Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 102
Reģ: 15.09.2023
Kā mums māca mēdijos un TV, kopē ko dara attīstītās valstīs un ASV. Tad nu attīstītās valstīs ir pieņemts ka 18 gados vecāki met ārā savus bērnus no mājam lai tie iet uz visām 4 debespusēm dzīvot savu dzīvi. Bet vai Latvijā tas ir iespējams parastam vidusmēra latvietim nevis "upper class"? Es personīgi vīrietis 32 gadi dzīvoju kopā ar vecākiem un esmu saņēmis no sievietēm komentārus ka tas nav normāli ka man tajā vecumā vajadzēja sen jau īrēt dzīvokli un ka es braucu ar vecu auto, normāli veči paņem Mogo kredītā jaunāku, vajagot "attistities" bet es to nedaru.
Jautājums tiešām pēc sieviešu domām tie čaļi kas ir kredītos un parādos lai celtu savu tēlu ir tie attīstītie un 21 gadsimta norma?
Es personīgi uzskatu ka mana dzive ar vecākiem un vecu auto nav lielaks murgs par tiem "patstāvīgajiem" kas saņemušies kredītus un kādam liek kabatā 400 eiro par to ka tā persona ļauj uz laiku dzīvot savā CCCP laiku bloku mājā.
Un nē es nēesmu stereotips kas sēž uz muteres kakla un spēlē datorspēles caurām dienām. Strādāju, pēdējās nedēļas pat pa 10h dienā, pelnu pats savu naudu.
14.10.2023 13:44 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Annija35 @ 15.10.2023 08:26

No Kiviča nu galīgi nav ko mācīties,tas nav nekāds vīrieša paraugs.

Kurš tad būtu vīrieša paraugs?
Patīk vai nē Kivičš ir sasniedzis vairāk, kā vairākums vīriešu populācijas Latvijā.
Tāpat viņam ir bērni, sieva un darbs.
Alkohola problēmas ir daudziem Latvijā, ne jau tikai kivis veikalos pērk alkoholu. Un 100%, ka arī forumā ie alkoholiķes.
15.10.2023 08:34 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
Annija35 @ 15.10.2023 08:26

No Kiviča nu galīgi nav ko mācīties,tas nav nekāds vīrieša paraugs.

Nu tādiem, ka šitas ķemrausis Krispars ir vakadzīga ista veča konsultācija. Ieteiktu viņam tikties ar andri. Būti labs piemērs no kā mācīties izkļūt no suda bedres.
15.10.2023 08:34 |

Reitings 461
akul12 @ 15.10.2023 08:34

Kurš tad būtu vīrieša paraugs?
Patīk vai nē Kivičš ir sasniedzis vairāk, kā vairākums vīriešu populācijas Latvijā.
Tāpat viņam ir bērni, sieva un darbs.
Alkohola problēmas ir daudziem Latvijā, ne jau tikai kivis veikalos pērk alkoholu. Un 100%, ka arī forumā ie alkoholiķes.

Vo normās komentārs. Tā arī ir lai kā lepnums jums neļautu atzīt ka viņs ir daudz sansiedzis tā ir taisnība, uz šitadiem tirliņiem, kā temas autors, viņs izceļas uz viņu fona un ir veiksmīgas muzikas karjeras enruziāsts. Mācīties un mācīties no viņa sasniegumiem karjerā. Viņs ir spejos izbeidot savu neatkarīgu dzīvi. A ko autors? Tikai mīž garažas stūrī, pat uz wc nejiet.
15.10.2023 08:37 |

Reitings 461
Neza000 @ 15.10.2023 08:34

Nu tādiem, ka šitas ķemrausis Krispars ir vakadzīga ista veča konsultācija. Ieteiktu viņam tikties ar andri. Būti labs piemērs no kā mācīties izkļūt no suda bedres.

Es personīgi tēmas autoram KristopamM ieteiktu norunāt konsultāciju, ista veča konsul. tikšanos Ar Andi Kipriču un sadraudzēties ar viņu, paņemt kādu aliņu iedzert un aprunāties. Kivis pastāstīs, kā vajag darīt, lai pietuvinātos veiksmīgam vīrieša tēlam, pamācīs, ka vakag aplidot sievietes, ieteiks ko darīt ko nedarīt kā arī pastāstīs un parādīs, ka vajag bērnus ieņemt. Nebaidies no kivica viņš nekož, viņs tikai mierīgi aprunāsies ae tevi un ja vajadzēs, tad izmīcīs tevi pret sienu. Ievicinās dūres, un varbūt smadzeņpodu ievirzīs istajās sliedēs šim neprašam nejēgvecim
15.10.2023 08:53 |

Reitings 461
Kivelis tev iemācīs, ka uzbaroties lidz 110kg lai tu lidzinātos izstam vīrietim. Nevis sīkam mauglim, kurš dienā aped tikai 1 bananu. 🍌
Ir jāspej uzbaroties, tas ir pirmais ceļš uz tavu attīstību, kā vecim nevis mazai sliekai. Nu vot. Nākamais pēc ēšanas būtu sievietes atrašana. Tavā gadijumā no doveles bet var arī ņemt no dziļiem laukiem, kur ir attiecīgs limenis tavam līmenim. Nu lūk, tad viņs tev iemācīs bērnu pagatavot, kuram būs tavi dumjnederīgie gēni palikuši, kurš negribēs ne ģimeni, ne pelnīt ne izvākties no tavas garāžligzdas. Nu jā, būs tev līdz bērna 35 gadu jubilejai jagaida, kad viņs izdomās atstāt tavu garažiņu, un aizlidot meklēt savu sievu no maznodrošinata ciema. Tad tu dzīvosi ar savu bērnu lidz 35 gv. Un būsi dusmīgs, tad liski izvākties un ražosi jaunu bērnu kurš sēdēs lidz pensijas vec. Pie tevis. Ar to stāsts arī beidzas pagaidām. Domu saprati par nākotni.
15.10.2023 09:10 |

Reitings 174
Reģ: 09.09.2023
lietotājs @ 15.10.2023 00:12
Dienvideiropā tas ir pilnīgi normāli, tāpēc, ka sabiedrībā uzskats ir, ka ģimene svarīga, utt. Bērni regulāri apmeklē vecākus un vakariņo kopā nedēļas nogalēs (Itālijā) un dzīvojas kopā.
Ziemeļos vecāki bērnus met ārā 18 gados, un bērni savus vecākus vēlāk pēctam bāž pansionātos un negrib tos redzēt, ne tikties.
Ja gribi lai tev sievietes neko par to nesaka, vajag tikties tad ar krievietēm vai ukrainietēm. Slāvu zemēs arī tā mentalitāte ir vairāk.

Paskaties uz to karti vēlreiz - dzīvošana pie vecākiem ir raksturīga nabadzīgās valstīs. Arī Itālijā ir lielas problēmas ar bezdarbu un pilna Lielbritānija ar itāļu imigrantiem.
Runājot par to, ka te komentē no depresijas cietošas vientuļās mātes - nu pieņemsim, ka tā ir. Tas nemaina faktu, ka 30+ gados dzīvot pie senčiem, būt nevainīgam un bez jebkādiem plāniem veidot ģimeni ir bērna dzīvesveids. Es vēl saprastu, ja cilvēkam būtu kaut kāda iekšēja pārliecība, kāpēc to visu dara, bet ja jāskraida pa sieviešu forumiem, jāprasa sieviešu viedokļi, tad ir skaidrs, ka vīrietis jau pats ir sācis aizdomāties, ka kaut kas īsti te nav.
15.10.2023 09:23 |

Reitings 102
krista01 @ 15.10.2023 09:23

Paskaties uz to karti vēlreiz - dzīvošana pie vecākiem ir raksturīga nabadzīgās valstīs. Arī Itālijā ir lielas problēmas ar bezdarbu un pilna Lielbritānija ar itāļu imigrantiem.
Runājot par to, ka te komentē no depresijas cietošas vientuļās mātes - nu pieņemsim, ka tā ir. Tas nemaina faktu, ka 30+ gados dzīvot pie senčiem, būt nevainīgam un bez jebkādiem plāniem veidot ģimeni ir bērna dzīvesveids. Es vēl saprastu, ja cilvēkam būtu kaut kāda iekšēja pārliecība, kāpēc to visu dara, bet ja jāskraida pa sieviešu forumiem, jāprasa sieviešu viedokļi, tad ir skaidrs, ka vīrietis jau pats ir sācis aizdomāties, ka kaut kas īsti te nav.
un latvija ir attīstīta 1. Pasaules valsts pēc tavām domam? Latvija ir nabadzīga valsts. Vnk jus rīdzenieki tālāk par rigas robežām neredzat. Jo tālak no rīgas jo mazāk cilvēkiem naidas un vispār budžets attīstībai kā tāds. Piemeram latgalē vispār ir vienvārd sakot žopa gan ar darbu gan cilvēku algām
15.10.2023 09:41 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Malacis, puisīt, ka strādā un pelni pats savu naudu 32 gadiņos 😁 ir, ar ko lepoties!
15.10.2023 09:45 |

Reitings 461
krista01 @ 15.10.2023 09:23

Viņs grib gūt pārliecību, ka tiešān ir nepieskaitāms. Nepieskaitāms pie normālajiem sabiedrības cilvēkiem.pats vel netic, ka ir galiga luzers, vajag citu apstiprinājumu.
Es arī dodu savu apstiprinājumu autoram, ka tas nav normāli sākot no 25 gadu vecumu, nu kur vēl 32 gados. Ne tev veselības problēmu fizisku, ka tu nevareru izvelties arā no mamuļas mājas. Ne kā tik stulbs uzskats par to ka irēr nav jēgas, piedod vecīt tu pat mēnesi neesi īrejis, pat ne nedēļu, lai sacītu, kautko,par ko tev nav ne sajēgas ne saprašanas, ne poņas 32 gados. Kaunies vecīt xfuj. Citiem jau 17 gados ir sajēga, bet tev nav un nebūs
Vienīgo iemeslu redzu naudas taupišanu. Labāk muterei samaksas 20 eiro par elekrību, nekā ies dzīvot atsevišķi pa 400 eiro. Jo tad puisītim nepietiks naudiņa auto vai garažas sudiem, mocim. UBAGS UN NABAGS TAS AUTORS kristapsM. Fu. Fu. Fū.🙉 Kivis nekad nenolaistos tik zemu lidz kristapa dobelnieka līmenim.
15.10.2023 09:50 |

Reitings 174
Reģ: 09.09.2023
KristapsM @ 15.10.2023 09:41
un latvija ir attīstīta 1. Pasaules valsts pēc tavām domam? Latvija ir nabadzīga valsts. Vnk jus rīdzenieki tālāk par rigas robežām neredzat. Jo tālak no rīgas jo mazāk cilvēkiem naidas un vispār budžets attīstībai kā tāds. Piemeram latgalē vispār ir vienvārd sakot žopa gan ar darbu gan cilvēku algām

Saprotu. Ļaunie kapitālisti vainīgi, stulbās sievietes vainīgas, nabadzīgā valsts vainīga! Tu ne pie kā neesi vainīgs. Kā jau rakstīju - bērna domāšana, bērna dzīvesveids. Nu turpini tā dzīvot, kāda mums starpība.
15.10.2023 10:07 |

Reitings 1
Reģ: 15.10.2023
Neza000 @ 15.10.2023 09:10
Kivelis tev iemācīs, ka uzbaroties lidz 110kg lai tu lidzinātos izstam vīrietim. Nevis sīkam mauglim, kurš dienā aped tikai 1 bananu. ?
Ir jāspej uzbaroties, tas ir pirmais ceļš uz tavu attīstību, kā vecim nevis mazai sliekai. Nu vot. Nākamais pēc ēšanas būtu sievietes atrašana. Tavā gadijumā no doveles bet var arī ņemt no dziļiem laukiem, kur ir attiecīgs limenis tavam līmenim. Nu lūk, tad viņs tev iemācīs bērnu pagatavot, kuram būs tavi dumjnederīgie gēni palikuši, kurš negribēs ne ģimeni, ne pelnīt ne izvākties no tavas garāžligzdas. Nu jā, būs tev līdz bērna 35 gadu jubilejai jagaida, kad viņs izdomās atstāt tavu garažiņu, un aizlidot meklēt savu sievu no maznodrošinata ciema. Tad tu dzīvosi ar savu bērnu lidz 35 gv. Un būsi dusmīgs, tad liski izvākties un ražosi jaunu bērnu kurš sēdēs lidz pensijas vec. Pie tevis. Ar to stāsts arī beidzas pagaidām. Domu saprati par nākotni.

Vecīša padoms vecītim☝
15.10.2023 10:39 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Nu normāli tas nav, bet nu tad jājautā iemesls. Kāpēc tā? Kāpēc nav jēdzīgas augstākās izglītības (es tā pieņemu, sorry, ja kļūdos) un darba (labi, ne vienmēr vajag augstāko, bet darbam kaut cik cilvēka cienīgam jābūt (ar +/- normālu algu - tādu, ar kuru kaut vai sūdīgāko, bet vismaz kaut kādu mājvietu var atļauties, nevis dzīvot pie vecākiem))? Ir veselības problēmas? Vai vienkārši sliņķis?
15.10.2023 11:02 |

