Ja tu bērnudārza limenī sāc runāt nav jēga tev ko skaidrot .SarmaD @ 16.09.2023 18:25
"Mammu, es gribu mainīt dzimumu."
"Nē dēls, tu esi dzimis vīrietis un tādam tev arī jāpaliek."
"Mammu, a kapēc garneles var un es nē?"
Jānis Parastais @ 16.09.2023 18:49Pilnīgs BS un degradācijas sekas. Dabā cilvēkiem ir 2 dzimumi un viss. Prātā pasistie var saukt citus par atpalikušiem un savā galvā izdomāt nez ko, bet tāpat kā melnais nevar kļūt par balto un otrādi, dzimumu nevar mainīt. Vari girezt nost vai šūt klāt ko vien gribi, bet tu vienalga būsi tas par ko piedzimi. Bērniem tāda murgaina smadzeņu skalošana nav vajadzīga, kad būs pieauguši, lai dara ko grib. Nezinu vai tas vēl notiek, bet kādreiz sīkajās klasēs katram izdalīja prezervatīvu, puse sīko skrēja pa skolu, nu tik izmēģinās, nu būs lielie sekseri, lai gan paši pat vēl īsti neapzinās, kāda no tiem jēga, bet bara instinkts un vēlme būt pieaugušiem dara savu, līdzīgi būs ar šo murgu, tāpēc ar ko tamlīdzīgu nav bērnu prāti jānodarbina.
Kalnos @ 16.09.2023 19:08Ja tu bērnudārza limenī sāc runāt nav jēga tev ko skaidrot .
Un uz ko tas tieši atbild, Tavuprāt? Tām būtnēm, kam daba ir paredzējusi!!! mainīt dzinumus, DABA to IR paredzējusi, bet cilvēkiem - nē. Kas Tu esi - daba? Varbūt Dievs?Kalnos @ 16.09.2023 17:32LABRIT.
Dabā ir pat bezdzimuma būtnes..
https://www.uzdevumi.lv/p/biologija/8-klase/ievads-zoologija-11984/re-d763721d-44a3-46a2-8f7a-1f17dda94905
Kalnos @ 16.09.2023 19:08Ja tu bērnudārza limenī sāc runāt nav jēga tev ko skaidrot .
Linduxis @ 16.09.2023 19:52Un uz ko tas tieši atbild, Tavuprāt? Tām būtnēm, kam daba ir paredzējusi!!! mainīt dzinumus, DABA to IR paredzējusi, bet cilvēkiem - nē. Kas Tu esi - daba? Varbūt Dievs?
krista01 @ 16.09.2023 19:58
Nu ja. Ir ļoti primitīvi dzīvnieki (te jau minētās garneles), kas var pamainīt dzimumu. Ir ļoti primitīvi dzīvnieki (kā tārpi), kam nav dzimumu. Neviens trusis, kaķis, lācis, zirgs nevar sev nomainīt dzimumu. Un arī Juris sēžot savā dzīvoklī nevar kļūt ne par ko citu kā jau ir dzimis. Sev kaut ko griezt nost, griezt ārā nepadara par pretējo dzimumu, drīzāk par bezdzimuma cilvēku.
Atgriežoties pie sarunas par garnelēm - OK, es atbalstītu, ka vienkārši informatīvi kā faktu bērniem dara zināmu, ka pasaulē ir garneles un tārpi, un arī geji - delfīni. Bez tālākas iztirzāšanas, jo jau tagad var just, kādā bezsakarā tiek pieminēti šie fakti, kas it kā "loģiski pamato" to, kas jau saknē ir nepareizi. No sirds ceru, ka tad, kad mani bērni mācīsies skolā, šīs tēmas būs atguvušas veselo saprātu.dietiskais.cukurs @ 16.09.2023 20:02
…bet, ja nu Kalnos identificējas kā garnele, tad kau var! Šahs un mats!!
Tieši tā,un tas neizraisis neizpratni .Dzimumu maiņas operācija ir ļoti nopietns ilgstošs process.Ar daudz ārstu komisijām, psihiatru konsīlija lēmumu.Linduxis @ 16.09.2023 20:06Atgriežoties pie sarunas par garnelēm - OK, es atbalstītu, ka vienkārši informatīvi kā faktu bērniem dara zināmu, ka pasaulē ir garneles un tārpi, un arī geji - delfīni. Bez tālākas iztirzāšanas, jo jau tagad var just, kādā bezsakarā tiek pieminēti šie fakti, kas it kā "loģiski pamato" to, kas jau saknē ir nepareizi. No sirds ceru, ka tad, kad mani bērni mācīsies skolā, šīs tēmas būs atguvušas veselo saprātu.
Kādu neizpratni? Var vienkārši piebilst, ka cilvēkiem bioloģiski ir 2 dzimumi un viss. Kur tieši tur ir vieta interpretācijai?Kalnos @ 16.09.2023 20:10Tieši tā,un tas neizraisis neizpratni .Dzimumu maiņas operācija ir ļoti nopietns ilgstošs process.Ar daudz ārstu komisijām, psihiatru konsīlija lēmumu.
Ko tu tur murgoLinduxis @ 16.09.2023 19:52Un uz ko tas tieši atbild, Tavuprāt? Tām būtnēm, kam daba ir paredzējusi!!! mainīt dzinumus, DABA to IR paredzējusi, bet cilvēkiem - nē. Kas Tu esi - daba? Varbūt Dievs?
Kalnos @ 16.09.2023 20:10Tieši tā,un tas neizraisis neizpratni .Dzimumu maiņas operācija ir ļoti nopietns ilgstošs process.Ar daudz ārstu komisijām, psihiatru konsīlija lēmumu.
Ne jau par to ir stāsts. Es iestājos pret mācību, ka bērnam skaidro, ka viņš bioloģiski var būt "cits", nevis puika vai meitene. Es taču nesaku, ka cilvēks, kas DZĪVES laikā kā nobriedusi persona pieņem lēmumu darīt visu, lai justos kā pretējais dzimums, vai kaut vai, manis pēc, priekšmets, ir stulbs vai kognitīvi/ garīgi/ emocionāli atpalicis vai tamlīdzīgi.fifinators @ 16.09.2023 17:55Ne velti ir teiciens - kā mucā audzis.
Jo vairāk informāciju bērniem dos, jo plašāk viņi domās.
Liekas tik absurdi, ka ir cilvēki, kas domā, ka viņu bērns pēkšņi kaut ko skries darīt tikai tāpēc, ka ir kaut ko dzirdējis. ?
BIOLOGISKI ARI DABĀ TU VARI BUT CITS. Vai abi,kā hermofrodīti.Linduxis @ 16.09.2023 20:21Ne jau par to ir stāsts. Es iestājos pret mācību, ka bērnam skaidro, ka viņš bioloģiski var būt "cits", nevis puika vai meitene. Es taču nesaku, ka cilvēks, kas DZĪVES laikā kā nobriedusi persona pieņem lēmumu darīt visu, lai justos kā pretējais dzimums, vai kaut vai, manis pēc, priekšmets, ir stulbs vai kognitīvi/ garīgi/ emocionāli atpalicis vai tamlīdzīgi.
Kalnos @ 16.09.2023 20:19https://lv.healthy-food-near-me.com/hermaphrodite-causes-types-treatment-legal-issues-explained/