sinddyy @ 18.10.2023 11:15Vai tiešām jūs velkat tik bezgaumīgus ziemas apavus?
jokebox @ 18.10.2023 11:24Paldies par ieteikumiem.
Vai Sorel nav smagi apavi?
Bet vispar arī UGG mani ieinteresējuši, tikai kā ir ar izmēru atbilstību? konkrētāk šis modelis -
https://www.zalando.lv/ugg-adirondack-iii-ziemas-zabaki-chestnut-ug111x027-o11.html
bet cena..., kaut gan es ziemā vienmēr nosolos, ka netaupīšu uz zābakiem, jo stāvēt ārā, kad salst ir ļoti nepatīkami. un esmu jau līdz tam, ka nav ļoti svarīgs izskats.
Kuoma zābakos gan mēdz salt, ir man jau tādi.
lasamviela @ 18.10.2023 16:28Pie biroja kleitām arī Hogl ir labi.
Miuce @ 18.10.2023 17:25
Zoss, Latvijā ziemā gaumīgus apavus, lai nenolauztu kaklu, nepārmirktu un nenosaldētu kāju pirkstus, var ģērbt, ja parkings ir zem mājas un nākamais pārkings savienots ar veikalu/darbu, un nekas cits dzīvē nav paredzēts. Ziemā pat Rīgas centrs ir tāds, ka galva jālauž, nekomentēšu par nomalēm un citām pilsētām. Viss ir tik netīrīts un slidens, ka vienkārši gribas uzģērbt kalnos kāpēju ziemas zābakus. Pieņemu, ka esi jauna un stulba. Es kādreiz arī tenterēju pa ledus/sniega putru uz 10-12cm papēžiem un miņukos uz diskotēku. Saprāts nāk ar laiku. Skaistos un gaumīgos apavus Latvijas ziemās var ņemt līdzi maisiņā, uz ielas ar tiem nav ko darīt.

sinddyy @ 18.10.2023 21:08
Debilitātes kalngals, it kā nebūtu universālu ziemas garo zābaku uz lēzenas zoles, kuri izskatās gaumīgi, nevis šie bezgaumīgie kroplīgie šūzi vai kroplīga paskata uggi, uz kuriem virsū vēl kaut kādi uzraksti! Es saprotu kalnā kāpt vai haikot ar traktoršūziem vai, ja tev ir 17 gadu vilkt tos uggus ar uzrakstu, bet KĀ var ko tādu vilkt solīdā darbā vai, ja neesi vairs tīnis?
Re, glīti zābaki, tādi ir papilnam nopērkami. Arī ar visu siltinājumu tādi ir.
Debilitātes kalngals, it kā nebūtu universālu ziemas garo zābaku uz lēzenas zoles, kuri izskatās gaumīgi, nevis šie bezgaumīgie kroplīgie šūzi vai kroplīga paskata uggi, uz kuriem virsū vēl kaut kādi uzraksti! Es saprotu kalnā kāpt vai haikot ar traktoršūziem vai, ja tev ir 17 gadu vilkt tos uggus ar uzrakstu, bet KĀ var ko tādu vilkt solīdā darbā vai, ja neesi vairs tīnis?
Lula @ 19.10.2023 00:53
Manuptāt, šie arī ir neglīti un garlaicīgi ?
Ko es ar to gribēju pateikt - katram sava gaume un vajadzības, tāpēc nevajag citus saukt par debiliem
Miuce @ 18.10.2023 17:25
Zoss, Latvijā ziemā gaumīgus apavus, lai nenolauztu kaklu, nepārmirktu un nenosaldētu kāju pirkstus, var ģērbt, ja parkings ir zem mājas un nākamais pārkings savienots ar veikalu/darbu, un nekas cits dzīvē nav paredzēts. Ziemā pat Rīgas centrs ir tāds, ka galva jālauž, nekomentēšu par nomalēm un citām pilsētām. Viss ir tik netīrīts un slidens, ka vienkārši gribas uzģērbt kalnos kāpēju ziemas zābakus. Pieņemu, ka esi jauna un stulba. Es kādreiz arī tenterēju pa ledus/sniega putru uz 10-12cm papēžiem un miņukos uz diskotēku. Saprāts nāk ar laiku. Skaistos un gaumīgos apavus Latvijas ziemās var ņemt līdzi maisiņā, uz ielas ar tiem nav ko darīt.
Lulo9 @ 19.10.2023 01:16
Un par zosi un stulbeni var saukt kā to pirmā rupji uzrakstīja Miuce? Nu nesmuka tāda dubultmorāle. Gaume katram sava, bet es arī piekrītu, ka sinddyy ieliktie zābaki ir gana praktiski gan mitrajam, gan aukstajam laikam. Man ir arī līdzīgi ar biezu siltinājumu un nekad nebija auksti pirksti, varbūt tad jāņem izmēru lielāku vai jāskatās modeli ar platāku purngalu, lai nav tā, ka pirksti cieši saspiesti? Jūs tā te šūmējaties, it kā Latvijā regulāri būtu -15 grādi vai autorei jāpavada ārā pusi dienas. Pāris stundas pamīņāties drēgnumā kā to raksta autore, jau nu tiešām nav jābūt tādai problēmai. Var arī pavilkt vilnas vai kādu biezo zeķi. Ļoti savādi tas viss te izklausās pie apstākļiem, kas neprasa pamatīgu ekipējumu.
AnnnaMannnna @ 19.10.2023 10:15
Un es vēl iedomājos, vai šo zābaku ieteicējai tomēr ir arī kādi "neglītie" zābaki, ar kuriem iet pa mežu, staidzināt suni, braukt no kalna ar mazo vai šie zābaki, kā komentārā norādīts, ir universāli visam? (jo manis nosauktās nodarbes nav īsti kalnā kāpt haikot, bet ikdienišķas lietas, kuras bieži tiek savienotas ar, piemēram, veikala apmeklējumu)
AnnnaMannnna teksts @ 18.10.2023 23:42
Varbūt bija domāts, ka no mājām līdz birojam un no biroja atpakaļ gribas tos biroja apģērbam piemērotos zābakus, tad, protams, skaidrs.
sinddyy @ 19.10.2023 12:55
Es tev mīnusus neliku. :) Vados pēc tā, ko konkrētā dienā daru, kādi plāni un kāds laiks ārā. Ja līst kā no spaiņa, tad uzreiz velku gumijzābakus ar biezo zeķi (gumijnieki man arī ir gaumīga izskata, nevis parastie dārza brienamie). Ja tā ir brīvdiena un plāns staigāt pa mežiem un pauguriem, tad arī velku traktorapavus, pie tam nav liegts ieiet veikalā. Bet noteikti es nevilkšu traktorapavus darba laikā esot ārā, ja vien nestrādātu atbilstošā vidē kā celtniecība, mežsaimniecība, lauksaimniecība utt. Tie universālie zābaki arī ir dažādi, zoli arī var pirms pirkšanas nopētīt un nepirkt plastmasīgo vai gludu, bet gan gumijotu un nedaudz ar reljefu, tad arī pa ledutiņu ir stabili.
Pelnrukšķīte @ 19.10.2023 15:46
Lūdzu atrodi un parādi man konkrēti šāda modeļa zābakus, kuriem ir normāla zole un normāla pūka iekšā. Jo viens ir runāt teorijā, bet otrs - reāli ieiet veikalā un nopirkt.
Man tas jau 2 ziemas nav izdevies, jo garos zābakus ar vilnu un biezu zoli ļoti maz var nopirkt. Man ir vieni, kurus pirku pirms 6 gadiem, bet ir laiks nomainīt, tikai nav ar ko. Tā nu pērku neglītus, bet toties siltus un drošus, jo es uz darbu dodos ar kājām.