Elīzīte12345 @ 23.09.2023 17:59
Tāpēc, ka par viņiem ir "dzīvi"/uzskatāmi piemēri.
SarmaD @ 23.09.2023 18:01
Nē. Pārliecinos un pierādu citiem, ka te lielai daļai prātiņš par īsu lai saprastu, kas ir kas. ?
SarmaD @ 23.09.2023 18:01
Nē. Pārliecinos un pierādu citiem, ka te lielai daļai prātiņš par īsu lai saprastu, kas ir kas. ?
SarmaD @ 23.09.2023 18:02
Un kas mums daļas gar ASV dzīvajiem piemēriem?
krista01 @ 23.09.2023 18:06
Bet vari paskaidrot, ko tu tavuprāt pierādīji?
Jo es lasu tavus komentārus un nesaprotu. Te vienu raksti, te kaut ko citu. Un visu laiku raksti, ka kaut ko pierādīji. Cilvēki bieži tā uzskata, ka kaut ko ir pierādījuši, lai gan faktiski tikai nolej ūdeni.
No Ghosta komentāriem es ļoti labi sapratu viņa domu, no taviem sapratu tikai to, ka tev nepatīk, ka cilvēkiem patīk smalkas aziātes, un tavuprāt šiem cilvēkiem jāmaina gaume.
Vīrieši, kuriem viss ok var izvēlēties sava vecuma sievieti dažādu iemeslu dēļ. Katram cilvēkam ir savas individuālās vērtības, intereses un prioriātes. Ar sava vecuma sievieti ir lielāka iespēja, ka ir līdzīga dzīves pieredze.Ja vīrietis vēlas stabilas attiecības un ģimenes dzīvi ar sava vecuma sievieti, kurai ir līdzīgas dzīves vērtības un mērķi. Vecuma var nebūt galvenais faktors, ja sieviete šķiet skaista un personība pievelk. Vīrietim var likties sava vecuma sieviete pievilcīga gan fiziski, gan emocionāli.GhostGG @ 23.09.2023 17:24
Argumenti te ir pa pilnam. Drīzāk būtu jājautā, kāpēc gan lai vīrietis 30+, kuram dzīvē viss ir kārtībā, izvēlētos sava vecuma sievieti? Tas ir pilnīgi neloģiski. Es to saucu par nevienlīdzīgu labumu apmaiņu. Grozi kā gribi, bet attiecības pa lielam ir labumu apmaiņa. Katrs izvēlās sev partneri, kas dzīvē pienes kaut kādu pievienoto vērtību atkarībā no tā, kas kuram indivīdam ir vajadzīgs un svarīgs.
Jā viņi ir mazāk nekā tie, kuri neko nevar izvēlēties. Un es piekrītu, ka liela daļa vīriešu ir nekādi, pat ģērbties neprot. Un kāds vispār te sakars ar Aziātēm un kas viņām ir vajadzīgs? :D runa tak gāja par ķermeņa uzbūvi kādas ir Aziātēm, nevis par to, ka kāds gribētu sievu Aziāti.
SarmaD @ 23.09.2023 18:09
Man taču nav nekāds mērķis kaut ko pierādīt. Man tāpat viss ir skaidrs.
krista01 @ 23.09.2023 18:13
Nu tad kāpēc visu laiku atkārto, ka kaut ko pierādīji :D Tāpēc arī saku, ka visu laiku mētājies no viena apgalvojuma uz pilnīgi pretējo, un tev diez vai vispār ir kaut kāda skaidrība par jebko, tikai emocionāli tekstiņi, kā kurā situācijā izdevīgāk spļaut ārā.
Elīzīte12345 @ 23.09.2023 18:15Otiiilija
Tu normāli arī māki kaut ko uzrakstīt vai tikai bakalaura darba stilā? Tikai aplinkus kaut kādus bezsakarus raksti, kuri nevienam pilnīgi neko neizsaka.
SarmaD @ 23.09.2023 18:14
Tu joprojām nesaproti. ?
krista01 @ 23.09.2023 18:16
Es saprotu to, ka tu runā ar balsīm savā galvā, bet ne ar apkārtējiem.
ir līdzīga dzīves pieredzes un intereses: Vairākām dzīves gadiem un pieredzei ir vērtība attiecībās.
Ja vīrietis vēlas stabilas attiecības un ģimenes dzīvi ar sava vecuma sievieti, kurai ir līdzīgas dzīves vērtības un mērķi.
Elīzīte12345 @ 23.09.2023 18:18Krista01
Sarmai līdz Otīlijas līmenim vēl "jāaug".?
Pārējais +/- taisnība, galvenais, ka abi laimīgi un atrod to, ko meklē
SarmaD @ 23.09.2023 18:22
Man kaut kā tomēr sajūta, ka nav tāda pieņemoša aura pret aptuveni vienāda vecuma pāriem, ko arī pats parādi ar savu komentāru par sievietes pieredzi un to, tavuprāt, esošo ietekmi uz vīrieti un attiecībām. Tas liek domāt, ka visas sievietes uz 30+ ir traumētas un attiecībām nederīgas, kuras izvēlas vīrieši, kuri nespēj dabūt jaunāku - netraumētu sievieti.
krista01 @ 23.09.2023 18:27Labi, tagad, kad esam sev un citiem pierādījuši, ka smalkas aziātes ir objektīvi visskaistākās un iekārojamākās sievietes, tad varam diskusiju slēgt. Ja kāds iebildīs, ka nekas nav pierādīts, tad ejiet *irst, es sev savā galvā visu pierādīju un visu sapratu, jums vienkārši ir zems IQ. Jūtu to no jūsu auras strāvojumiem!
Parakstos, SarmaD, oi nē, KristaB.