jā šī gada janvārī Lūkina acu klīnikā! Par operāciju un pēcoperācijas aprūpi nevaru teikt nevienu sliktu vārdu tiešām! Varbūt tas ka tikai sestajā reizē mani nostādīja fakta priekšā ka nav labi :( man operēja - visu kombo - tuvredzība, tālredzība, astigmātisms!Miuce @ 03.11.2023 21:38Tas pie Lūkina notika? Latvijā nav nekā labāka par Lūkinu. Dīvaini. Man operēja pats Lūkins pirms padsmit gadiem, viss stāv pa nullēm. Tev tuvredzību operēja? Un cik lieli bij mīnusi?
es šobrīd esmu milzīgu pārdomu priekšā ko ar šo darīt! Gribētos ļoti dzirdēt kādu pozitīvu piemēru ka otrajā reizē viss ir izdevies, šobrīd tādas pārliecības man nav :(Dzinnn @ 03.11.2023 21:34Man arī dažus mēnešus pēc operācijas jau prasījās brilles, sevišķi tumsā. Sākumā brilles liku tikai ar auto braucot, pēc gada jau atkal nēsāju ikdienā Uz otro reizi nesaņēmos, bet, šķiet, ka līgumā bija atrunāts kaut kas par atkārtotu operāciju.
Tagad kādi 7 gadi pēc operācijas- ar katru gadu vajag stiprākas brilles:(
Korse @ 03.11.2023 21:54jā šī gada janvārī Lūkina acu klīnikā! Par operāciju un pēcoperācijas aprūpi nevaru teikt nevienu sliktu vārdu tiešām! Varbūt tas ka tikai sestajā reizē mani nostādīja fakta priekšā ka nav labi :( man operēja - visu kombo - tuvredzība, tālredzība, astigmātisms!
Miuce @ 03.11.2023 21:38Tas pie Lūkina notika? Latvijā nav nekā labāka par Lūkinu. Dīvaini. Man operēja pats Lūkins pirms padsmit gadiem, viss stāv pa nullēm. Tev tuvredzību operēja? Un cik lieli bij mīnusi?
Gardenia @ 03.11.2023 21:26Pirmo reizi dzirdu, ka var to atkārtot.
Miuce @ 03.11.2023 22:35Vēl zinu, ka mīnusi var atiet atpakał, ja pēc operācijas ir grūtniecības/dzemdības. Agrāk ieteica operēties, kad bērnu plāns izpildīts, iespējams, ka tagad ir savādāk
paldies par viedokli un padomu :) kad biju uz pirmsoperācijas vizīti man arī tika viss izstāstīs apskatīs un paskaidrots, ka viss atkarīgs no tā ko uzrādīs izmeklējumi vai būs iespējams veikt operāciju. Šim visam šobrīd vēl ir ļoti emocionāls fons - es tik ļoti sapņoju par dzīvi bez brillēm un skat kā sanāca :( reāli sāp sirds par šo iznākumu tāpēc jau laikam meklēju iedvesmu, lai saņemtos vēlreiz to darīt! Pēdējā vizītē jautāju vai ko šādu var atkārtot speciāliste apskatīja radzenes biezumu un teica ka esot pietiekoši bieza lai to darītu! Šobrīd šķiet būs jāpiesakās uz vizīti un jāsaprot vai ir jēgas to darīt!Miuce @ 03.11.2023 22:30
Pirms pati operējos, lasīju visu info no A līdz Z. Fakts, ka varbūt nepieciešama otreizēja operācija, ja ir lielas dioptrijas, bija minēts daudz viet literatūrā. No medicīnas viedokła tas nebija nekas jauns jau toreiz. Manas tuvredzības dioptrijas bija vidējas un neliels astigmātisms. Tavs gadījums izklausās daudz sarežgītāks. Personīgi zinu daudzus, kuri operējuši vienreiz, bet nevienu, kurš būtu atkārtojis. Domāju, ka būs grūti atrast Latvijas forumos. Ieteiktu meklēt googlē kādu forumu vai domubiedru grupu angliski, lielākas iespējas, ka kāds atsauksies. Dīvaini, ka Tev tik ilgi teica, ka viss dzīst, tā dzīšana visos avotos, ko tolaik atradu, bij dažas nedēłas, nevis n-tie mēneši un man pašai viss nostabilizējās jau apmēram nedēłas laikā. Ieteiktu noskaidrot, vai vari tikt pie paša Lūkina uz vizīti, lai viñš izsaka savu viedokli, jo nu tiešām viñš ir šīs jomas guru. Un vismaz tolaik pirmsoperāciju pārbaudēs tieši Lūkina klīnika atmeta tos, kam visi rādītāji neatbilda operēšanai, statistiski 30% apmēram tika atmesti. Kā ir tagad nezinu, Lūkins pats klāt noteikti nevar izsēdēt visām dakterēm. Varbūt kaut kas tika palaists garām.
es arī esmu šajā kategorijā - bērnu plāns izpildīts, kontaktlēcas nenēsāju, jo man vnk viņas grauž acis ir meģināts vairākas reizes, bet vnk nesaraudzējos!Dzinnn @ 03.11.2023 22:37
Man i bērnu plāns bija izpildīts, i kontaktlēcas nenēsāju…uztveru to vienkārši, ka tā gadās.
Dzinnn @ 03.11.2023 22:37
Man i bērnu plāns bija izpildīts, i kontaktlēcas nenēsāju…uztveru to vienkārši, ka tā gadās.
Miuce @ 03.11.2023 21:38Tas pie Lūkina notika? Latvijā nav nekā labāka par Lūkinu. Dīvaini. Man operēja pats Lūkins pirms padsmit gadiem, viss stāv pa nullēm. Tev tuvredzību operēja? Un cik lieli bij mīnusi?
Arabesq @ 03.11.2023 22:51
Šie nu gan ir baisi meli ? Es teiktu, ka Latvijā nav lielāks konverjers un PR kā Lūkinam ? Ar to arī viss beidzas. Kvalitāte līdz ar to arī - kā konverjerā.
Eskimo @ 04.11.2023 15:34Es domāju, ka labākā klīnika Latvijā noteikti ir Latvijas Amerikas Acu centrs, konkrēti daktere Šveiduka. Pie viņas brauc arī no Skandināvijas valstīm operēties, jo kvalitāte izcila un cena zemāka, kā tur.
Bet jebkurā gadījumā labāk izvēlēties lēcu implantēšanas operāciju, nevis lāzeru.