Adele4 @ 23.09.2023 10:16Un par to, ka ir aitas kas viņai tic-bez komentariem.
Man 1 skolas laika draudzene arī. Cilvēks ar izcilibu pabeidzis skolu un augstskolu, strāda gana prestižā amatā, bet nulle kritiskā domāšana! Nulle!
Ar mirdzošām acīm un pavērtu muti akli tic un seko visām šitām bullšita izplatītājam un smadzeņu skalotājam. Samaksā tūkstošus un gaida savu lielo bagātību un cer beidzot dzīvot laimīgo dzīvi ?
Metaforaas @ 23.09.2023 11:05Kā nav kauna , tagad pagriezusi visu otrādi, kā viņu ir apkrāpuši, nevis viņa ir vainiga. Nu tāda aktrise , slikti metas , ka cilvēks tā var liet .
Ilovemyknittings @ 23.09.2023 11:11
Par to 7 ciparu skaitli arī nabadzītei bez viņas ziņas nodrukāja it kā intervijā. Un visu šo laiku nebija redzējusi.
telma @ 23.09.2023 11:41Liene tagad tāāda cietēja. Kādas autortiesības viņa tur piemin tieši - pati piekrita, pati droši vien deva virsraksta tēmas, pati deva bildes, tagad autortiesības pārkāptas ?
Vai nu pati, vai teams nolohojušies, safanojušies un nav pārbaudījuši info, izlielījušies soctīklos, tad diennakti dzēsuši komentārus un tagad raud ?
Bet neko jaunu jau nevar arī neviens pateikt,es naudas nekādas nemaksāju,paklausos bezmaksas info .dažadi cilvēki,dažadi raksturi,dažādas valstis,bet info ir visur vienāds,tikai atškirība kā konkrētais cilvēks pasniedz. Un nedomāju ka 300,900 vai 2000 samaksājot info būtu savādaka,tas pats tik citā "mērcē"Ilovemyknittings @ 23.09.2023 10:58
Man arī viena draudzene kā nohipnotizēta. Viņa bija gatava maksāt gan 500, gan 2000€. Es vismaz pierunāju uz citiem kursiem, kuri maksāja 40€. Plus palīdzēju sameklēt youtube papildus to ko viņa nemācēja atrast. Tas laikam rada tādu viltus kontroles sajūtu savai dzīvei. Plus cilvēks neprot meklēt informāciju, labāk uztver video nevis uzrakstīto. Tā ir Uresinas mērķauditorija. Bet tajos 40€ kursos reāli bija no Secret grāmatas un no Tonija bezmaksas kursa un kādi dīvaini pašizdomāti padomi, kur pa gabalu redzams ka tukši muld. Bet viņai ļoti patika un tas liekot ikdienā justies labāk. Viņa katru dienu manifestē. Es klausījos ar wtf, kā nav kauns par ko tādu iekasēt vēl 40 eiro. Tas viss ir pieejams bezmaksas.
Snupijs @ 23.09.2023 19:22Par aitām-> apskatieties wannabeenglisspeaking Ķuzes storiju, ka nabaga Uresinu tagad visi heito un bullīingo, bet viņa taču tiiiik daudz laba ir Latvijas cilvēkiem darījusi.
Zeme atveries…
Ieva333 @ 23.09.2023 22:54Logiski, ka Linda aizstaves Lieni. Un seit stasts nav par to, kas ar ko draudzejas, bet tas, ka liene maana savus sekotajus. Sakot jau ar savu vardu... nav liene ir JEĻENA! Ļena!
Neviens info par to, ka viņa ir tas business coach ar Toniju Robinsu. Vakar kad shis viss saakaas - Liene blokeja lietotajas, neatbildeja un sodien TIKAI sodien saaka kaut ko par to runat...
Kamon, ja Tavu vardu aprunaa - Tu paskaidro kas ir kas.
Neticu, ka vinja pirms Latvijas bija slavena pasaule kaa stasta un LV klienti ir vinas misija. Tava misija par štuku par kursiem? Tu zini kāda ir LV minimālā alga?