manējais ar tāpat izdarīja. Labi, ka paņēma to, kurš man der.Mikausis @ 13.10.2023 22:31Manējais uzmērija vienu mani citu gredzenu un saprata, ka tas tā knapi der uz viņa mazā pirkstiņa un tā arī izvēlējās. Un derēja man perfekti, pati biju šokā par viņa metodi! ?
man lidzigi.tikai mērija uz pareiza pirksta un pārdevēja bija ļoti zinoša.vizuali aprakstija manu pirkstu.un piemekleja mazaku izmeru par paša pirkstu.dereja kā uzliets.pilnigi pozitivi šoketa par pardevejas spejām😀Mikausis @ 13.10.2023 22:31Manējais uzmērija vienu mani citu gredzenu un saprata, ka tas tā knapi der uz viņa mazā pirkstiņa un tā arī izvēlējās. Un derēja man perfekti, pati biju šokā par viņa metodi! ?
Arabesq @ 14.10.2023 12:30Vīrietis nopirka “uz čuju”, nākamajā dienā braucām samainīt, jo bija par lielu. Man šis liekas ļoti normāli, es nekad neekspektētu, ka viņš zina pareizo izmēru.
Tāpat - es līdz tam gredzenus vispār nenēsāju un viņam nebija, ar ko salīdzināt. Tagad arī nēsāju tikai saderināšanās un laulību gredzenus, citus nē. Neesmu nekāds dižs rotu cilvēks vispār.