Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ēdiena traipi - HELP!

Reitings 638
Reģ: 02.04.2023
Nekad nebiju domājusi, ka šeit to prasīšu, bet man vajag padomu. Kā jūs izmazgājat traipus no bērnu drēbēm? Es nemazgāju 2x dienā, bet kad sakrājas, reizēm bērnu tētis iemet mazo drēbes grozā ar plekiem, un tad tās tur nostāv pāris dienas. Esmu izmēginājusi visu! Visus traipu nonēmējus, smidzināmos līdzeklus, pulverus, mazgāju 60 grādos, etiki, sodu, citronu, trauku mazgājamo, un tāpat loti daudzi traipi iesēdušies un nekādi nenāk ārā :( Man ir 3 puikas, un negribu mest drēbes laukā, bet negribu arī, lai staigā ar traipiem.
Iesakat savus burvju trikus ludzu!
03.10.2023 20:32 |

10 gadi
Reitings 3363
Reģ: 29.01.2009
Veļas ziepes.
Es ziepēju visu, netīras zeķes, arī visa ēdienkarte ir pa laikam uz krekliem, ceļgali biksēm melni. Saziepēju, uz pāris stundām atstāju un tad ar rokām izberžu. Parasti reti kad nākas, ko atkārtot. Nu jā, ir baisa ņemšanās jau ar vienu bērnu. Ar trijiem laikam pa fāzēm aizietu.
03.10.2023 20:45 |

Reitings 12209
Reģ: 19.09.2023
Mazgāju ar Ariel, tad tiešām izmazgā praktiski visu. Ar Mountain Spring šķidro - viņam nav tā stiprā smarža. Pirms Ariela biju sapratusi, ka katram traipam der kas cits. Piemēram, sanēsātas zeķes ar ūdeņraža pārskābi, tauku traipus ar veļas ziepēm, šokolāde, banāns bija tie kurus nekādi, tikai ar Arielu sanāca. Tagad pat neatceros vairs ar ko kas bija jāmazgā 😀
03.10.2023 21:14 |

Reitings 549
Reģ: 07.04.2022
Tās drēbes, kur redzu, ka pleķi var ieēsties, uzreiz noskaloju pati ar rokām un ziepēm. Ja laika tam nav, tad iemetu spainī iekšā ar veļaspulveri. Tur tad tās pastāv, kamēr iedarbinam veļasmašīnu. Pastāv spainī ne ilgāk par 1 dienu. Veļasmašīnā drēbes šķiroju - baltās, bēšas drēbes mazgāju atsevišķi ar balto veļaspulveri 60 vai 95 grādu režīmā. Krāsainās un tumšās drēbes kopā 60 grādos.
03.10.2023 21:21 |

Reitings 706
Reģ: 04.05.2015
Veļas ziepes, vēlams ar žulti sastāvā, un paturu kādu laiku saziepētu, tad ar rokām izberžu un tad veļas mašīnā iekšā. Tauku traipus ar fairy.
04.10.2023 04:37 |

Reitings 699
Reģ: 23.03.2020
Veļas ziepes,bet parasti mazgāju cik ātri vien iespējams,kad ir pamanīts traips,bet ir palīdzējis arī ja vairākas dienas drēbes stāvējušas.
https://multilukss.lv/product/sila-cietas-saimniecibas-ziepes-72-180-g/
04.10.2023 08:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits