Kalnos @ 08.11.2023 19:01https://tautaruna.nra.lv/kriminali/435163-mirusas-luizes-teta-ieraksts-x-plosa-sirdis/. Izlasīju ,un smagi...
Es mainīju viedokli, un ļoti atvainojos Jurim. Feins tētis,un turaties. Piedošanu ka domāju ka vainīgs.
Tu tači esi bērna prātā! Pieauguši cilvēki var mainīt viedokli ,nevis kā auni spītējās. Arī atvaiinoties māk normāli cilvēki. Šķīsti bērns, un svēti ir eņģeli nevis dzīvi cilvēki grēcīgie.SarmaD @ 09.11.2023 11:26
Oi kāda tu tagad šķīsta un labsirdīga. ??
Kalnos @ 09.11.2023 11:46P.S. Tev savukārt derētu padomāt ,ka atzīt ka kļūdijies ,un atvainoties publiski māk tikai spēcīgas personības. Vājie tikai nikni rej uz citiem!
Tu jau nu tiešām nebūsi tā kas mani mācīs dzīvot !SarmaD @ 09.11.2023 11:49
Kurš nu būtu to sludinājis. ?
Kalnos @ 09.11.2023 11:59Tu jau nu tiešām nebūsi tā kas mani mācīs dzīvot !
Tu tak forumā rej uz visiem, un par visu kā vientuļa kuce kas norāvusies no ķēdes.Tev pat hobiju , un normālu interešu nav.
Droši neatbildi ,nav interese ar tevi ņemties.?
Zilais Valis @ 09.11.2023 11:37
Agrāk vajadzēja par to domāt. Es jau no sākta gala nešaubījos, ka Juris nav vainīgs. Tikai tu te ķērci kā negudra, pie katra aizstāvības posta komentējot savus nekam neprasītos agresīvos aizvainojumus pret jau tā sāpēs cietušo Juri. Divkose un neliete tu. Jurim nav vajadzīga tava atvainošanās. Ej labāk palīdzi viņam sievu atrast.
Juri es tevi personīgi nepazistu , tā ka vari nevis uz mani dusmoties bet labāk tērē laiku bērnam vairāk ,kura mammu un māsu nupat pazaudēja .Bērnam grūti ..par to domā!Zilais Valis @ 09.11.2023 11:37
Agrāk vajadzēja par to domāt. Es jau no sākta gala nešaubījos, ka Juris nav vainīgs. Tikai tu te ķērci kā negudra, pie katra aizstāvības posta komentējot savus nekam neprasītos agresīvos aizvainojumus pret jau tā sāpēs cietušo Juri. Divkose un neliete tu. Jurim nav vajadzīga tava atvainošanās. Ej labāk palīdzi viņam sievu atrast.
Kalnos @ 09.11.2023 12:21Juri es tevi personīgi nepazistu , tā ka vari nevis uz mani dusmoties bet labāk tērē laiku bērnam vairāk ,kura mammu un māsu nupat pazaudēja .Bērnam grūti ..par to domā!
Estere8 @ 09.11.2023 12:48Noliekot visus šaušalīgākos scenārijus malā, ne tik daudz ir dzirdēts scenārijs, ka viņa apzināti aizbrauca uz mežu, piemēram, galvu izvēdināt, pastaigāties. Ja depresijā, varbūt izvēlējās klusu nostūri, lai bērnu apzināti atstātu mašīnā uz mirkli, bez redzīgām acīm. Pati aizgāja un apmaldījās... Un tālāk jau dažādi scenāriji. Varbūt sākotnēji braukāja pa Andrejsalu, lai tur atrastu kādu mierīgu vietu, bet saprata, ka jābrauc citur... Atrada mežu gana tuvu Rīgai, bet tālu no cilvēkiem, bez īpašiem apskates objektiem...
Lasot šo diskusiju, skaidrs, ka ir daudz dažādu variantu un teoriju, katrai savi "bet". Šis gan man tā iesēdās prātā pēc visām tām pirmo dienu vētrainajām runām.
Kalnos @ 09.11.2023 12:21Juri es tevi personīgi nepazistu , tā ka vari nevis uz mani dusmoties bet labāk tērē laiku bērnam vairāk ,kura mammu un māsu nupat pazaudēja .Bērnam grūti ..par to domā!
Kalnos @ 09.11.2023 13:25Jūs taču runājat Jura vārdā?
Tad nav citu vietā jāatbild.
Jauku dienu ,un padzerat tējiņu :)
Un kas tieši liek domāt cik viņš feins tētis, tas ieraksts tviteri? Nu glupa tu sievieteKalnos @ 08.11.2023 19:01https://tautaruna.nra.lv/kriminali/435163-mirusas-luizes-teta-ieraksts-x-plosa-sirdis/. Izlasīju ,un smagi...
Es mainīju viedokli, un ļoti atvainojos Jurim. Feins tētis,un turaties. Piedošanu ka domāju ka vainīgs.
MiniMe33 @ 09.11.2023 14:03Kapēc nepastāv variants , ka vińa it dzīva un slēpjās?