šobrīd uz kastiti neiet . Teica,ka nāks viņam viss ārā. Nopirku paladziņus. Uzliku uz viņa gultiņas. Tur sēž. Un viss nāk ārā,bet tur netek daudzMežakaķis @ 11.10.2023 23:28Pats galvenais, ka iet dzert.
Kaķītim varbūt sāp, tādēļ neapguļas, bet guļ sev visnesāpīgākajā pozā- sēžot.
Uz kastīti iet?
tas šobrid ir vajadzīgs. Rīt darbs,bet es sēžu citā istabā un raudu...Murlichka @ 11.10.2023 23:31Vary moraali atbalstiit.lai kakkus veselojas!
Hmmm1 @ 11.10.2023 23:45tas šobrid ir vajadzīgs. Rīt darbs,bet es sēžu citā istabā un raudu...
pabūšu blakiņām. Un cerēšu uz rītdienu. Būtu gatava paņemt viņa slimību sev. Šis kaķītis ir kā mans bērniņš😪😔🥰🥰😍❤️Lula @ 11.10.2023 23:48
Samīļo, esi blakus, lai viņš jūtās droši un rīt jau dakteris pateiks kā iet. Ja palaida mājās tad jau būs labi, ja būtu tiešām slikti tad atstātu klīnikā pa nakti
Hmmm1 @ 11.10.2023 23:45tas šobrid ir vajadzīgs. Rīt darbs,bet es sēžu citā istabā un raudu...
Mums ar Kavet ir paveicies. Ir abi kaķi vesti un viss ir bijis labi.YaeMiko @ 12.10.2023 06:30Kavet man nepatīk, tur tikai daži vet ir normāli. Ja māc šaubas tad ver uz Pet city klīniku. Jā tur ir dārgi bet ja rūp mājdzīvnieka veselība tad neko darīt.
Neieteica speciālo pārtiku?
Sēdi blakus kaķītim, paijā, samīļo. Ir veikti pētījumi ka murrāšana kaķim palīdz ātrāk atveseļoties.
Noteikti pirksim tikai tieši urīnceļiem barību. Tagad tikai jācer, ka kaķītis izveseļosies. To jau redzēs šovakar pie ārsta un rīt.Nav_vispar @ 12.10.2023 09:03Rudens diemžēl ir runču urīnceļu saslimšanas laiks. Manam arī ir tā problēma, tiesa gan, pačurāt viņš var, vienkārši cistīts. Ārsts izrakstīja zāles + iešpricēja antibiotikas. Ieteiktu noteikti arī par pareizo barību padomāt.