applaudēju un piekrìtu Tavam teiktajam. Jaunajám mātēm savu bērnu nogalināšana pēcdzemdību depresijā patiesībā notiek relatīvi bieži, ja par to palasa. Gaidu ar nepacietību, kad LV sabiedrības domāšana psihiskās veselības jomā mainīsies.Arabesq @ 04.11.2023 00:45Es teiktu, ka lielākā valsts mēroga traģēdija ir tā, ka mēs joprojām mentālās veselības problēmas uzskatām par sīku vienību. Pat nesen tepat - šajā forumā - bija palīdzības sauciens no sievietes ar depresiju. Zini, ko viena gudrīte viņai atbildēja? SAŅEMIES! Saņemies, Karl!!!
Palasiet to pašu Twitteri - pēcdzemdību depresija taču esot izdomāts nieks! Sievietes pārspīlē, jo viņas taču vispār ir emocionālas, neracionālas un nestabilas. Kāda depresija, tev taču ir bērns! Pilns Twitteris šādu vīriešu viedokļu.
Kamēr sievietēm pēc dzemdībām netiks sniegts arī emocionālais atbalsts, šādi gadījumi vnk eksistēs.
Arabesq @ 04.11.2023 00:45Es teiktu, ka lielākā valsts mēroga traģēdija ir tā, ka mēs joprojām mentālās veselības problēmas uzskatām par sīku vienību. Pat nesen tepat - šajā forumā - bija palīdzības sauciens no sievietes ar depresiju. Zini, ko viena gudrīte viņai atbildēja? SAŅEMIES! Saņemies, Karl!!!
Palasiet to pašu Twitteri - pēcdzemdību depresija taču esot izdomāts nieks! Sievietes pārspīlē, jo viņas taču vispār ir emocionālas, neracionālas un nestabilas. Kāda depresija, tev taču ir bērns! Pilns Twitteris šādu vīriešu viedokļu.
Kamēr sievietēm pēc dzemdībām netiks sniegts arī emocionālais atbalsts, šādi gadījumi vnk eksistēs.
riebiiga @ 04.11.2023 01:01Parādiet man kaut vienu postu,kur viņš meklē savu bērnu.Viņš tikai un vienīgi runā par sievieti.Bet tur ir zīdainis.
riebiiga @ 04.11.2023 01:01Parādiet man kaut vienu postu,kur viņš meklē savu bērnu.Viņš tikai un vienīgi runā par sievieti.Bet tur ir zīdainis.
riebiiga @ 04.11.2023 00:47ko un kurš gan zin ka turējis rokā savu mirušo zīdaini.Biji klāt???VP varbūt vajag pārbaudīt
AnnaShhh @ 04.11.2023 00:59
Pēdējo 5 gadu laikā esmu redzējusi 3 pašnāvības, 2vas no tām šogad, neviena no tām netika uzrādita ziņās,degpunktā,nekur. uzksatu,ka valdiba apzināti noklusē patieso situāciju.
Mathilde @ 04.11.2023 00:40
šī ir traģēdija valsts mērogā. Daudzi pievērsa pazušanai uzmanību, varbūt vērīgāk ieskatījās sejās… nesen jau bija traģēdija, kur mira bērns un no ģimenes, kuri arī TV priekšā spēlēja teātri. Un te vēl nekas nav skaidrs, sieva nav atrasta.
Cilvēkie vienmēr iesaistās, ja vajag palīdzību. Kāpēc vīrs neaicināja palīdzēt draugus, paziņas uc, ja zināja kur meklēt un policija, pēc viņa teiktā, nepalīdzēja
akul12 @ 04.11.2023 08:46Nedaudz aizdomīgi gan liekas, jo parasti pašnāvnieki tur pat dzīves vietā noslēdz savu dzīvi. Nebrauc pa pus Latviju apkārt.
un tik tok..Dita.D @ 04.11.2023 09:42Nu nez, ja viņš sēro, tad tās sēras tādas ļoti īpatnējas. Visu laiku sēž Twitter un drukā kko
Phenelopsis @ 04.11.2023 07:49Viņš Twitter rakstīja, ka bēbīts no rīta gulējis neparasti klusi un mierīgu,jo parasti, kad taisoties uz darbu, mazulis sāk knosīties,taču nav pievērsis tam uzmanību. Nu kā?!
Iespējams mazulis nomira miegā, mamma atrada un pavisam sabruka. Taču tas neizskaidro plānošanu. Vispār slideni tas viss ir.