Varbūt bērnības trauma?

Reitings 102
Reģ: 15.09.2023
Atceros kad bijām jauni, 9-10 gadīgi puišeļi, es un draugi mēdzām spēlēties ar lego. Taisijas mājas mašīnas spēlējam "pieaugušos" Standarts. Čomi parasti taisija savam lego cilvēciņam draudzeni, vedāja uz randiņiem utt, Tākā man skolā meitenes lika noprast ka nevienai es nepatīku, man bija vienkārši lego "es" un mašīna. lego draudzeni sev netaisīju... Vienu brīdi, viens no draugiem savās bērna smadzenēs izdomāja pateikt, ka principā kā mēs spēlējamies bērnībā, tas piepildīsies kad būsim pieauguši. Tagad mēs jau esam 30+ un es tā aizdomājos. Diviem no tiem draugiem ir ilgstošas attiecības ar draudzenēm, trešais nesen vasaras beigās apprecējas, bet es sēžu viens ar savām mašīnām... Nonācu pie slēdziena, laikam tam čomam bērnībā bija taisnība. 😀
19.09.2023 19:09 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Chris083 @ 19.09.2023 22:37
Nē, mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat. Man kā cilvēkam kas ir uzaudzis ar mašīnam prieks redzēt, ejot pa garažu kooperativu redzēt ka katrā boksā ir pa paris garažām kur čaļi kautko skrūvē.

Un tā jūs visi savās garāžās, blakus mašīnai skollējat sieviešu forumu Dieviete.lv :D
19.09.2023 22:54 |

Reitings 102
Lula @ 19.09.2023 22:54

Un tā jūs visi savās garāžās, blakus mašīnai skollējat sieviešu forumu Dieviete.lv :D
Mums večiem nav sava foruma 😀
19.09.2023 22:57 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
KristapsM @ 19.09.2023 22:57
Mums večiem nav sava foruma ?

Bmwpower
19.09.2023 23:01 |

Reitings 102
LuckyStrike @ 19.09.2023 22:46
Negrib manikīrētu cacu, negrib resnu milfu, negrib arī parastu ???
Neko negrib, bet liek šīs dīvainās tēmas.
Es mineju tikai par tām nekoptajam low life un par cacam, kur es teicu ka man nepatīk parastas? Ar kopšanu es nedomaju 500 eiro mēnesi nadziņiem un citam lietam, kopta sieviete ir ta kas seko savam svaram, tiri ģērbjas un mazgājas, nevis tas kas 1kg kosmetikas uz sejas katru dienu liek.
19.09.2023 23:01 |

Reitings 102
Chris083 @ 19.09.2023 22:37
Nē, mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat. Man kā cilvēkam kas ir uzaudzis ar mašīnam prieks redzēt, ejot pa garažu kooperativu redzēt ka katrā boksā ir pa paris garažām kur čaļi kautko skrūvē.
izmirstoša suga diemžēl...
19.09.2023 23:02 |

Reitings 102
Derisa @ 19.09.2023 22:24

Nu tad parunājies ar saviem čomiem - kas ir tas, ko viņi dara pareizi un tu nē.
Vai tās draudzenes ir skaistas, tievas? Vai tu ar viņām gribētu būt kopā? Ja jā, tad, ņemot vērā draugu padomus, varētu ko līdzīgu atrast. Ja nē, tad latiņa tev ir par augstu.
“Sakarīgas, strādīgas” - tās jau vairāk īpašības, kas vīriešos tiek augstu vērtētas. Varbūt esi homoseksuālis? Sievietes parasti kā catch raksturo ar vārdiem - skaista, izrāda rūpes, gatavo, šķīsta utt.
Un daži metintātāji pelna ap 4k mēnesī, ja nav slinkdiršņi. Ta kā iespējai uzturēt meiteni būtu jābūt… bet nu tu to nevēlies, tāpēc arī meitenes negrib tev dot sevi. Viss godīgi. Tu domā no patērētāja puses - ko var paņemt no sievietes (tā parasti domā daiļais dzimums), vīrietim jādomā, ko viņš ir spējīgs piedāvāt.
nav man par ko runāt ar viņiem, man tāpat labi.
19.09.2023 23:06 |

Reitings 4051
Reģ: 10.04.2023
mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat.

Garāžās sēdētāji nav maz, bet 30+ nevainīgi garāžās sēdētāji, kas tēlo, ka sievieti nevēlas, gan nav daudz.
Nereti sievietes kas nelieto kosmētiku ir skaistākas par tām kas ir nomālējušas seju.

Vīrieši bieži nemaz neprot atšķirt, vai sievietei ir kosmētika uzklāta, vai nav.
19.09.2023 23:09 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Ko tu vispār pats vari piedāvāt?
Nokritizēt Rīgas cacas vari uz vella paraušanu.
19.09.2023 23:39 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Nav jēgas šeit diskutēt. Kārtējais trollis vai arī cilvēks, kuram viss un visi ir slikti, tāpēc nav jēgas kaut ko darīt.
20.09.2023 00:16 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
SarmaD @ 19.09.2023 23:39
Ko tu vispār pats vari piedāvāt?
Nokritizēt Rīgas cacas vari uz vella paraušanu.
sasmējos😆 Jā, Kristap, ko tu pats vari piedāvāt? Ģimenes stabilitāti un nodrošināt vismaz vienu bērnu ar bērnudārzu, pulciņiem, apģērbu, zālēm, ārstiem, pārtiku, lai bērns nebūtu sliktāks par citiem un nopirkt viņam normalu telefonu, skolas somu, kedas, to visu varētu ? Vari nodrošināt kamēr sieva sēž mājās ar zīdaini ar pamperiem, bodijiem, un vēl daudz ko citu.
Uzturēt vismaz vienu mašīnu, sadzīves tehniku mājās ? Un nekādā gadījumā neizamirst sievai kādreiz nopirkt arī ziedus, dāvanu, aizvst uz restorānu, sarūpēt kopīgas brīvdienas?
20.09.2023 00:57 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Vispirms kļūsti par konfekti pats, tad arī dāmas novērtēs. Es esmu randiņojusi ar vīriešiem, kas īsāki par mani. Kādēļ? Jo garums man nav galvenais, bet cilvēkam jabūt inteliģentam un ar humoru. Sāc sevi kopt, ej uz zāli, nogriez foršu matu griezumu un atrodi hobiju. Cilvēkiem patīk interesanti cilvēki - kādas tēmas proti apspriest? Humors - esi dabiski ar humoru vai pie tā jāpiestrādā? Un atmet čīkstuļošanu - ne sievietēm ne vīriešiem čīkstuļi nesimpatizē.
Ja gribi lai mainās situācija, pašam vispirms jāmaina sevi, jo acīmredzami Tava esošā taktika nestrādā. Un atklāšu noslēpumu - Tinderis nav nekāda zelta bedre un kā iepazīšanās aplikācija ir vairāk vieglām, vienas nakts attiecībām (ar izņēmumiem) un ja meklē sievu - tā nav vispateicīgākā vieta kur meklēt, vienalka cik like Tev uzspiesti.
20.09.2023 01:02 |

Reitings 102
debestinaa @ 20.09.2023 00:57
sasmējos? Jā, Kristap, ko tu pats vari piedāvāt? Ģimenes stabilitāti un nodrošināt vismaz vienu bērnu ar bērnudārzu, pulciņiem, apģērbu, zālēm, ārstiem, pārtiku, lai bērns nebūtu sliktāks par citiem un nopirkt viņam normalu telefonu, skolas somu, kedas, to visu varētu ? Vari nodrošināt kamēr sieva sēž mājās ar zīdaini ar pamperiem, bodijiem, un vēl daudz ko citu.
Uzturēt vismaz vienu mašīnu, sadzīves tehniku mājās ? Un nekādā gadījumā neizamirst sievai kādreiz nopirkt arī ziedus, dāvanu, aizvst uz restorānu, sarūpēt kopīgas brīvdienas?
bērnus nevēlos, nekad neesmu gribējis. Masīnas uzturēt man nav problemu, it ipaši jo rokas man aug no pareizas vietas un galva strādā. Visas apkopes viņām es taisu pats.
20.09.2023 06:32 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
KristapsM @ 20.09.2023 06:32
bērnus nevēlos, nekad neesmu gribējis. Masīnas uzturēt man nav problemu, it ipaši jo rokas man aug no pareizas vietas un galva strādā. Visas apkopes viņām es taisu pats.

Kādu sievieti tad tev vajag?
20.09.2023 06:56 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Te nav nekāda bērnības trauma,bet gan prātā pats sev esi iestāstījis,ka sievietes ir tādas un šitādas-cacas, goldigeres utml.uzskati.
Vīrieši ar šādiem uzskatiem atgrūž,jo ar tādiem nevar veidot attiecības,jo tajās nebūs no vīrieša ne rūpes,ne uzmanības,ne ziedu,ne palīdzības.
20.09.2023 08:41 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Cilvēkam nevar palīdzēt, ja viņš pats sev negrib palīdzēt. Turklāt vecums arī ir tāds, kur izmainīt domāšanu, dzīves uztveri ir ļoti grūti, pat varbūt neiespējami. Šinī situācijā, lai vispār kaut ko mainītu, būtu "jālauž" sevi pilnībā, jāaizit ārpus no savas komfortzonas, ko, protams, autors nekad nedarīs, jo tas ir pārāk grūti. Tā pat kā vecam sunim iemācīt jaunus trikus ir ļoti grūti.
P.s. Ar augumu 168m tinderī vispār nav ko meklēt, ja vien tev nav interesants dzīves veids, ko tu varētu parādīt ar bildēm un, kas sievietēm varētu šķist interesants. Sorry, bet tā vnk ir realitāte, patīk tas, vai nē.
20.09.2023 09:20 |

Reitings 102
GhostGG @ 20.09.2023 09:20
Cilvēkam nevar palīdzēt, ja viņš pats sev negrib palīdzēt. Turklāt vecums arī ir tāds, kur izmainīt domāšanu, dzīves uztveri ir ļoti grūti, pat varbūt neiespējami. Šinī situācijā, lai vispār kaut ko mainītu, būtu "jālauž" sevi pilnībā, jāaizit ārpus no savas komfortzonas, ko, protams, autors nekad nedarīs, jo tas ir pārāk grūti. Tā pat kā vecam sunim iemācīt jaunus trikus ir ļoti grūti.
P.s. Ar augumu 168m tinderī vispār nav ko meklēt, ja vien tev nav interesants dzīves veids, ko tu varētu parādīt ar bildēm un, kas sievietēm varētu šķist interesants. Sorry, bet tā vnk ir realitāte, patīk tas, vai nē.
ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.
Es uzskatu ka cilvēkiem nav jāiet ārā no savām komforta zonām. Man personīgi vispar pašam patīk rutīna, un vienveidīgs dzīves ritms.
20.09.2023 10:23 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Es esmu tā saucamā "Rīgas caca". Es katru mēnesi taisu manikīru, jo man patīk, ka nagi izskatās sakopti, nevis gari un spilgti vulgāri, bet vienkārši neitrāli un pieaudzēju skropstas arī neitrālas, jo ikdienā tā ir vieglāk nekā visu laiku lietot tušu. Bet tajā pašā laikā es protu visu, gan gatavot, gan kārtot māju, gan ravēt dārzu, man ir daudz hobiju un pelnu pati. Tāpēc nav jādara secinājums, ka ja sieviete sevi kopj salonos, tātad viņa sēž uz vīrieša kakla. 😁 Ir vīrieši, kuri ciena un novērtē sievietes un viņi reāli ir vīrieši, bet tu esi čīkstoša vīrieša parodija. Tas ir iemesls kāpēc tev nav sievietes. Sakarīgs vīrietis neaprunā sievieti par svaru, par to, cik bieži viņa staigā uz saloniem utt., tā dara tikai tādi dzīves apbižotie kā tu.
20.09.2023 10:31 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Un vēl smieklīgi ir tas, ka daudzi vīrieši noliek sievietes, kuras sevi kopj salonos, bet pašiem soc.tīklos ir tikai tādas sievietes.😁
20.09.2023 10:34 |

Reitings 116
Reģ: 10.06.2022
Meldra23 @ 20.09.2023 10:34
Un vēl smieklīgi ir tas, ka daudzi vīrieši noliek sievietes, kuras sevi kopj salonos, bet pašiem soc.tīklos ir tikai tādas sievietes.?

Vot vot :D Mans bijušais teica kā viņam riebjas tās pieaudzētās skropstas un tamlidzigi, bet pats instagramā sekoja tikai tādām meitenēm :D
20.09.2023 10:35 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.

Ļoti labi, un tāds arī ir rezultāts šādam domāšanas veidam - tava realitāte.
Labas lietas dzīvē nāk grūti. Komfortabla dzīve ir jānopelna, kura sevī ietver darīt lietas, ko tu negribi un kas tev nepatīk, lai pēc tam varētu darīt lietas, iegūt to, ko tiešām vēlies.
20.09.2023 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits