Andele Mandele - neko nepērk

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
AM esmu kopš pirmās dienas, ļoti patika, ka var gan bēbju lietiņas pārdot, gan savus impulsa pirkumus ☺
Bet augustā un septembrī man pirmo reizi pa visu šo laiku- neviens neko nav nopircis! Jums arī tā?
Un lētas, kvalitatīvas lietas. Pāris reizes uzvilkts pusvilnas džemperis neaiziet pat par 7€. Kur vēl lētāk, līdzīgi jauni maksā ap 50€.
Un tā ar citām lietām arī, mūsdienīga literatūra vai mazlietotas mājas lietas, nekādas intereses.
Draudzene saka, ka tur turīgie pērk brendu lietas, bet nabagam arī tie 7€ ir daudz 🥺
12.09.2023 10:07 |

Reitings 25889
Reģ: 27.11.2018
Tur jau ta lieta, ja gribas baigo servisu japerk jauns internetveikala, nevis grib pa leto, bet pilnu servisu un jaunu brendu lietu😂
12.09.2023 11:15 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
AnnnaMannna @ 12.09.2023 11:12

Nezinu par pirktspēju, jo ir jau cilvēki, kas vienkārši neiepērkas Andelē, piemēram, es. Labāk nopērku normālā interneta veikalā un izmantoju vismaz 14 dienas atgriešanai, ja nešķiet laba kvalitāte vai izmērs, vai vienkārši neiepatīkas. Tas man galvenais iemesls, ka ir ļoti vienkārši, ērti atgriezt preci.

Nu reāli, ja jauna prece ir tikai 10-15 eur dārgāka kā andelē, es arī labāk pērku jaunu, lai varu atgriezt, ja nu nederēs. Tas, protams, attiecas uz tādām dārgākām lietām, ne gluži maiciņu par 10 eur
12.09.2023 11:16 |

Reitings 939
Reģ: 02.02.2020
Andele pēdējā laikā ir miskaste. Tagad meklēju tur tikai bērnam drēbes, ko nav žēl smērēt un pēc tam izmest. Vai arī ielieku pati vairumā bērna drēbes par simbolisku cenu tirgoties, bet tāpat atrodas "pircējas", kas kaulējas 🤦‍♀️ tracina vēl visas tās "es ņemu", "piesakos, sūtiet rekvizītus", "vai pieejams?" un tad pazūd. Tāpat tur arī daudzām trūkst izpratne par to, kādu apģērbu vajadzētu tirgot un kādu izmest. Atsūta pleķainas, cauras drēbes ar argumentu - ja nepatīk, lai pērk veikalā jaunas.
Bet vēl man vairākas reizes ir gadījies, ka sataisos kaut ko pirkt, uzrakstu pārdevējai, viņa izlasa ziņas un neatbild. Man profilā nav nevienas sliktas atsauksmes, līdz ar to nesaprotu, kāpēc tā ir.
12.09.2023 11:19 |

Reitings 25889
Lula @ 12.09.2023 11:16

Nu reāli, ja jauna prece ir tikai 10-15 eur dārgāka kā andelē, es arī labāk pērku jaunu, lai varu atgriezt, ja nu nederēs. Tas, protams, attiecas uz tādām dārgākām lietām, ne gluži maiciņu par 10 eur
logiski, bet dazkart cilveks pat nezin, cik reali tas jauns maksatu veikla, kada ir preces vertiba, ja pardodu brendu lietu, lieliska stavokli ar milzigu atlaidi, vai piem kadu parasto zara lietu pa kapeikam vel kaut ko diedelet
12.09.2023 11:22 |

Reitings 25889
Nu ja varbut ir kategorija, kas tirgo meslus utt man vairak ir saskare , ka tirgoju tiesam jaunas, 1-2x vilktas lietas, par super cenam un tapat piesakas, pazud, miljons jautajumi utt
12.09.2023 11:24 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Otiiilija @ 12.09.2023 11:24
Nu ja varbut ir kategorija, kas tirgo meslus utt man vairak ir saskare , ka tirgoju tiesam jaunas, 1-2x vilktas lietas, par super cenam un tapat piesakas, pazud, miljons jautajumi utt

Man arī ir tā, ka esmu tirgojusi jaunas vai nedaudz lietotas, bet kā jaunas. Bet kad biju pirkusi, sastapos, ka ne visiem ir izpratne par drēbju stāvokli kā man. Esmu saņēmusi pārdevējuprā tādas "jaunas" drēbes, kur iederētos stāvoklis "nonēsāts".
Zinu cilvēkus, kas tur var atrast labas drēbes (arī man tās drēbes šķiet labas) un nav vilšanās, bet man grūti izšķirot, kura pārdevēja ir sakarīga un kura nē, pat pēc atsauksmēm, jo arī pircējiem ir dažādas izpratnes un varbūt negatīvās nemaz netiek liktas. Tas laikam tāpat kā humpalās, ka vienam izdodas atrast super drēbes, citam nav ķēriena.
Tādēļ (atkārtošos) man daudz labāks variants ir interneta veikali. Un pēc šīs diskusijas sapratu, ka visas savas liekās drēbes vienkārsi atdošu, nevis meklēšu kam pārdot. Uz mirkli biju aizmirsusi to visu čakaru. 😀
12.09.2023 11:35 |

Reitings 2900
Reģ: 10.09.2021
Andele septembri tiesam loti svaki iet ar pardosanu. Es regulari tirgojos, domaju, ka lieli terini uz bernu skolu saksanos utt, pec butibas ari mazak cilvekiem naudas, apdoma pirkumus. Paliks vesaks, tad gan zabakus, jakas pirks.
12.09.2023 12:12 |

Reitings 2453
Reģ: 20.06.2023
Kad es liku kleitas pārdoties, jau pie fočēšanas izmērīju, cik cm ir krūtīs, viduklī un garumā. Tas aizņem tikai minūti. 😄 un, tā kā man ir pieredze ar to, ka pārdevēja apgalvo, ka apģērbs ir S izmērā, bet pēc tam izrādās, ka XS, tad man tie mēri tomēr ir svarīgi. 🤷🏻‍♀️
Bet nu piekrītu - man arī tur īsti neviens neko nepirka. Beigās atdevu draudzenēm un aiznesu uz Otro elpu.
12.09.2023 12:45 |

Reitings 3235
Reģ: 30.01.2023
AnnnaMannna @ 12.09.2023 11:35

Man arī ir tā, ka esmu tirgojusi jaunas vai nedaudz lietotas, bet kā jaunas. Bet kad biju pirkusi, sastapos, ka ne visiem ir izpratne par drēbju stāvokli kā man. Esmu saņēmusi pārdevējuprā tādas "jaunas" drēbes, kur iederētos stāvoklis "nonēsāts".
Zinu cilvēkus, kas tur var atrast labas drēbes (arī man tās drēbes šķiet labas) un nav vilšanās, bet man grūti izšķirot, kura pārdevēja ir sakarīga un kura nē, pat pēc atsauksmēm, jo arī pircējiem ir dažādas izpratnes un varbūt negatīvās nemaz netiek liktas. Tas laikam tāpat kā humpalās, ka vienam izdodas atrast super drēbes, citam nav ķēriena.
Tādēļ (atkārtošos) man daudz labāks variants ir interneta veikali. Un pēc šīs diskusijas sapratu, ka visas savas liekās drēbes vienkārsi atdošu, nevis meklēšu kam pārdot. Uz mirkli biju aizmirsusi to visu čakaru. ?

Tiesi šīs miskastes dēļ es pasūtu sinsay vai aizeju uz pepco pēc rāpojamajām drēbēm
12.09.2023 13:03 |

Reitings 12716
Reģ: 05.07.2020
Bērnu drēbes vēl kaut kā sanāk nopārdot, savas gan švaki. Pēdējā laikā bieži prasa ,lai es apmaksāju sūtīšanu ,vai vispār “nagla” raksta vai nevar par velti atdot 🤦🏻‍♀️😂 man tas liekas wtf, es nevienu reizi neesmu iedomājusies pat kādai precei kaulēt cenu.😂
12.09.2023 13:16 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Jā,tā kaulēšanas ar sutījuma izdevumiem vāks, liekas pēdējās kapeikas salasa par preci un vēl pieprasa man atmaksāt piegādi. Tad nav ko tādos portālos meklēt. Es arī bieži par ļoti labu cenu pārdodu savus "vājuma" pirkumus,kur ir jaunas preces, bet nenesāju,nopirku tikai pirkšanas pēc.
Tiešām pamanāms ir tur klusums no jau pagajušā gada rudens. Es pati ja man vajag tad pērku uzreiz,samaksāju uzreiz, nevis tās mistiskās rezervācijas un pazūd pēc tam.
12.09.2023 13:55 |

Reitings 25889
Atzistu, ka man loti patik iepirkties un imidzam tereju daudz, ka ari darba specefika to prasa un biezi apgrozos pasakumos, kuros jaizsktas prezentabli, bet atkartoti otreiz to terpu nevelku. Ka ari strauji notieveju no m uz xs.
12.09.2023 14:03 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Man vienmēr viss ir nopirks, es bieži nelieku, bet kad lieku, tad par diez gan mazām naudām, jo man ir mērķis ātri atbrīvoties, nevis nopelnīt.Ja es ieraugu mājās kaut ko lieku, tas mani kaitina un gribas ātrāk dabūt prom. Ja nenopērk, nesu uz miskasti. Man ir prasītas bildes uz auguma, izmēri, bet visas vienmēr bijušas laipnas. Naudu ieskaita momentā; sūtīšanu neprasa cenā. Katrā ziņā man visas pircējas bijušas ļoti ātras, sakarīgas un jaukas. Ja man prasītu sūtīšanu vai atlaidi, nedotu principa pēc, jo man nepatīk tāda kaulēšanās, kur nu uz kaut kādām lētām lietām. Kaulēt var mašīnai cenu vai iet uz tirgu. Pati arī neprasītu svešai sievietei atlaidi lietai labā stāvoklī par jau tā zemu cenu.
12.09.2023 14:04 |

10 gadi
Reitings 1298
Reģ: 20.05.2013
Mani atkal tracina ka uzraksta - PIEEJAMS? Un Tu atbildi Jā, bet uzmet ignoru. Un fenomenālākais, ka pieraksti pie sludinājuma PIEEJAMS, tāpat uzprasa vai pieejams. Tā tāda izklaide? Vairs neatbildu tādām
12.09.2023 14:32 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Mia6 @ 12.09.2023 14:32
Mani atkal tracina ka uzraksta - PIEEJAMS? Un Tu atbildi Jā, bet uzmet ignoru. Un fenomenālākais, ka pieraksti pie sludinājuma PIEEJAMS, tāpat uzprasa vai pieejams. Tā tāda izklaide? Vairs neatbildu tādām

Nē, vis labāk ir, ja atraksta PIEEJAMS, bez jautājuma zīmes. :D Ķip tik aizņemta biznesa meiča, ka nav pat laika vienu papildus simbolu nospiest :D
12.09.2023 14:34 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
fifinators @ 12.09.2023 12:45
Kad es liku kleitas pārdoties, jau pie fočēšanas izmērīju, cik cm ir krūtīs, viduklī un garumā. Tas aizņem tikai minūti. ? un, tā kā man ir pieredze ar to, ka pārdevēja apgalvo, ka apģērbs ir S izmērā, bet pēc tam izrādās, ka XS, tad man tie mēri tomēr ir svarīgi. ??‍♀️
Bet nu piekrītu - man arī tur īsti neviens neko nepirka. Beigās atdevu draudzenēm un aiznesu uz Otro elpu.
Otra elpa reizi menesi visu pārdod pa 1 eu, tur regulāri stāv rindā ar vienam un tam pašam beibēm.Pēc tam skaties un hops tas preces ar 300% uzcenojumu tiek tirgotas andelē.
12.09.2023 14:44 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Jā, man arī pēc skapja revīzijas bija tik daudz pilnīgi jaunas lietas ko pārdot. Pavasarī nopirku maciņā naudiņas, visu saliku andelē par smieklīgām naudām, jo nebija kur likt to visu, bet tā arī vairāk par ''pieejams?'' ''cik cm pēdiņa?'' un ''sūtiet rekvizītus'' (un tad pazūd) nekā vairs nebija.
Varbūt pašas vaina, ka rudens zābakus mēģināju pārdot pavasarī :D
Bet man ir bijušas lietas ko izķer pirmajās minūtēs. Tā man sanāca ar pāris grāmatām un cloudberry plānotāja vākiem. Tik tikko ieliku un jau 5 pieteikumi, visas grib ņemt. Tad nu pilnīgi nezinu kurai atdot.
Kaut kad nesen biju iegājusi paskatīties, kas tur vispār labs ir un godīgi sakot, miskaste vien ir. Humpalās labākas un lētākas drēbes. Kaut kādi atradumi tur ir vairāk lietas nekā apģērbs.
12.09.2023 14:45 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Kalnos @ 12.09.2023 14:44
Otra elpa reizi menesi visu pārdod pa 1 eu, tur regulāri stāv rindā ar vienam un tam pašam beibēm.Pēc tam skaties un hops tas preces ar 300% uzcenojumu tiek tirgotas andelē.

Zin kā, katrs pelna kā māk :D Tikai tie ''atradumi'' un ''pērles'' ko atrod humpalās un pārdod tālāk andelē nekas īpašs arī nav. Es atbalstītu to visu pasākumu, ja tās lietas būtu labas, kvalitatīvas vai kaut kas īpašāks. Bet beigās tās meičas pārdot kaut kādas shein 2 Eiro maiciņas par 10 Eiro.
Tas pats ar fb marketplace. Viena meitene bija ielikusi shein kleitu par 15 Eiro. Es atceros, ka to kleitu aplikācijā nesen biju redzējusi. Atradu to kleitu un paskatos, ka viņa iekš Shein maksā 7 Euro :D Ieliku to screeenshotu viņai komentāros un viņa mani nobloķēja :D
12.09.2023 14:51 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ari fb sievietes dīvainas ,mekleju svinīgu bikškostīmu. Gan ballei darba, gan.teātrim,operai..Lai var tikai topu vai blūzi nomainīt .SVINĪGU ..dāmas tādus mēslus lika piedāvājumos , ja tas ir svinīgi...da nu izdzesu postu.
Tādu zemu līmeni redzu gandriz vienmērja kāda ko meklē .
12.09.2023 14:59 |

Reitings 2453
Reģ: 20.06.2023
FB marketplace arī visādi dīvaiņi tusē. Pārdevu fotokameru par 250€, man viens uzraksta, ka ņemšot pa 70€. Pat neatbildēju. 😄
Tur arī pieļāvu vislielāko kļūdu - atdot mēbeles bez maksas. Tur tik ļoti čakarēja manu laiku, ka nekad vairs netaisos neko atdot bez maksas, ja tas nozīmē, ka kādam ir jābrauc pie manis tam pakaļ.
12.09.2023 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits