Par to atpūtu es vairāk domāju, vai pašai nav nepieciešama atelpa pirms turpinātu? Piemēram, jo pārāk jūtīga klitora dēļ pieskārieni ir nepatīkami.Helita @ 29.09.2023 11:59Atkarīgs no tā, cik prasmīgs partneris. Tās var būt arī vairākas reizes.
Atpūta mazliet ir nepieciešama, lai galīgi nenokautu partneri. ?
amsterdama @ 29.09.2023 12:33Par to atpūtu es vairāk domāju, vai pašai nav nepieciešama atelpa pirms turpinātu? Piemēram, jo pārāk jūtīga klitora dēļ pieskārieni ir nepatīkami.
Varbūt es nespēju iztēloties Jūsu seksu, bet domā, ka vīrietim, redzot sievieti beidzam, pirmā doma ir -forši varēšu paņemt pīppauzi, padzerties?? Man domāt, ka viņš gatavs piekrist paņemt pauzīti tikai, ja sievietei tāda vajadzība. Ja runa būtu tikai par paša vēlmēm, varbūt nomainītu pozu un vālētu tālāk, vai sliktākajā gadījumā pateiktu pataisīt minetu pirms sieviete gatava turpināt!?
Jautājums sievietēm, nozīmē, ka atbild personas, kurām nav krāniņu! Ja šajā jautājumā nav pārliecības par sevi paskaties sev starp kājām pirms atbildēt!dietiskais.cukurs @ 29.09.2023 12:48Divas - pirmā no sirds, otra par centību.
Ja runa būtu tikai par paša vēlmēm, varbūt nomainītu pozu un vālētu tālāk,
amsterdama @ 29.09.2023 13:00Jautājums sievietēm, nozīmē, ka atbild personas, kurām nav krāniņu! Ja šajā jautājumā nav pārliecības par sevi paskaties sev starp kājām pirms atbildēt!
Tad atvainojos! Parasti vīriešiem katra nākamā reize nāk grūtāk, sievietēm otrādidietiskais.cukurs @ 29.09.2023 13:07
Paskatījos, tiktāl šaubu nav... Tieši kas tev liek domāt, ka esmu vīrietis? ???
Zilais Valis @ 29.09.2023 12:50
Vai runa ir par klitorālo orgasmu vai par vaginālo orgasmu?
Cik reizes vidēji beidzat vienas sesijas laikā?
Kā jau rakstīju, iespējams nespēju iztēloties Jūsu seksu, bet, ja visi kā viens tavi vīrieši ir lūgušies pēc pauzītes, cik tad tev caurmērā ir nepieciešams laiks un pozas, lai viens prasmīgs vīrietis novestu tevi līdz laimīgam beigām?Helita @ 29.09.2023 13:04
Nu nezinu, nezinu.. man nav ļoti daudz vīrieši bijuši, bet visi kā viens ir lūgušies pēc pauzītes man, nevis es viņiem.
kitijaarmazok @ 29.09.2023 13:23
Pieļauju domu, ka par klitorālo, jo reti kura sieviete sasniedz orgasmu bez klitora stimulēšanas. Ir pat pētījumi, ka tāds vaginālais orgasms neeksistē.
Man pietiek ar divām. Pēc tam ir pārāk jūtīgi.
akul12 @ 05.10.2023 10:03
Kas tie par pētījumiem ?
Vagināls orgasms nav mīts
Lula @ 05.10.2023 10:35
Eksperts atkal ierunājās ?
Un tā arī neesat mēginājuši turpināt ļaujot sievai atgūties, pa to laiku, piemēram, pataisot Tev minetu vai pārejot uz kādu citu seksa veidu?amsterdama @ 29.09.2023 13:34Kā jau rakstīju, iespējams nespēju iztēloties Jūsu seksu, bet, ja visi kā viens tavi vīrieši ir lūgušies pēc pauzītes, cik tad tev caurmērā ir nepieciešams laiks un pozas, lai viens prasmīgs vīrietis novestu tevi līdz laimīgam beigām?