Naomi* @ 03.10.2023 21:55Papēti jaunākos telefonus un gadžetus, lai, apmēram, orientējies un proti kko pastāstīt par tiem. Plānu izpilde it kā ir reāla, bet no tā alga nemainās, ir kopējas klienta centra bonusa grozs- tur iekrīt visu darbinieku noslēgtie līgumi un pārdotie aksesuāri utt. To sadala uz galviņām, visiem vienādās daļās, algas tur ir labas- alga+bonuss, prēmijas arī- ceturkšņa prēmijas, gada prēmijas.
MT centrs kurā piedāvā darba vietu ir visapmeklētākais lielpilsētā un cilvēki tiešām ļoti daudz jo pats centrs.
Ar kādu algu aptuveni var rēķināties?
Naomi* @ 03.10.2023 22:36
Neskaitot visas prēmijas, ap 1.7k vajadzētu būt, atkarīgs no klientu plūsmas.
Naomi* @ 03.10.2023 22:45Man ir ļoti grūti atbildēt uz šo jautājumu, jo katra klientu centra alga ir savādāka- klientu centri sadalas pēc segmentiem- jo vairāk apmeklēta, jo augstāks segments, tie kas ir A segmenta klientu centri, tie varētu saņemt uz rokas 1.5k- 1.7k, bet es precīzi nezinu, jo sen vairs nestrādāju LMT. ?
Gribi teikt, ka LMT brutto pelna 2,1-2,5k? Konsultantam norādīts no 1150 - 1650, ar iespēju papildus nopelnīt vēl, kas ir vidēji no 880 - 1200 uz rokas + papildus kaut kas. Un tas arī nav noteikts, ka katru mēnesi būs papildus lielie bonusi.Naomi* @ 03.10.2023 22:45Man ir ļoti grūti atbildēt uz šo jautājumu, jo katra klientu centra alga ir savādāka- klientu centri sadalas pēc segmentiem- jo vairāk apmeklēta, jo augstāks segments, tie kas ir A segmenta klientu centri, tie varētu saņemt uz rokas 1.5k- 1.7k, bet es precīzi nezinu, jo sen vairs nestrādāju LMT. ?
Lailiņa @ 21.10.2023 20:03Algas ir labas gan lielajos, gan mazajos centros, daudz bonusu, gada balle, bet, ja gribi saglabāt savu nervu sistēmu - neieteiktu nevienam. Vienmēr konsultants ir visur vainīgs, izaugsmes iespējas - minimālās, vadītāji (ja tādus cilvēkus var saukt par vadītājiem) var prasīt individuālo plāna izpildi, bet, ja tev ir vislabākā plāna izpilde - tev prasa - kam to vajag? Piekasīsies pie jebkuras lietas. Kolēģi fotografē viens otrā kļūdas un sūta vadītājai. Līdz 30 gadiem tu esi labs, bet tiklīdz paliek 30. tad ... labāk jau nestāstīt. Par videonovērošanu jau iepriekš uzrakstīja.