Esmu puika ap 50, hetero, saprātīgs, bez mazvērtības kompleksa un psihiskām kaitēm.
Pirms gadiem desmit, man bija draudzene. Smuka, sportiska, pat eleganta. Seksā bremzes viņai nebija.
Viņai patika arī anālais sekss, ko gan es viņai neprasīju, kad viņa to vēlējās, uzsēdās ar dupsi man virsū, manam fallam un lēkāja, kamēr es beidzu. No tā es nopratu, ka ir sievietes, kuras gūst baudu no anālā seksa.
Apmierināt mani orāli, viņai ļoti patika, acīmredzamu baudu no tā procesa juta. Kad es beidzu, reizēm viņa skūpstā, manu spermu man atdeva.
Tālāk jau mīlēšanās trijatā ar vēl vienu meiteni. Viņai patika arī orālais sekss ar meitenēm. Abpusējs, 69 variantā.
Vēlāk jau trijatā, kopā ar čali, es pie viņas ar paziņu atnācu. Paziņa, ne draugs.
Robežu nebija. Viss bija spontāni, arī divi locekļi viņas vagīnā vienlaicīgi. Mēs dzēruši bijām.
Tad meitene mums teica- pasūkājiet viens otram, es vēlos to redzēt. Jā, tajā naktī robežu nebija. Mēs sūkājām viens otram, arī 69 pozā. Mēs bijām pillā.
Vēlāk, ne tajā naktī, meitene man izklāstīja savas vēlmes. Viņa vēlētos, lai es viņu paņemu misionāra pozā (viņa uz muguras, kājas plati, es virsū) UN, cits čalis mani drāž dibenā! Viņa sajutīšot tā otrā čaļa locekļa kustības manā dibenā, tādējādi gūstot superorgasmu.
Tad pateicu nē. Es nevēlos to.
Es neesmu trollis, viss, manis teiktais, notika īstenībā. Neinteresē mani erotiskie pastāstiņi.
Kamdēļ rakstīju?
Lai uzzinātu citu sieviešu domas par seksualitāti, vēlmēm un sapņiem.
Es noteikti neuzskatu, ka mana draudzene bija psihiski slima. Nekādā gadījumā. Normāla meitene.
Vien to, viņas vēlmi, nē. Nē, nekā nosodoša, negribu, lai mani čalis izdrāž.
Jautāju jūsu, sieviešu domas.
Paldies.