MTY @ 19.09.2023 13:48Tā Uresina nebija tā čiepiņa- "Es karaliene, Es ..."
aauuu @ 19.09.2023 13:42
Nu, lūk! Arī šī ir viņas kliente un Uresina viņu daudz reklamē un arī caur šo live. Tas ir tas, ko es jau teicu. Ja tev paveiksies, ka par tevi Uresina pēc tam tālāk pastāstīs un tevi pamanīs viņas auditorija, tad kādu brīdi veiksies biznesā. Taču viņa to pasniegs, ka tu esi uzmanifistējusi. :D
Klasika.
Linduxis @ 19.09.2023 13:56Manifestēšana no zinātniskā viedokļa ir totāls BS ar nulle pierādījumiem pētījumos. Un labākais apzīmējums, ko tai var piešķirt - pseidozinātne. Man besī, ka čakarē cilvēkus un kāš naudu. ?
Krizdole @ 19.09.2023 10:42Bet tā interesanti sanāk, kursi maksā lielu summu, ir tāda nauda, ko par tiem maksāt, bet vajag apmācību, kā pie naudas tikt. Tad kā tad bez visām manifestācijām un bagātības formulām tika pie tās jau esošās, ar kuru var par kursiem samaksāt?
aauuu @ 19.09.2023 13:42
Nu, lūk! Arī šī ir viņas kliente un Uresina viņu daudz reklamē un arī caur šo live. Tas ir tas, ko es jau teicu. Ja tev paveiksies, ka par tevi Uresina pēc tam tālāk pastāstīs un tevi pamanīs viņas auditorija, tad kādu brīdi veiksies biznesā. Taču viņa to pasniegs, ka tu esi uzmanifistējusi. :D
Klasika.
Krizdole @ 19.09.2023 13:59
Bet vai tad ir manīts, ka viņa reklamētu kādu jauno censoni, kādu vēl no name? Piemēram, tas pats cloudberry vai koshuum jau ir zināmi vārdi, viņa tikai piekabinās klāt, sanāk, ka viņa sevi reklamē jau uz esošiem panākumiem.
Mashka Kakashka @ 19.09.2023 09:29Interesanti, kāpēc viņa nomainīja vārdu Jeļena uz Liene?
Metaforaas @ 19.09.2023 13:57
To pašu domāju, ka tie kas var atļauties viņas kursu , tiem cilvēkiem manuprāt ar naudu nevajadzētu būt problēmām. Skatījos ka kautkāds kurss pilnais pat pa 2 tūkstošiem viņai esot.
amoreamore @ 19.09.2023 14:22
Bet man kaut kā liekas, ka oficiāli viņa nav nomainījusi. Vismaz pāris gadus atpakaļ, kad sevi jau sauca par Lieni, tad dokumentos bija Jeļena.
Lula @ 19.09.2023 11:50Manifestēšana man interesē un patīk, pati meklēju par to informāciju. Noklausījos pirmo bezmaksas lekciju, jā, tas var iedot boostu cilvēkam, kurš pirmoreiz dzird tādas lietas.
Tad saņēmu e-pastus ar aicinājumu pirkt to kursu vai hvz, kas tas ir un likās vareni stulbi. e- pasts ar tēmu KĀPĒC tu vēl nepiesakies? Un tad rakstīts, ka cena tikai 300 eur, lai gan tā ir tikai pirmā iemaksā. Palika sajūta, ka man TV shop mēģina sulas spiedi nopārdot.
aauuu @ 19.09.2023 15:04
Ļoti agresīvs, spēcīgi uz emocijām balstīts mārketigs. Ļoti noslīpēts uz to, lai nespētu atteikt. Tas ir tas, kas viņai padodas vislabāk. Tālāk jau saturs programmās ir sekundārais, jo ir jau nopirkts mega kruts mācību produkts. No mega krutuma tur ir tikai Mega cena. Tu jutīsies slikti, ja neklausīsi viņu un pati būsu vainīga, ka nekas neizdodas. Arī tas ir mārketings. Lai pirktu citas programmas un mēģinātu vēl.
amoreamore @ 19.09.2023 14:22
Bet man kaut kā liekas, ka oficiāli viņa nav nomainījusi. Vismaz pāris gadus atpakaļ, kad sevi jau sauca par Lieni, tad dokumentos bija Jeļena.
aauuu @ 19.09.2023 14:24
Ir zināmi gadījumi, kad cilvēki aizņemas naudu, pat paņem ātros kredītus, lai pie Uresinas "mācītos". Ne visi, kas pie viņas "mācās" to reāli var atļauties. Visi uzķeras uz to, ka nu tik būs lielie panākumi un nauda un tā aizņemtā nauda mistiski dubultā atnāks pati no sevis atpakaļ. Žēl to naivo cilvēku, bet viņi ķeras pie pēdējā salmiņa, cerībā, ka nu tik dzīve ies uz augšu. Viss jādara pašiem, mērķtiecīgi jāveic darbības, lai sava dzīve iet uz augšu. Tas ir tas, ko Uresina tev atgādinās par lielu piķi.
es no Sprinģes sapratu, ka tāda Forbes New York nav. Iespējams, ka pati uzķērusies. Papētīju, kas it kā rakstījusi par Lieni nu tādas nav , jo google izlec pavisam cita persona.Terra Incognita @ 21.09.2023 09:51Es arī mēģināju saprast, kas ir ar to Forbes New York, bet tā arī netiku skaidrībā. Atradu tikai sarakstu ar oficiālajiem reģionālajiem izdevumiem, kur tāda Forbes New York nav: https://www.forbes.com/connect/global-editions/
Varbūt tiešām Uresina tajā savā networking pasākumā pati uzķērusies uz "fantastisku iespēju" ielikt apmaksātu interviju it kā "Forbes".
Uresinai tas zīmols patīk, viņa savulaik rakstīja rakstiņus Forbes (šoreiz īstā) kouču padomes sadaļā, kur, cik var saprast, jāpērk membership un tad kaut kādā nepubliskā Forbes.com stūrīti var publicēt, kas ienāk prātā, un savos kanālos likt fancy linku.