Es laikoju viņas komentus.krista01 @ 17.09.2023 10:43Elīzīte taču troļļo. Viņai oponēt ir tikai laiku tērēt. Es vispār brīnos, kas viņas komentārus laiko. Laikam pati no citiem saviem profiliem.
krista01 @ 17.09.2023 10:43Elīzīte taču troļļo. Viņai oponēt ir tikai laiku tērēt. Es vispār brīnos, kas viņas komentārus laiko. Laikam pati no citiem saviem profiliem.
Elīzīte12345 @ 17.09.2023 11:23Šī diskusija man ir palīdzējusi saprast vienu ļoti būtisku lietu. Ja pat es, izliekoties par vienu no tiem bezsmadzeņu radījumiem, kuri iestājas par “iekļaujošu” sabiedrību un runā kaut kādu h*iņu, spēju Jūs tā apvārdot, tad ko ar jums (jeb precīzāk sakot, ar jūsu bērniem) izdarīs tie slimie kadri, kuri “bīda” lietas un iestājas par savām slimajām/perversajām tiesībām... Būsim atklāti - jūsu bērni būs tādi paši primitīvi bezmugurkaulnieki kā jūs.:D Viņus, tāpat kā jūs, no visām pusēm durstīs ar visādām “pārbaudītām” šļurām, mācīs kā uzturēt normālu sociālo reitingu un griezīs viņiem nost ģenitālijas, lai rūpētos par “iekļaujošu” sabiedrību un jūs to visu uztversiet ar smaidu, jo jūs tak negribat būt homofobi vai neiecietīgas sabiedrības atbalstītāji. Bravo! Aplausi jums no manis! Jūs visi tiešām esat unikāli!
Pati sevi tikai 😀SarmaD @ 17.09.2023 12:02
Kuru tad tu šeit esi pārliecinājusi vai apvārdojusi?
hanney @ 16.09.2023 19:25Noteikti neatbalstu. Es esmu par iekļaujošu sabiedrību, katra cilvēks dzīve un ķermenis ir tikai un vienīgi viņa darīšana, bet šis ir pilnīgi lieki par to runāt skolā. Tas ir tāpat, kā, ja bērnu vidē un informācijas telpā ienāk, piemēram, info par marihuānu, viņš ar lielāku iespējamību to gribēs pamēģināt. Un tāpat ar visu pārējo, arī šo. Tie retie, kuri PATIEŠĀM varētu justies nepareizi savā dzimumā, par to arī paši interesēsies un izpētīs.
Papildus es nesaprotu, kāpēc par šo, kas attiecas uz 0.00001% sabiedrības daļas būtu skolā jārunā, bet, piemēram, par kaut kādām mentālām saslimšanām, kas ir daudz izplatītākas - depresija, trauksme, šizofrēnija utt. nē? Tāpat, kāpēc skolās nemāca lasīt līgumus, nemāca pašregulācijas prasmes, meditācijas veidus, kas nodēretu PILNĪGI visiem? Šī vienkārši ir kaut kāda hypīgā tēma, kuru popularizē attiecīgā sabiedrības daļa, bet, manuprāt, ir daaaudz vairāk aktuālāku tēmu, par kurām skolā runāt.
Kalnos @ 16.09.2023 20:19https://lv.healthy-food-near-me.com/hermaphrodite-causes-types-treatment-legal-issues-explained/
Tigeriene @ 17.09.2023 12:38Es par to, ka vajag mācīt, bet to vajag darīt pareizi un atbilstoši bērnu vecumam. Izvēlēties pareizus skaidrojumu veidus u.t.t. Jo uzskatu, ka ja to dara nepareizi, nepareizā valodas stilā u.t.t., tad labāk nevajag vispār šo tēmu mācīt...
Kā arī nevajadzētu to lietu mācīt ātrāk par 7./8. klasi. (Protams, ja kādam pubertāte sākas ātrāk, tad ir kā ir, bet nu ok.)
Piekrītu ar šīm: Bērns savā fantāziju pasaulē izdzīvo daudz un dažādus posmus, sākot no klabināšanas pa māju mammas kurpēs līdz tam, ka vēlies būt pretējais dzimums, jo "viņiem viss labāk".
Bet tas ir jāizdzīvo PAŠAM! Pašam jānonāk pie savas būtības, pie savas orientācijas.
SarmaD @ 17.09.2023 12:02
Kuru tad tu šeit esi pārliecinājusi vai apvārdojusi?
akul12 @ 17.09.2023 13:34
Vairums sākoties pubertātei neaizdomājas par dzimumu maiņu, bet savu seksualitāti. Puisim nav jākļūst par meiteni, lai mīlētu puišus un otrādi.
Tāpat kļūstot par transpersonu daudzi geji un lezbietes nemaz negrib veidot attiecības, nemaz nerunājot par heteroseksuāliem.
Elīzīte12345 @ 17.09.2023 13:46
Visus, Tevi ieskaitot. Pārlasi savus nejēdzīgos tekstus! Jūs visi, varbūt izņemot spoku un vēl kādu, atbalstāt to ķēmu propagandu. Jā - tādas h*iņas klāstīšana vai, vēl vairāk, mācīšana pat vidusskolā pakļaus daudzu bērnus nopietnām briesmām, bet nu neko vairāk no jums es arī negaidīju.? Patiesībā pasaule tiešām būs labāka, kad būs pilns ar transiem. Vismaz viņi cīnās par savām tiesībām. Jūs, savukārt, tikai tiekat pazemoti un piesmieti un gūstat no tā baudu.?
Tigeriene @ 17.09.2023 13:50
Nesaku, ka tikai un vienīgi par dzimumidentitāti jārunā. Protams, ka par orientāciju arī. Bet vissvarīgākais šajā visā ir to darīt pareizi. Jo citādāk tā arī būs, ka jauniešus tas ļoti ietekmēs un viņi parausies uz to.
Visus, Tevi ieskaitot. Pārlasi savus nejēdzīgos tekstus! Jūs visi, varbūt izņemot spoku un vēl kādu, atbalstāt to ķēmu propagandu. Jā - tādas h*iņas klāstīšana vai, vēl vairāk, mācīšana pat vidusskolā pakļaus daudzu bērnus nopietnām briesmām, bet nu neko vairāk no jums es arī negaidīju.? Patiesībā pasaule tiešām būs labāka, kad būs pilns ar transiem. Vismaz viņi cīnās par savām tiesībām. Jūs, savukārt, tikai tiekat pazemoti un piesmieti un gūstat no tā baudu.?
Tigeriene @ 17.09.2023 13:50
Nesaku, ka tikai un vienīgi par dzimumidentitāti jārunā. Protams, ka par orientāciju arī. Bet vissvarīgākais šajā visā ir to darīt pareizi. Jo citādāk tā arī būs, ka jauniešus tas ļoti ietekmēs un viņi parausies uz to.
akul12 @ 17.09.2023 13:57
Interesanti, ka pasauli labāku veido tikai izmirstošajā Eiropā un citās reiropas valstīs. Citos reģionos šo propagandu neuzdrošinās pieminēt ?
Pareizi būtu mācīt veidot attiecības, ģimeni un gatavot bērnu audzināšanai.
Dāmas saka FAKTUS,un daudzām ir bērni,ģimene, dzīves pieredze .Globuss @ 17.09.2023 15:24Šī diskusija parādīja interesantu momentu, t.i., pret bērniem uzspiestu info par transiem, dzimuma maiņu u.tml. iestājas puiši, bet meitenes atrod argumentus par (sākot ar garnelēm un beidzot ar sazin ko). Negaidīti.
pilnigi nevienu ,un lai nav sviests lieku reizi jālasa tevi blockElīzīte12345 @ 17.09.2023 13:46