Reitings 102
Tigeriene @ 15.10.2023 11:02
Nu normāli tas nav, bet nu tad jājautā iemesls. Kāpēc tā? Kāpēc nav jēdzīgas augstākās izglītības (es tā pieņemu, sorry, ja kļūdos) un darba (labi, ne vienmēr vajag augstāko, bet darbam kaut cik cilvēka cienīgam jābūt (ar +/- normālu algu - tādu, ar kuru kaut vai sūdīgāko, bet vismaz kaut kādu mājvietu var atļauties, nevis dzīvot pie vecākiem))? Ir veselības problēmas? Vai vienkārši sliņķis?
Mani nekad nav interesējuši darbi kas ir saistiti ar augstāko izglitibu ofisā sedošie. Tēvs kad vēl eksistēja RAF buveja mikro autobusus, vectēvs auto mehāniķis. Jau no agras bērnibas esmu uzaudzis starp dzelžiem un instrumentiem. Man tie darbi ir tuvāki un vairāk interesējošāki nekā pildspalvu rokas turēt kādā rīgas ofisa.
15.10.2023 11:16 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ja jūtas ok dzīvojot kopā ar vecākiem, tad stulbi tertet naudu, un īrēt dzīvoklī sabiedrības spiediena dēļ. Jo lūk sveši cilvēki labāk zin ka tev labāk dzīvot.
Ir teiciens ,nesaki kas man jādara, un es neteikšu kur tev iet.
15.10.2023 11:50 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Un jums te visām ir cienīgi darbi? Kaut kā liekas, ka lielākā daļa tomēr nekur tālāk par administratores darbu nav tikušas.
Jā, čalim ir jāsakārto domāšana, bet nav viņš sliņķis.
Ja gribat redzēt sliņķus paskataties sev blakus, savus "dzērājus ar izdrupušajiem zobiem" 😁
15.10.2023 12:12 |

Reitings 461
Tigeriene @ 15.10.2023 11:02

Ne viens ne otrs, garigi slims. Pats atzinās. 😀😀 "Tad jau laikam esmu garīgi slims" tie bija Kristapa vardi
15.10.2023 12:27 |

Reitings 2954
Ja tev ir darbs tu maksa nodokļus, un saņem algu tad tas ir cienījami.Sētnieka, krāvēja, apkopēja sanitārā pārdēvēja un visi citi vienkāršie darbi ir daudz cienijamāki par kaut kādu salona administratori .Bez sētnieka iztikt un pārdēvēja sabiedrībā nevar !!
Un LV pamatā saņem lielākā daļa algas zem 1tk uz rokas. Tie ir statistikas dati .Ir jābūt bērnam lai domātu ka visiem.LV normaliem cilvēkiem jābūt jaunam auto no salona!!
Auto jābūt lai maz ēd degvielu, un lai labi ripo bez lieka remonta . Auto ir pārvietošanās līdzeklis nevis blondīnes gucci somiņa!!
15.10.2023 12:30 |

Reitings 461
akul12 @ 15.10.2023 12:12
Un jums te visām ir cienīgi darbi? Kaut kā liekas, ka lielākā daļa tomēr nekur tālāk par administratores darbu nav tikušas.
Jā, čalim ir jāsakārto domāšana, bet nav viņš sliņķis.
Ja gribat redzēt sliņķus paskataties sev blakus, savus "dzērājus ar izdrupušajiem zobiem" ?

Administratores ir sitas foruma blozgas? 😀🙉Nedomāju viss, visticamāk mazgā tualetes benzīntankos, un nekur talak nav tikušas par vecākās kasieres amatu kādā Lats, top, elvī veikalā
Vai kādā dzērāju veikalā tirgo alkoholu
15.10.2023 12:30 |

Reitings 2954
Neza000 @ 15.10.2023 12:30

Administratores ir sitas foruma blozgas? ??Nedomāju viss, visticamāk mazgā tualetes benzīntankos, un nekur talak nav tikušas par vecākās kasieres amatu kādā Lats, top, elvī veikalā
Vai kādā dzērāju veikalā tirgo alkoholu
Visticamāk darba nav vai ir skolnieces .Ja pati pelnītu tad zinātu ka jebkurš darbs ir cienījams!
15.10.2023 12:32 |

Reitings 461
Kalnos @ 15.10.2023 12:32
Visticamāk darba nav vai ir skolnieces .Ja pati pelnītu tad zinātu ka jebkurš darbs ir cienījams!

Es neesmu apgalvojusi, ka nav cienījams! Bet attiecīgs limenis.
15.10.2023 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits