Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 102
Reģ: 15.09.2023
Kā mums māca mēdijos un TV, kopē ko dara attīstītās valstīs un ASV. Tad nu attīstītās valstīs ir pieņemts ka 18 gados vecāki met ārā savus bērnus no mājam lai tie iet uz visām 4 debespusēm dzīvot savu dzīvi. Bet vai Latvijā tas ir iespējams parastam vidusmēra latvietim nevis "upper class"? Es personīgi vīrietis 32 gadi dzīvoju kopā ar vecākiem un esmu saņēmis no sievietēm komentārus ka tas nav normāli ka man tajā vecumā vajadzēja sen jau īrēt dzīvokli un ka es braucu ar vecu auto, normāli veči paņem Mogo kredītā jaunāku, vajagot "attistities" bet es to nedaru.
Jautājums tiešām pēc sieviešu domām tie čaļi kas ir kredītos un parādos lai celtu savu tēlu ir tie attīstītie un 21 gadsimta norma?
Es personīgi uzskatu ka mana dzive ar vecākiem un vecu auto nav lielaks murgs par tiem "patstāvīgajiem" kas saņemušies kredītus un kādam liek kabatā 400 eiro par to ka tā persona ļauj uz laiku dzīvot savā CCCP laiku bloku mājā.
Un nē es nēesmu stereotips kas sēž uz muteres kakla un spēlē datorspēles caurām dienām. Strādāju, pēdējās nedēļas pat pa 10h dienā, pelnu pats savu naudu.
14.10.2023 13:44 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
Chikitita @ 16.10.2023 12:50
Es jau no vecākiem prom esmu vismaz no 21 gada vecuma un atpakaļ nemaz netaisos, tikai īstermiņā varētu. Es esmu pieaudzis cilvēks un nespēju dalīt savu privāto telpu ar savu māti, man vajadzētu savu klusumu, lietu kārtību, mātes bieži vien kontrolēt sāk, nē, es vienkārši nespēju iztēloties šādu ilgtermiņa variantu, un nav atbilde jo sabiedrībā tā pieņemts, vienkārši es pati esmu pieaudzis cilvēks un tādā veidā es pašnosakos.

Vai pieauguša cilvēka dzīvē ietilpst kategorija apdirst savus bijušos? Un paspīdēt uz viņu fona? 😁Pastāstīt forumam cik viņi neglīti, nabadzīgi palikuši? Un ka tu tikai esi palikusi jaunāka, skaistāka, bet tavi ex palikuši par dzerājiem, vai par noplukušiem neveiksminiekiem?
17.10.2023 07:58 |

Reitings 17
Reģ: 05.10.2023
KristapsM @ 16.10.2023 16:17

Vot tieši tas ko es gribēju dzirdēt - latviešu mentalitāte, labāk bļodā roltons bet bizness klases auto ātrajā kredītā, nekā braukt ar algai atbilstošu auto.?
Es ar naudu neprotu apieties, bet tie kas paņem pa 15 000 auto mogo kreditā, pēc 10 gadi atdevuši par viņu 30 000, bet auto tirgus vērtība beigas ir 3000eiro tie rubī fišku no dzīves un ir topoši biznesmeņi, un visas latvju meitas grib lai tie alphas apaugļo viņas ar saviem labajiem gēniem.

Pazīstu vīrieti ap 40 gadiem, kurš teica, ka ļoti maz ēd, un darba dienās tie pārsvarā esot roltoni, lai ekonomētu naudu. Precīzi kam taupītu nezinu, bet zinu, ka viņš perk sev dārgas lietas, firmas apģērbu, auto nopirka nesen lietotu un manuprāt diezgan sūdīgu, vecu un nesmuku. Teica, ka šis auto esot pagaidu varianta, nākotnē pirkšot labāku, lielāku auto un tadēļ, laikam ēd tos roltonus bieži, protams klāt makaronus pievāra.
17.10.2023 08:31 |

10 gadi
Reitings 10977
Reģ: 17.09.2009
Neza000 @ 17.10.2023 07:58

Vai pieauguša cilvēka dzīvē ietilpst kategorija apdirst savus bijušos? Un paspīdēt uz viņu fona? ?Pastāstīt forumam cik viņi neglīti, nabadzīgi palikuši? Un ka tu tikai esi palikusi jaunāka, skaistāka, bet tavi ex palikuši par dzerājiem, vai par noplukušiem neveiksminiekiem?
Lienīt, sāki garumzīmes lietot? 😂
17.10.2023 08:31 |

Reitings 461
Party Animal @ 16.10.2023 16:23
Pakomentēšu no mammas puses, man ir 19-gadīgs dēls, tāpēc viedoklis ir.
Njus, te izskatās ļoti ielaists gadījums. Jebkurā gadījumā - nav pārgriezta nabassaite ar dēlu. Man tiešām grūti iedomāties, kā ne viens, ne otrs nevēlas savu privāto telpu, mums ģimenē tas ir pašsaprotami - pieauguši bērni ar vecākiem kopā nedzīvo. Ne visiem palaimējas uzreiz tikt pie atsevišķas dzīves vietas, bet cenšas, lai to izdarītu ātrāk. Es pie savas dzīvesvietas tiku nedaudz pāri 30 gadiem, līdz tam laikam dzīvoju kopmītnēs, īrēju, tad ar vīru kopā īrējām. Pēc šķiršanās kredītā nopirku sev dzīvokli. Ar dēlu par šo lietu kaut kurā momentā izrunājām - sākumā dzīvesvieta, tad mašīna utt. Ja nerunātu, iespējams, arī domātu, ka normāli dzīvot ar mammu līdz n-gadiem (bet perspektīvā vispār sagaidīt, kad mani iznes no turienes ar kājām pa priekšu) kā tēmas autors.. Šobrīd studē, dzīvokli viņam uzdāvināja (pretējā gadījumā, protams, studiju laikā dzīvotu ar mani, pēc studijām sāktu strādāt, tad īrētu), draudzene ir, mašīnas nav (vadītāja apliecību ir saņēmis, pirks, kad nopelnīs).
Jā, jā, zinu, mani aizvedīs uz pansionātu un aizmirsīs ?

Tas dzīvoklis ir noformēts uz tā 19 gadīgā puikas vārda? 😂Gribētu redzēt dāvinātāju sejas, ja tas puisis pēc gadiem "nojies no ceļa", sapīsies ar sliktiem draugiem, sāks dzert, spēlēt kazino, un beigās deļ parādiem viņam atņems to dzīvokli.(Pazīstu veiksmīgu cilvēku bērnus, kas nospēlēja dzīvokli)
Tas ka viņš tagad veiksmīgo studē, mācas, pelna nenozīmē ka nākotnē nevarētu būt savādāk.
Jādavina dzīvoklis lai tiktu vaļā no problemātiksa dēla, kurš pa slepeno aiz skapja porņukus skatas, māte nevarēja izturēt un ar vīru izlēma uzdāvināt piena puikam dzīvokli, lai atrāk notinas un lai savas staigules ved uz turieni jāt nevis lai mājās kādas staigules staigā gar vecākiem un aiz stūra ņemās. Vecāki nevarēja izturēt un padzina dēlu.. 😂 Baigi labais piemērs sabiedrībai, izdzīt 19 gadīgu dēlu no mājām. A meitas tusē ar saviem brūtgāniem līdz 30 gadiem, un nevienam nav iebildumu. Bet puikas jaaudzina stingri savādāk kārtības nebūs! 😂 Normāla māte ļautu dzīvot vismaz līdz 20- 22 gadiem.
Un
17.10.2023 09:07 |

Reitings 461
Kā te daudzas minēja ka dēliem ir japazūd no vecāku mājas sasniedzot pilngadību, tad jautājums jums - kad ir japazūd meitām no vecāku mājas? Cik gados? Un vai meitām sabiedrība dod lielāku atlaides kuponu( termiņu dzīvošanais) ?
Manuprāt meitas neviens nelidina no mājas pie pilngadības sasniegšanas. Ļauj dzīvot lidz 30+(pie normālas uzvedības)
Ja sabiedrība uzina, ka sieviete dzīvo pie vecākiem 25 - 30gadu vecumā, tad tas ir perfectly fine, nedod dievs atklās, ka džeks tajā vecumā dzīvo uz senča mājas. Tad uzreiz memļaks, lupata, impotents, nespējīgs, lūzeris.
Ja sieviete dzīvo lidz 32, tad tas ir kaut cik normāli, nu nepaveicās viņai ar naudām, vīru. (bus attaisnojums) jo sieviete taču) Bet nebūs sabiedrības nosodijuma, kā uzzinot ka tas ir 32gv vīrietis dzivo.
17.10.2023 09:21 |

Reitings 829
Reģ: 28.01.2023
Es nespēju nekādi iedomāties, kā pieaudzis vīrietis 30+ gados dzīvo ar mammu un ja randiņā par to ieminētos, man būtu ļoti daudz jautājumu par to. Es kopš 20 gadiem nedzīvoju ar vecākiem, tai laikā vēl studēju, strādāju uz pusslodzi, draugs uz pilnu slodzi un kopā bijām un esam laimīgi, ka mums bija savas mājas jau tad. Vēlāk ar laiku katram nāca sava mašīna, labāks darbs, labāki ienākumi. Es nekad nevarētu uzsākt attiecības ar kādu, kas 30+ gados dzîvo ar mammu, jo es jau 20 gados dzīvoju atsevišķi, un tagad uzsākt dzīvo ar kādu, kas līdz 32 dzīvojis ar mammu- tas ir kā būt par māti tam čalim nevis draudzeni😆 tak nemàcēs darīt pats neko un patstāvība būs 0, tagad kāds pļērks ka visu māk utt., bet tā nav jo attiecības ir darbs.
Un sievietes atbaida šitādi čikstuļi un tādas debīlas loģikas piekopēji un garažà tupētāji. Nav ko te ņemties gar tādu loģiku, ja negrib ieguldīt darbu, naudu, laiku, tad neko😆
17.10.2023 10:04 |

Reitings 461
Jānis Parastais @ 16.10.2023 16:50

Stāsts ir ok, bet, izņemot to, ka Jūsu dēls ir jaunāks par autoru, īsti nekādu atšķirību un kā baigo parauga piemēru nesaskatīju, ok dzīvo atsevišķi, bet to dzīvokli uzdāvināja, ne visiem ir tik turīgi līdzcilvēki, kas tā vienkārši var uzdāvināt dzīvokļus. Gan jau arī autors dzīvotu atsevišķi, ja viņam kāds uzdāvinātu kur to darīt.

Nu ja, kaza jau nepadomāja! Tas būtu apmēram tā visam forumam saziedot finanses priekš dzīvokļa dāvinājuma, bet varbūt ka pat tad Autors negribēs nekur iet prom. 😀 Turklāt es neredzu tur baigo izaugsmi tam piena puisim, tikko sasniegta pilngadība un jau rokās ieliek dzīvokli, tagad uz ziemassvetkiem viņs prasīs automašīnu, un tad jau ceļojumus. Dzīvokli uzdāvina uz paplātes ne par ko tikai par to, ka esi mūsu dēls, un tev tagad jadzīvo atsevišķi. 😄 Puisis sapratīs, ka mantas ātri nāk, bez piepūles, ka var necensties baigi, dzīvoklis jau tapat ieripoja rokās. Gan jau ari ieripos kāds lamborginī
😎
17.10.2023 10:22 |

Reitings 461
Jānis Parastais @ 16.10.2023 17:18

Īsti jau nekāds domāšanas veids tur netika minēts, Jūsu gadījumā tas nav nekāds piemērs, vienkārši reāli noveicās, līdz ar to, diskutēšana kā būtu, ja būtu ir tīra filosofēšana. Kā viss iegrozītos un būtu patiesībā, Jūs nevarat zināt. Ja teiktu, ka dēls nabadziņš 16 gados tika izmests no mājas ārā, gadiem pa kluso mitinājās kaimiņu šķūnīšos, rāvās 3 darbos un papildus lasīja pudeles, un tagad viņam pieder 4 istabu dzīvoklis Rīgas klusajā centrā, tad tas būtu uzmanības vērts piemērs.

Nu tieši tā precīzi! Blozga to nesaprot! 😄 Tas ir tāpat, kā Amerikā kur ir pieņemts 16 gadīgiem tīņiem dāvināt auto jaunu no salona. Un tad nesaprast, kāpec svešam cilvēkam 30 gados nav sava auto! Kāpēc pats nenopelnija, ja rekur citiem dāvina par brīvu, neko nedarot, un sevi nepierādot. Kāpēc viņs ir nabags strādājot parastu darbu, ja rekur es un citi esam miljonāri, jo mēs mantojām vai mums uzdavināja.
17.10.2023 10:38 |

Reitings 461
krista01 @ 16.10.2023 17:49

Ok, paskaidrošu elementāru lietu, ko te izskatās daudzi vīrieši nesaprot, ne tikai tu.
Tas, ka kādu ar vecu autiņu nosauc par lūzeri uzreiz nenozīmē, ka ņemt auto par 15k uz minimālo algu tātad skaitās kruti. Lai vai cik grūti tev varētu būt to aptvert, bet lūzeri var būt abi reizē. Tevi par lūzeri nepadara tava alga, kas ir visai normāla, bet tava domāšana jebšu psihošana par neko, par paša izfantazētiem scenārijiem, dzīvošana pie mātes u.tml. lietas. Tiešām pienācis laiks izaugt un sākt dzīvot reālajā pasaulē.

Beidz bērt cūkai pērles. Cūks tāpat nesaprot, ko tu gribi no viņa. 🤪😄
17.10.2023 10:49 |

Reitings 461
Ariete @ 17.10.2023 08:31
Lienīt, sāki garumzīmes lietot? ?

Ariet, tu jau sailgojies pēc manis? Pietrūku tev dikti 😋😛 nekas pagaidi mazdrusciņ, drīz pievērsīšos tev saldumiņ! 👅
17.10.2023 11:14 |

Reitings 17219
Reģ: 29.04.2022
Neza000 @ 17.10.2023 09:21
Kā te daudzas minēja ka dēliem ir japazūd no vecāku mājas sasniedzot pilngadību, tad jautājums jums - kad ir japazūd meitām no vecāku mājas? Cik gados? Un vai meitām sabiedrība dod lielāku atlaides kuponu( termiņu dzīvošanais) ?
Manuprāt meitas neviens nelidina no mājas pie pilngadības sasniegšanas. Ļauj dzīvot lidz 30+(pie normālas uzvedības)
Ja sabiedrība uzina, ka sieviete dzīvo pie vecākiem 25 - 30gadu vecumā, tad tas ir perfectly fine, nedod dievs atklās, ka džeks tajā vecumā dzīvo uz senča mājas. Tad uzreiz memļaks, lupata, impotents, nespējīgs, lūzeris.
Ja sieviete dzīvo lidz 32, tad tas ir kaut cik normāli, nu nepaveicās viņai ar naudām, vīru. (bus attaisnojums) jo sieviete taču) Bet nebūs sabiedrības nosodijuma, kā uzzinot ka tas ir 32gv vīrietis dzivo.

LV slavenākā alkoholiķe piemēram izlidināja savas meitas no mājām, kad jaunākajai laikam bija 8 gadi! Tā ka, laikam jau meitas var lidinat ātrāk no mājām. Droši vien izaugs jēdzīgākas, nekā daži vīrieši, kas arī 46 gadu vecumā skrien pie memmītes, lai tā paglauda galviņu un paslavē izlutināto pāraugušo bēbi.
17.10.2023 12:36 |

Reitings 102
Reģ: 15.09.2023
Dievlūdzējs @ 17.10.2023 06:53

Vēl iespēja un variants ir tāds ka autors negrib pārvākties prom, jo ir pieradis, ka mama viņu aptakalē, pasniedz pusdienas, brīvdienās. Brokastis un vakariņas darba dienās. Iztīra istabu, uzkopj mājokli, traukus nomazgā. Tā pieradis dzīvot uz vecāku pleciem, ka vairs pat nekaunas izmantot mātes labo sirdi pret dēlu. Bet istenībā māte domāja, ka palīdz dēliņam augt, bet kas sanāca? Nespējīgs cilvēks, kurš nespēj uzsākt dzīvi viens pats vai kopā ar partneri. Varbūt aseksuāls, ka attiecības un sievietes neinteresē?
Tu komentārus lasi? tur ir paskaidrots kādēļ nedzīvoju atsevišķi un arī kādēļ neiepazīstos.
17.10.2023 17:10 |

Reitings 829
Reģ: 28.01.2023
īsti nevar saprast jēgu no tavām līdzīgajām diskusijām, visi jau saprata tavu loģiku, ko vēl tu vēlies? Tu vēlies dzirdēt kaut kādus apliecinājumus, ka tas viss ir normāli un lai tev visi piekrīt ka pilsētas caca ir nekam nederīga sieviete? Vai ko tu gribi? Nejautā to, ko tu pats nevēlies dzirdēt, savādak uztaisi diskusiju, 90% saka, ka tas nav ok un pèc tam centies ieskaidrot visiem, ka tas ir ok un tas viss pareizi😆
17.10.2023 21:39 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023

Beidz te dirst tagad. Sev apkārt zinu sievietes kuras pašas no ligzdām skrēja ārā. Viena tik aizsēdējusies jo bērnus nav kas pieskata. Pati ar kad gāju, māte bija diezgan priecīga un cieši pie rociņas neturēja bimbājot.
17.10.2023 23:39 |

Reitings 3512
Tad ko tu no šejienes gribi? Vairumam tavs dzīvesveids nešķiet pieņemams. Domā atnāksi un lauzīsi uzskatus?
17.10.2023 23:42 |

Reitings 3512
Kristapiņš izdzēsies. Laikam palika zbal ka neviens nepaijā galvu.
17.10.2023 23:43 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
SarmaD @ 17.10.2023 23:43

Būs gan jau citā ampluā atpakaļ.
17.10.2023 23:46 |

Reitings 461
mazaaduuda @ 17.10.2023 23:46

Būs gan jau citā ampluā atpakaļ.
.
Iepriekšejais profils bija Chris083
18.10.2023 00:41 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023

Viņam šeit bija vairāki profili. 😁😁 3 vismaz.
18.10.2023 00:41 |

Reitings 461

Eksperte, un Yaeamiko arī izdzēsušās. 😄Sācies dzēšanas bums
Troļu Ekspertei apnika karot ar troļiem un inceliem un yaemiko tas pats arī apriebās incel forums.
Es ļoti ceru ka liene un andris paliks forumā.
18.10.2023 01:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits