Hellow @ 21.10.2023 14:20Parasti tieši vīrieši ir tie,kas grib pēc iespējas ātrāk satikties,ja ir šī interese. Meitenes vēl kādu laiku var arī pačatot ? Ja sarakstaties vairāk kā mēnesi un vīrietis uzreiz uzbrūk ar to ka esi izmantotāja ,tad tur kaut kas īsti nav riktīgi ? ne vienmēr pirmajai tikšanās reizei jānotiek kafejnīcā,var jau taču arī vienkārši kaut kur pastaigāt,papļāpāt… tā kā es visdrīzāk sliecos,ka no vīrieša puses tur kaut kas nebija līdz galam.
Annija35 @ 21.10.2023 14:28Tie,kas vēlas ilgstoši čatot, nevēlas nemaz īsti tikties,viņiem ir labi tā kā ir,ir interesanta laika kavēšana un nav jāieguldās nemaz,nav jāplāno randiņs.
Ja pēc nedēļas čatojot nav abpusēja vēlme tikties dzīvē,tad nav vērts tur ko turpināt,jo nav patiesa interese vienam par otru.
esuntu18 @ 21.10.2023 14:24
Viņš visu laiku aizbildinājās ar to, ka viņam bijusi rūgta pieredze iepriekšējās attiecībās un ka nav vairs jauns puika, lai skrietu tā uzreiz uz randiņiem! Bet laikam jau es vienkārši nebiju pietiekami interesanta un manā domu gājienā nav problēmu?
ne vienmēr pirmajai tikšanās reizei jānotiek kafejnīcā,var jau taču arī vienkārši kaut kur pastaigāt,papļāpāt…
jo ātrāk tikties, jo labāk. Ja otrs nevēlas, tad ir kaut kas slēpjams..esuntu18 @ 21.10.2023 14:15Sveiki! Kādas ir jūsu domas, cik ilgi pēc iepazīšanās internetā ir jāseko 1.randiņam? Man kautkā vienmēr likās, ka ja esi atradis cilvēku, kas tiešām interesē un ar viņu veidojas laba sarakste, tad gribās satikties pēc iespējas ātrāk un redzēt viņu dzīvē.Sen atpakaļ sanāca diezgan asa diskusija par šo tēmu ar vīrieti, ar kuru biju čatojusi jau vairāk kā mēnesi un vēlējos tikšanos! Bet beigās paliku par izmantotāju, kura tik grib lai viņu kautkur aicina un ved! Saprotu, ka katram savi uzskati un tā, bet aizdomājos ka varbūt ar mani kautkas nav kārtībā! Ka gribu satikties jau pēc 1-2 nedēļām!
Es personīgi ar vienu meiču divus gadus čatojos internetā. Savlaik bija tāds onlychat.lv, 2012. gadā tur saskrējāmies, samainijāmies ar skype nikiem un tad lidz 2014. tā reizi pa reizei čatojāmies skypē. Man personīgi patika, jo esmu aizņemts cilvēks, tā piemēram es varēju nedēļu vienkārši darīt savas lietas, un tad nedēļas nogales vakaros atnākot mājās varēja parunāties, kas jauns utt.esuntu18 @ 21.10.2023 14:15Sveiki! Kādas ir jūsu domas, cik ilgi pēc iepazīšanās internetā ir jāseko 1.randiņam? Man kautkā vienmēr likās, ka ja esi atradis cilvēku, kas tiešām interesē un ar viņu veidojas laba sarakste, tad gribās satikties pēc iespējas ātrāk un redzēt viņu dzīvē.Sen atpakaļ sanāca diezgan asa diskusija par šo tēmu ar vīrieti, ar kuru biju čatojusi jau vairāk kā mēnesi un vēlējos tikšanos! Bet beigās paliku par izmantotāju, kura tik grib lai viņu kautkur aicina un ved! Saprotu, ka katram savi uzskati un tā, bet aizdomājos ka varbūt ar mani kautkas nav kārtībā! Ka gribu satikties jau pēc 1-2 nedēļām!
Lailiņa @ 21.10.2023 19:49Izstāstīšu savu pieredzi:
Man bija atvaļinājums, zināju ka nākamās brīvdienās strādāšu. Sestdien 11.00 man uzrakstīja Badoo puisis, iepazināmies, un nolēmām satikties 17.00 vakarā tajā pašā dienā. Randiņā viss patika, mums ir daudz kopīga, tad uzaicināja svētdienā aizbraukt pastaigāties Jūrmalā, tur piedāvāja būt par viņa meiteni. Pēc 10 mēnešiem apprēcējamies, pēc 1,6 gada piedzima dēls. Tagad pagāja pieci gadi, mums viss ir labi, nekad neesam strīdējušies un sapratu ka tas ir mans cilvēks un, ja godīgi, es biju to sapratusi jau pirmajā randiņā.
Mēs runājām par to, kas varēja būt, ja mēs atliktu randiņu - sapratām, ka varēja būt visādi. Mums bija vienāds mērķis, tāpēc viss tik labi sanāca.
Par to, ka jāsarakstas ilgi - tā ir laika tērēšana, ja vēlies uzzināt cilvēku, labāk ar viņu satikties dzīvē. Bijus sarakstījusies arī ilgi ar puišiem, bet , satiekoties bija skaidrs, ka nebija mani cilvēki, kaut gan sarakste bija ok.
wildone @ 21.10.2023 16:36Es personīgi ar vienu meiču divus gadus čatojos internetā. Savlaik bija tāds onlychat.lv, 2012. gadā tur saskrējāmies, samainijāmies ar skype nikiem un tad lidz 2014. tā reizi pa reizei čatojāmies skypē. Man personīgi patika, jo esmu aizņemts cilvēks, tā piemēram es varēju nedēļu vienkārši darīt savas lietas, un tad nedēļas nogales vakaros atnākot mājās varēja parunāties, kas jauns utt.
vienu reizi nočatoju kādus 3 mēnešus. Kad tikāmies- nebija par ko runāt, jo viss jau bija izrunāts.Jupiter @ 21.10.2023 19:56Kad es gāju uz daudziem randiņiem, es iepazinos ar cilvēkiem čatos. Un satikties ar kādu centos pēc iespējas vēlāk - Tad man bija mazāk sajūta, ka es tiekos ar svešu cilvēku, mums jau bija iedibināta kaut kāda saikne. Bet čati nebija strikti iepazīšanās saiti - mēs smējāmies par cilvēkiem, kas līda privos uzreiz iepazīties un aicināt satikties. Varbūt, ja tu esi tinderī, tad daudz pļāpāt ir bezjēdzīgi, es nezinu.
jā, tādam kā man, kam nepatīk socializēšanās cilvēku baros, tā čatošana bija ideāls veids kā parunāt ar jauniem cilvēkiem, Tā tas onlychat.lv izmira, tad varēja omegle.com, uzliekot latviešu valodu runāt ar latviešiem, tur paris gadus atpakaļ arī tā latviešu sadaļa izmira.. Latvieši laikam asociāli cilvēki paliek.sinddyy @ 22.10.2023 09:52
Agrāk sarakstīšanās virtuāli bija topā. Atceros kā izmantoju oho.lv, nebija ne vainas. ?