Vai tā ir krāpšana?

Reitings 1
Reģ: 16.09.2023
Vai jūsuprāt jūsu otras pusītes sarakste sociālajos tīklos ar pretējo dzimumu ir krāpšana? Sarakste bez tikšanās, bet sarakste nevis tāpēc, ka kaut ko vajag pajautāt steidzami, bet sarakste tāpat vien.
Man ir aizdomas, ka mans draugs raksta citām. Vienu dienu viņš piesekoja vienai meitenei, salaikoja visas viņas bildes un es pajautāju viņam - kas tā par meiteni? Viņš atbildēja - Tu turi mani par kaut ko aizdomās? es nemaz nevarētu ar viņu iepazīties, jo viņa ir attiecībās. Bet viņas profilā nekur nav neviena mājiena, ka viņai būtu draugs, tātad viņš ir rakstījis viņai, ja zin, ka viņa ir aizņemta.
Un ir viena it kā "draudzene", ar kuru viņš ikdienā čato.
16.09.2023 16:18 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Jā. Fiziski krāpšana vēl nav notikusi, bet ideja jau palaista kosmosā.
16.09.2023 21:06 |

Reitings 26005
Reģ: 27.11.2018
Nav krapsana, bet intrese par citam ir un priekstvesnesi ari, bumba ar laika degli
16.09.2023 22:16 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Ja viņš palika defensive pēc tava jautājuma, kas tā par meiteni, tas ir sarkanais karogs. Tas uzreiz nenozīmē, ka viņš ies un krāps, bet viņš izskata savas iespējas. Jo viņam acīmredzot nebija pamatota iemesla kādēļ viņš ar viņu sarakstās, ja būtu, tad viņš tev iemeslu būtu pateicis.
Labs partneris tev neliks justies tā itkā viņš kaut ko slēptu.
Vispār ''draudzība'' ar pretējo dzimumu ir tāda tricky lieta. Man arī ir bijuši pretējā dzimuma draugi, bet galu beigās vienmēr izrādījās, ka viņi palika ar mani kontaktā un draudzībā, jo es viņiem patiku. Un arī viņiem bija savas draudzenes. Man tā likās vienkārša draudzība, jo kas tad tur slikts, ne viens ne otrs neesam brīvi, esam sen pazīstami, utt. Bet tikko es biju brīva, visi tie ''draugi'' sāka aizvien divdomīgākas ziņas sūtīt. Nevienam draudzene nepatraucēja mēģināt tikt man biksēs.
Anyway. Ja tavs draugs tev nevar īsti izskaidrot vienkāršos vārdos kāpēc viņš raksta kaut kādai meičai un laiko viņas bildes, tad tur nemaz nav ko strīdēties, jo tas nav tavs cilvēks. Un ja viņš sāk palikt defensive, tad vēl jo vairāk. Red flag.
17.09.2023 20:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits