Jā, bet noslepkavotās Latgales meitenītes lietā daudziem "dīvāna izmeklētājiem" bija pareiza versija jau no sākuma...guccibabe @ 05.11.2023 02:29Neņemat ļaunā, bet lielākā daļa šeit tādas izmeklētājas, kā bail.?♀️?♀️?
law7 @ 05.11.2023 16:49Rīgas centrā un tam tuvajās apkaimēs bērnus uz bērnudārzu mēdz vest kājām, nevis ar automašīnu.
Ragana @ 05.11.2023 16:19
Tad man gribas pajautāt, ar ko šis vīrs ir bijis vairāk aizņemts, lai neatrastu laiku paša bērniem un sievai ikdienas solī? Cik ļoti ir jābūt uz sevi vērstam un cik stundas jāsēž tviterī (ne jau tagad, bet līdz šim notikumam), lai sieva noņemtos ar bērniem viena?
Sociālajās platformās pie Valsts policijas izliktajiem rakstiem, kuros tiek lūgta sabiedrības palīdzība bezvēsts prombūtnē esošās māmiņas meklēšanā, jau sākotnēji tika izvirzīta galvenā versija – māte bēg no vardarbīgām attiecībām. Ļaudis zināja rakstīt, ka sieviete kā “anonīma persona” par savu dzīves situāciju jau bija izstāstījusi populārajā “Atsaucīgo māmiņu forumā”.
Portāls LA.LV sazinājās ar portāla administrāciju, kurā guva apstiprinājumu faktam, ka pēdējā laikā tiek saņemti ļoti daudz anonīmi ziņojumi par to, ka sievietes bēg no vīriem varmākām un lūdz pēc padoma, kā dzīvot tālāk, kā nopelnīt finanses. Bet, vai šos ierakstu autore bija Anna? Foruma administrācija pēc portāla LA.LV lūguma veica rūpīgu analīzi un secināja, ka zīmīgākie lūgumi palīdzēt, kas būtu atbilstošākie sociālajos medijos uzburtajai Annas dzīves situācijai, tomēr nebija pazudušās sievietes rokas rakstīti. To autores bija citas foruma dalībnieces, kuras nonākušas šādā, sarežģītā dzīves posmā.
LuckyStrike @ 05.11.2023 17:17Jā, bet noslepkavotās Latgales meitenītes lietā daudziem "dīvāna izmeklētājiem" bija pareiza versija jau no sākuma...
Nanni @ 05.11.2023 17:37Dažām te tādi komentāri ka tikko no palīgskolas iznākušām ?Aizejiet labāk palasiet kādas grāmatas vai vismaz paskatieties kādu izglītojošu TV programmu , nevis sēžiet telefona un drukājiet glupības
Dipa @ 05.11.2023 17:47
Ja arī "dīvāna izmkelētājiem" bija "pareiza" versija, tas nenozīmē, ka tā nebija bezatbildīgi izteikta un muļķīga versija, ja tā bija tikpat nepamatota kā šajā gadījumā. Pat tad, ja šajā gadījumā sakritības pēc izrādītos, ka "dīvāna izmeklētāju" versija ir patiesā, tas nepadarītu viņu nepamatotās apsūdzības par mazāk bezatbildīgām un muļķīgām.
Tu sākumā apmeklē kādu mākslas izstadi,muzeju,dabas taku, kādu hobiju sev ievies, tad citus māci!!Nanni @ 05.11.2023 17:37Dažām te tādi komentāri ka tikko no palīgskolas iznākušām ?Aizejiet labāk palasiet kādas grāmatas vai vismaz paskatieties kādu izglītojošu TV programmu , nevis sēžiet telefona un drukājiet glupības
zofa @ 04.11.2023 16:32Domas tādas,ka LV pašnāvību patiesā situācija tiek mērķtiecigi slēpta, piemēram , pagājušo svē†dien pie Dalbes zem sliedēm metās jauna sievitee, nekur ziņās nav, Kā zinu? Braucu garām, bija 3 lielās glābēju mašīnas, uz sliedēm ātrie, barjera ciet, bet ziņās - nekā, Un šis ir otrais gadijums šogad, kad redzēju cilvēka nāvi,kas nekur ziāns netiek atspoguļotas.
Jā, bet kā par to vispār labāk runāt? Man vienu brīdi bija bail par savu tuvinieku, bet negribēju prasīt tiešu jautājumu- vai viņam nav bijušas domas par to, jo ja nu nav, bet es pati uzvedinu..Dvīne1 @ 05.11.2023 18:21
Pašnāvības medijos cenšas neatspoguļot nekur, jo tā ir labā prakse. Medijos atspoguļotās pašnāvības sabiedrībā paaugstina risku, ka kāds ziņu iespaidā centīsies to atkārtot. LV ir salīdzinoši augsts arī pusaudžu pašnāvību skaits, bet to nekad ziņas neviens neatspoguļos.
Elzaaaaaaa @ 05.11.2023 18:28Jā, bet kā par to vispār labāk runāt? Man vienu brīdi bija bail par savu tuvinieku, bet negribēju prasīt tiešu jautājumu- vai viņam nav bijušas domas par to, jo ja nu nav, bet es pati uzvedinu..
kristiana_i @ 05.11.2023 21:13Bet mēs neesam vienīgās foruma izmeklētājas, palasiet facebook komentārus pie Degpunkta video un TV3 ziņas. Lai arī kā būtu, bet viņš izskatās kā dīvainis, tāds slidens tips un acu skatiens ne pārāk patīkams.
droši vien, lai parādītu, ka tāda depresija eksistē. Tikai tāds neveiksmīgs mēģinājums.Ariete @ 06.11.2023 01:28Tikko redzēju stāstu ko nošērojis vīrs Twiterī.
Vai tiešām ir laiks, vēlme šērot ko tādu, kad pašam miris tikko miris zīdainis un pazudusi sieva?
Nu nav tur pilns rublis.
Gaby Moreno @ 06.11.2023 08:56Iemetīšu savu 5kapeiku: jau daudzus gadus lasot ntos forumus un publikācijas par pēcdzemdību depresiju, esmu novērojusi, ka daudzos stāstos pavīd viens un tas pats scenārijs - pēc pirmā bērna dzimšanas to vēl plus mīnuss izdodas apkarot, pēc otra bērna dzimšanas šādas depresīvās epizodes uzrodas ar daudz lielāku spēku, un bieži vien nāk roku rokā ar vēl kādu psihisku kaiti. Un tad arī notiek šādas traģēdijas, ja tuvinieki laikus tam nepievērš uzmanību.
Liizha1 @ 06.11.2023 09:36
Kas man liekas shady šajā gadījumā - pēc vīra teiktā, viņš esot no mājas izgājis 9:00 no rīta un atstājis sievu un zīdaini guļam. Sievas pazušanu konsatējis vakarā, kad vecākais bērns nav izņemts no BD, jo ir bijusi vienošanās, ka sieva izņems vecāko meitu no BD un aizvedīs uz dejošanu. Tiešām, ar sievu, kurai Septembrī ir bijis pašnāvības mēģinājums, kurai pāris dienas jau iepriekš esot bijušas kaut kādas paranoiskas bailes par bērna veselību, kura lieto spēcīgus medikamentus - viņiem neeksistē ikdienas komunikācija (zvani, whatsaps, no sērijas - kā jums iet, vai viss ok utt)?