Minelūše @ 20.09.2023 19:22Domāju, ka vārds, ko tu meklē ir asociāls, nevis antisociāls. Asociāls cilvēks izvairās no kompānijas, bet antisociāls neņem vērā citu tiesības un izturas sabiedrības normām nepieņemami. Tie ir divi dažādi vārdi.
Es arī esmu introverta. Man nekad nav garlaicīgi, ir daudz hobiju un nodarbošanos. Ekstrovertu kompānija izsūc manu enerģiju un pēc ilgstošas socializēšanās jūtos emocionāli iztukšota. Es neesmu sabiedrisks cilvēks un negrasos sevi lauzt, lai kādam izpatiktu. Un nē, traumu man nav.
Es esmu asocials lielāko ties dēļ alkohola, kur ir cilvēku baru socializēšanās, tur vienmēr ir alkohols, vienalga vai tas ir koncerts, pilsētas svētki vai kāds pasākums, tur vienmēr būs alkohols, un es ienīstu alkoholu un cilvēki kas to salietojās kļūst par deģenerātiem, kam IQ līmenis nokrītās un ar kuriem vispār nav par ko runāt, man kā cilvēkam kas vienmēr ir skaidrā tādi liekās kaitinoši, tapēc lai saudzētu savus nervus labak uz publiskiem pasākumiem neeju, vai eju tiem ar līkumu.DSSF @ 20.09.2023 19:09Vēlējos pajuatāt kāpēc jums nepatīk atrasties sabiedrībā, iet uz saviesīgiem pasakumiem. Vai apmeklējat pilsētas svētku programmu? Ko jūs domājiet par cilvēkiem, kam nepatīk atrasties jebkāda veida sabiedrībā (svešu cikvēku) kā arī ar mazpazīstamiem un radiniekiem. Esmu dzirdējusi vai lasijusi internetā, ka mēs visi būtu ekstraverti, ja nebūtu mums kāda veida traumas, traumatiska pieredze bērnība vai pusaudžu gados. Lasiju, ka introvertums ir nācis no traumas, jeb no neuzticēšanās. Kādas ir jusu domas? Vai esat introverti /ekstravertii
KristapsM @ 20.09.2023 21:47Es esmu asocials lielāko ties dēļ alkohola, kur ir cilvēku baru socializēšanās, tur vienmēr ir alkohols, vienalga vai tas ir koncerts, pilsētas svētki vai kāds pasākums, tur vienmēr būs alkohols, un es ienīstu alkoholu un cilvēki kas to salietojās kļūst par deģenerātiem, kam IQ līmenis nokrītās un ar kuriem vispār nav par ko runāt, man kā cilvēkam kas vienmēr ir skaidrā tādi liekās kaitinoši, tapēc lai saudzētu savus nervus labak uz publiskiem pasākumiem neeju, vai eju tiem ar līkumu.
nu personīgās distances neievērotājus nav pat koncertos jāmekle, pietiek vietējā maximā kad kads stāv un elpo pakausī, tapec pašapkalpošanās kases ir glābiņš.BrideCorpse @ 20.09.2023 21:57
Man ir nepatika deļ trokšņošanas un saspiestības pasākumos. Neciešu, ka man sveši cilvēki stāv ļoti tuvu blakus un neivēro personīgo distanci. Kur lieli pasākumi tur bļaustīšanās un skaļas skaņas. Nevaru izbaudīt mieru tādā atmosfērā. Tāpēc es nekad nedodos uz koncertiem..atrodities tur man būtu jāpacieš liels diskomforts.
KristapsM @ 20.09.2023 22:14nu personīgās distances neievērotājus nav pat koncertos jāmekle, pietiek vietējā maximā kad kads stāv un elpo pakausī, tapec pašapkalpošanās kases ir glābiņš.