lv nesen bija gadījums, kur viena bija sasmērējusies un viltoja savu miršanas apliecību. Oficiāli skaitījās mirusi. Dzīvoja ar svešiem dokumentiem gadiem, tikai nejauši uzķēra. Tā kā ja grib,tad visu var. Nesaku, ka šis būs tas gadījums, domāju Anna ir mirusi,bet vienmēr cerība paliek
Švīka @ 09.11.2023 16:26
Nu plānam jau jābūt tāpat. īsti aizbraukt un apsēsties uz ielas "Tagad es te būšu" arī neliekas reāli ilgi izvilkt.
Visvairāk man rada bažas tie laiki, kad 9:00 vīrs redz pēdējo reizi sievu, kluso bērnu un 9:20 sieva jau ir prom. Izklausās, ka viņa ir ļoti gaidījusi, vīra aiziešanu. Nu 20 minūtēs nevar sataisīties pati, bērnu sataisīt - zinām mammas, kā ir sapakot zīdaini aukstajos mēnešos. Vesela epizode ar pakošanos, bet kas zina. Varbūt nekā nebija līdzi bērnam. Pilns pamperis varbūt jau - no rīta nemainīja. Pati esot nopirkusi jaunas drēbes, tam laiks sanācis, tad sanāk. Baigi nesaprotami viss.
Es kaut kurā ziņu portālā lasīju, ka bērns ir nosalis.Zilais Valis @ 09.11.2023 16:37
Iekšējā sajūta, ka māte zinājusi, ka uz to brīdi bērns jau ir miris. Un zinājusi, ka nevēlas vairs dzīvot. Jurim uz rokas ir bērna miršanas apliecība, un viņš arī noteikti jau zina bērna miršanas iemeslu. Viņam X'ā prasa, bet viņš klusē. Ir divi scenāriji. VaI nu bērnam bija pēkšņās nāves sindroms, vai arī māte pie kaut kā bija vainīga. Drīzāk jau tas pirmais variants, jo vismaz sākumā eksperti minēja, ka bērnam nav manītas nekādas fiziskās vardarbības pēdas.
Ariete @ 09.11.2023 16:30https://tautaruna.nra.lv/kriminali/435763-annas-jansones-meklesanas-vieta-atrod-pedas/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan100Px300px
Izskatās, ka Anna ir purvā ?
Kādam vispār viņai bija jābūt iemeslam lai ar bēbi uz purvu viena brauktu? Vai tik vēl nebija īres auto? Drīzāk galvā sagriezās un viņa nesapratu kur atrodās un ko dara, kas notiek. Pēc tevis rakstītā saprotu viņa no kaut kā aizbēga, tad aizveda bēbi uz purvu ar cerību, ka viņu kāds atradīs un izglābs? Pie lielveikala varbūt vēl izglābtu ne mežā.Ariete @ 09.11.2023 16:11Es domāju, ka mamma nenogalināja bērnu. Drīzāk tiešām iekrita kādā purvā vai aizbēga (cerot ka kāds bērnu atradīs un paņems), bet diemžēl par vēlu.
Diez ko nesen kaut kāda valsts bija vērsusies, ka pie viņiem iespējams atrasts mūsējais, bez doķiem un bez atmiņas. Vai tik neatradās dēļ tā ka aizturēja par kādu pārkāpumu. Meklēja mūsējie piederīgos nezinu atrada vai nā, bet tas čalis tak kaut kā bija ticis uz turieni un piedevām vispār bez saprasšanas kāvsauc un kur dzīvojis😳Švīka @ 09.11.2023 16:26
Nu plānam jau jābūt tāpat. īsti aizbraukt un apsēsties uz ielas "Tagad es te būšu" arī neliekas reāli ilgi izvilkt.
Visvairāk man rada bažas tie laiki, kad 9:00 vīrs redz pēdējo reizi sievu, kluso bērnu un 9:20 sieva jau ir prom. Izklausās, ka viņa ir ļoti gaidījusi, vīra aiziešanu. Nu 20 minūtēs nevar sataisīties pati, bērnu sataisīt - zinām mammas, kā ir sapakot zīdaini aukstajos mēnešos. Vesela epizode ar pakošanos, bet kas zina. Varbūt nekā nebija līdzi bērnam. Pilns pamperis varbūt jau - no rīta nemainīja. Pati esot nopirkusi jaunas drēbes, tam laiks sanācis, tad sanāk. Baigi nesaprotami viss.
Tas jau pereizi, ka prasa kaut ko uzrādīt. Es jau Lietuvā arī tikai no privātā sektora īrēju. Ja tā padomā Annai nevar īsti nekas vairs nokārtoties nevar. Tuviniekiem jau arī smagi būs.mazaaduuda @ 09.11.2023 16:28
Protams, visādi var būt. Bet nu vismaz man vienmēr, cik man ir nācies izmantot kādus īres pakalpojumus (viesnīcas, mazi hotelīši, apartamenti), vienmēr ir paprasīts kāds dokuments.
Es ceru, ka Anna atradīsies un viss nokārtosies. Ja dzīva, tad turpinās ārstēties, ja mirusi - tad vismaz tuvajiem būs mierīgs prāts.
var,ja neiekrit akacī.ja iestigst akacī,tad cillvēku aprij,kā plustošas smiltis.Godīgi sakot neesmu ne radiniece ne pazistama ar sievieti,bet gaidu katru dienu ziņu labu vai sliktu.Arī pat Ivanu gaidiju,par Justīni,Lai dus Dieva mierā.Pazudis cilvēks ir mūžīgās cerības un tas izsūc cilvēkiem,kas mīl viņus dzīvību ar gaidīšanu.Anemarija nav atrasta patsmit gadus.vecāki veljoprojam dzivo ar domu,ka vina ir,bet novecojuši ,bez gaismas acīs,bet cer🥲Ariete @ 09.11.2023 16:43Ja cilvēks iekrīt purvā, viņu vispār var atrast?
Kenty @ 09.11.2023 19:37var,ja neiekrit akacī.ja iestigst akacī,tad cillvēku aprij,kā plustošas smiltis.Godīgi sakot neesmu ne radiniece ne pazistama ar sievieti,bet gaidu katru dienu ziņu labu vai sliktu.Arī pat Ivanu gaidiju,par Justīni,Lai dus Dieva mierā.Pazudis cilvēks ir mūžīgās cerības un tas izsūc cilvēkiem,kas mīl viņus dzīvību ar gaidīšanu.Anemarija nav atrasta patsmit gadus.vecāki veljoprojam dzivo ar domu,ka vina ir,bet novecojuši ,bez gaismas acīs,bet cer?