law7 @ 15.10.2023 17:29Man apkārt ir ļoti daudz labu vīriešu, taču visiem vai nu jau ir bērni vai arī nenoliedz, ka gribētu bērnus. Man vienkārši ir aizdomas, ka to hetero vīriešu % sabiedrībā, kuri patiešām negrib bērnus, ir ļoti mazs, t.i., tev būs ļoti mazas izvēles iespējas.
Cita lieta, ka, sasniedzot kaut kādu vecumu vai vienkārši esot bērniem no iepriekšējām attiecībām, iespējams vīrieši vairs negrib bērnus.
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:12Vientuļās māmuļas pie mana iepriekšējā posta salikušas mīnusus. ? Pilnīgi normālu un loģisku tekstu izteicu, kas tur būtu jāmīnuso.
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:12Vientuļās māmuļas pie mana iepriekšējā posta salikušas mīnusus. ? Pilnīgi normālu un loģisku tekstu izteicu, kas tur būtu jāmīnuso.
akul12 @ 15.10.2023 19:16
Vientuļās mammas foršākās, tīras un pārsvarā uz tabletēm sēž ?
Bet sīčus uztur bijušie āži alimentus maksājot. ?
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:25
Kura tad uz tabletēm mūsdienās nesēž, ja tā apkārt paklausās, šķiet vismaz katra otrā vai nu iet pie kaut kādiem terapeitiem vai dzer tabletes (lasīt ar galvu nav kārtībā).
Tie bijušie āži tieši ir viens no iemesliem, kāpēc bezbērnu vīrietim labāk ar tādām nepīties, jo Jūs nekad nebūsiet divi vien, vienmēr kaut kur pa vidu pavīdēs šis “āzis”. Vienīgais izņēmums ir atraitne, tur ir pavisam cits stāsts.
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:25
Kura tad uz tabletēm mūsdienās nesēž, ja tā apkārt paklausās, šķiet vismaz katra otrā vai nu iet pie kaut kādiem terapeitiem vai dzer tabletes (lasīt ar galvu nav kārtībā).
Tie bijušie āži tieši ir viens no iemesliem, kāpēc bezbērnu vīrietim labāk ar tādām nepīties, jo Jūs nekad nebūsiet divi vien, vienmēr kaut kur pa vidu pavīdēs šis “āzis”. Vienīgais izņēmums ir atraitne, tur ir pavisam cits stāsts.
akul12 @ 15.10.2023 19:40
Es par citām tabletēm, kuras ginekologs izraksta ?
Šeit bija Aldis, kurš nevēlējās bērnus. Noteikums bija, ka jābūt jaunai, tievai stirniņai tikai. Varbūt vari ieslīdzēt viņam dm.
kitijaarmazok @ 15.10.2023 19:40Šeit bija Aldis, kurš nevēlējās bērnus. Noteikums bija, ka jābūt jaunai, tievai stirniņai tikai. Varbūt vari ieslīdzēt viņam dm. :)
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:44
Tā nu gan nebūs, par galvas tabletēm jā, bet par otrām tieši pretēji, vajag ātri savervēt jaunu papucīti, cerībā, ka šis nekur nepazudīs un apgādās arī tos no iepriekšējiem āžiem.
Cik saprotu, jau labs laiciņš kā viņš te vairs nav.
Jānis Parastais @ 15.10.2023 19:44
Tā nu gan nebūs, par galvas tabletēm jā, bet par otrām tieši pretēji, vajag ātri savervēt jaunu papucīti, cerībā, ka šis nekur nepazudīs un apgādās arī tos no iepriekšējiem āžiem.
Cik saprotu, jau labs laiciņš kā viņš te vairs nav.