AnnnaMannna @ 12.09.2023 11:12
Nezinu par pirktspēju, jo ir jau cilvēki, kas vienkārši neiepērkas Andelē, piemēram, es. Labāk nopērku normālā interneta veikalā un izmantoju vismaz 14 dienas atgriešanai, ja nešķiet laba kvalitāte vai izmērs, vai vienkārši neiepatīkas. Tas man galvenais iemesls, ka ir ļoti vienkārši, ērti atgriezt preci.
logiski, bet dazkart cilveks pat nezin, cik reali tas jauns maksatu veikla, kada ir preces vertiba, ja pardodu brendu lietu, lieliska stavokli ar milzigu atlaidi, vai piem kadu parasto zara lietu pa kapeikam vel kaut ko diedeletLula @ 12.09.2023 11:16
Nu reāli, ja jauna prece ir tikai 10-15 eur dārgāka kā andelē, es arī labāk pērku jaunu, lai varu atgriezt, ja nu nederēs. Tas, protams, attiecas uz tādām dārgākām lietām, ne gluži maiciņu par 10 eur
Otiiilija @ 12.09.2023 11:24Nu ja varbut ir kategorija, kas tirgo meslus utt man vairak ir saskare , ka tirgoju tiesam jaunas, 1-2x vilktas lietas, par super cenam un tapat piesakas, pazud, miljons jautajumi utt
AnnnaMannna @ 12.09.2023 11:35
Man arī ir tā, ka esmu tirgojusi jaunas vai nedaudz lietotas, bet kā jaunas. Bet kad biju pirkusi, sastapos, ka ne visiem ir izpratne par drēbju stāvokli kā man. Esmu saņēmusi pārdevējuprā tādas "jaunas" drēbes, kur iederētos stāvoklis "nonēsāts".
Zinu cilvēkus, kas tur var atrast labas drēbes (arī man tās drēbes šķiet labas) un nav vilšanās, bet man grūti izšķirot, kura pārdevēja ir sakarīga un kura nē, pat pēc atsauksmēm, jo arī pircējiem ir dažādas izpratnes un varbūt negatīvās nemaz netiek liktas. Tas laikam tāpat kā humpalās, ka vienam izdodas atrast super drēbes, citam nav ķēriena.
Tādēļ (atkārtošos) man daudz labāks variants ir interneta veikali. Un pēc šīs diskusijas sapratu, ka visas savas liekās drēbes vienkārsi atdošu, nevis meklēšu kam pārdot. Uz mirkli biju aizmirsusi to visu čakaru. ?
Mia6 @ 12.09.2023 14:32Mani atkal tracina ka uzraksta - PIEEJAMS? Un Tu atbildi Jā, bet uzmet ignoru. Un fenomenālākais, ka pieraksti pie sludinājuma PIEEJAMS, tāpat uzprasa vai pieejams. Tā tāda izklaide? Vairs neatbildu tādām
Otra elpa reizi menesi visu pārdod pa 1 eu, tur regulāri stāv rindā ar vienam un tam pašam beibēm.Pēc tam skaties un hops tas preces ar 300% uzcenojumu tiek tirgotas andelē.fifinators @ 12.09.2023 12:45Kad es liku kleitas pārdoties, jau pie fočēšanas izmērīju, cik cm ir krūtīs, viduklī un garumā. Tas aizņem tikai minūti. ? un, tā kā man ir pieredze ar to, ka pārdevēja apgalvo, ka apģērbs ir S izmērā, bet pēc tam izrādās, ka XS, tad man tie mēri tomēr ir svarīgi. ??♀️
Bet nu piekrītu - man arī tur īsti neviens neko nepirka. Beigās atdevu draudzenēm un aiznesu uz Otro elpu.
Kalnos @ 12.09.2023 14:44Otra elpa reizi menesi visu pārdod pa 1 eu, tur regulāri stāv rindā ar vienam un tam pašam beibēm.Pēc tam skaties un hops tas preces ar 300% uzcenojumu tiek tirgotas andelē.