GhostGG @ 30.09.2023 22:57https://izklaide.tv3.lv/sovi/zilonis-studija/to-ir-vairaki-desmiti-vienas-nakts-sakarus-elina-vairs-neskaita/komentari/
Kas var gan būt labāks, kā iznākt visas LV priekšā un lepni paziņo, ka tu esi hoe. Frizūra arī visu pasaka, kas, protams, nav sagadīšanās :D
Mežakaķis @ 30.09.2023 23:23Mans viedoklis ir tāds-katrs dara kā grib.
Pašai tā ir bijis un nenožēloju. Pēc ilgstošām attiecībām, kad gribējās dzīvot tikai sev un baudīt dzīvi, biju to vairākkārtēji pieredzējusi. Nekādu saistību un visa pārējā figņa. Laiks tikai man un dzīves baudīšana.
Mans viedoklis ir tāds-katrs dara kā grib.
Lai nu kurš piesietos, džeks, kas apgavo, ka gulējis ar 200+ meitenēm
Aj, GhostGG, pats vēl nesen klačojies par saviem sakariem pa labi un pa kreisi kā tirgus tante, tāpēc nevajag tēlot tagad svēto balodi.
GhostGG @ 01.10.2023 06:25
Es esmu vīrietis, tas ir pilnīgi savādāk. Vīrieši un sievietes nav vienādi.
Tā kā sinī video - https://www.youtube.com/shorts/oN5cGy17w-s
Šis gan rēcīgi, vienmēr vīriešiem tas arguments - sievietēm ir pilnīgi savādāk. Psc. Tad varbūt tu piekriti arī tam, ka vīrieši var krāpt un sievietes nevar?
Kompleksu māktā alkoholiķe Tindermeitene diez vai vispār spējīga uz jebkādām attiecībam.mazaaduuda @ 01.10.2023 11:17Katram savs. Kāds nevēlas regulāru seksu ar vienu partneri, kāds nevēlas vienas nakts sakaru ar daudziem partneriem.
Vīrietim vieglāk - viņam seksam nevajag emocijas, nav nekādas piesaistes. Sievietei vajag emocijas, līdz ar to arī piesaiste un tad tas vienas nakts sakars pārvēršas par vēlmi kaut ko vairāk (gadījumā, ja ir bijis labi).
Un tad ir Tindermeitene - kurai ir kādi 5-6 vienlaicīgi un diezvai kādreiz izveidos normālas, ilgstošas attiecības, - jo vienmēr būs ' a ja nu kāds ir vēl labāks'.
Un pievienošos Dzintras Ozolnieces viedoklim, ka ir grūti ļauties tuvībai ar cilvēku, kuru tu pazīsti labi, ja pāris stundas.
LuckyStrike @ 01.10.2023 11:45Kompleksu māktā alkoholiķe Tindermeitene diez vai vispār spējīga uz jebkādām attiecībam.
Nešķiet. Latvija maza, tādas lietas nenoslēpt.mazaaduuda @ 01.10.2023 11:48
Kāpēc tev šķiet, ka viņa ir alkoholiķe?
LuckyStrike @ 01.10.2023 11:50Nešķiet. Latvija maza, tādas lietas nenoslēpt.