GhostGG @ 09.09.2023 21:47Man, personīgi, šķiet, ka dabīgais skaistums beidzās tur, kur jāsāk špricēt botoksi, fīleri, un jālieto tāda kosmētikas kārta, ka cilvēku pilnībā izmaina.
Droši pie friziera ar neiet sakopt matu galus. Te nav vairs dabīgais skaistums,bet nekoptība .
Neesmu līdz šim sastapusi tādu sievieti, kas pilnīgi nekrāsojoties, nelakojot nagus nekādi un nekrāso/netonē matus izskatās nu ļoti labi. Drīzāk pelēkā pele
Elizabeteputnos @ 09.09.2023 23:35Man arī vairāk dabīgais. Matu krāsa ir Latvijas pelēkā dabīga un manuprāt, ši ir skaista krāsa. Matus apgriežu 2x gadā pie frizieres, citādi aplīdzinu pati. Nagus rokām un kājām ar gēllaku taisu pati - pandēmijas laikā iemācījos un parasti izmantoju dabīgos toņus vai maigi rozā. Pie kosmetoloģes vairāk dodos pavasarī un rudenī. Uzacis man ir taisītas matiņu tehnikā ar permanento grimu un savas uzacis, lai panāktu dabīga izskata efektu, piekrāsoju un sakopju pati. Visu citu daru pati, ļoti gribu saņemties pamēģināt lāzerepilāciju.
Par mākslīgo skaistumu - man nav iebildumu, ja tas ir mēreni un ar gaumi un ar mērķi izskatu tiešām uzlabot. Uzskatu, ka ja nevar atļauties kārtīgu, kvalitatīvu procedūru pie laba meistara, tad labāk netaisi vispār, bet neesi klauns. Ja godīgi, nesaprotu mākslīgās skropstas kā konceptu, jo tās nekad, nekad neizskatās dabīgi.
Manuprāt, mākslīgais skaistums ir par to, kā klusiņām, nevienam nezinot, izlabot defektu un padarīt savu dabīgo skaistumu vēl skaistāku. Tā, ka citi nemaz nepateiktu, ko tieši izdarīji, bet vnk paliki smukāka. Protams, šodienas mode prasa lai mākslīgais skaistums tiktu skaļi izbļauts pa visu pasauli - ja citi neredz, ka pa 600 eiro uzlaboji lūpas, tad nav vērts taisīt (sarkasms, protams). Nesimpatizē, ka šodien daudzas dāmas, sevišķi influenceres, visas izskatās vienādi.
Feline Fossa @ 10.09.2023 00:41
Jā, es neeju pie friziera, griezt matu galus, jo es pati mājās griežu sev matu galus man nav vajadzība maksāt 20-30eur par matu galu apgriešanu, ja varu to pati ātri izdarīt bez maksas.?
kristiana_i @ 10.09.2023 08:42
Tā - tagad stāsti kā Tu to dari? ? Man arī noderētu.
Feline Fossa @ 10.09.2023 00:41
Jā, es neeju pie friziera, griezt matu galus, jo es pati mājās griežu sev matu galus man nav vajadzība maksāt 20-30eur par matu galu apgriešanu, ja varu to pati ātri izdarīt bez maksas.?
Neesmu līdz šim sastapusi tādu sievieti, kas pilnīgi nekrāsojoties, nelakojot nagus nekādi un nekrāso/netonē matus izskatās nu ļoti labi. Drīzāk pelēkā pele
krista01 @ 10.09.2023 09:32
20-30eur bija pirms Kovida. Es burtiski pirms dažām dienām biju - nogrieza galus, taisni, nekādu specifisku griezumu, pat ne čolkas. Un izfēnoja. Jau 40eur! Katru reizi, kad eju, paliek arvien dārgāk.
Man ir viena tāda draudzene. Es zinu vēl tikai 1 citu sievieti, kas ir tik pat skaista cik viņa. Protams, ja tāpat izskaties labāk par visiem (arī uzkrāsotajām), tad priekš kam tērēt laiku un naudu? Es viņas vietā arī nekrāsotos.
Bet man nav saprotama šī apsaukāšanās par ''pelēkajām pelēm''. Kā tad jāsauc tās, kas lieto meikapu? Par raibajām govīm, spilgtajiem papagaiļiem?
MartaElza @ 08.09.2023 19:38
Neticu nevienam vīrietim, kurš saka, ka labāk patīk meitenes ar dabīgo skaistumu nevis špaktelētās. Vairākkārt pierādījies, ka saka vienu, bet pēc tam ir kopā ar skaistumkopšanas salonu lellīti.
Fantasia @ 11.09.2023 10:42Labi ir tām,kam nolaimējies gēnu loterejā, kuras ir skaistas dabīgi-ar labu sejas ādu, skaistiem dabīgajiem matiem,kas piestāv. Un citādi ir pamanāms savs skaistums, bez kosmētikas.
Lai gan saka,ka nekas nepiestāv labāk kā daba devusi.
Es esmu dabīgi pelēkās matu krāsas īpašniece, tik neglita,kā biju tajā posmā,kad ataudzēju savus dabīgos matus neesmu bijusi. Un lai kāda kosmētika bija virsū,mati mani noēda. Nē,nē,paldies. Tagad esmu blondīne,pašvērtējums ir augstāks,jūtos skaistāka,kas vēl var būt labāk kā justies skaistai un sev patikt. Uzacis permanentās, krāsoju skropstu tušu, tonālos nelietoju,jo vienkārši nesaskatu jēgu,ko vajag to nenosedz.
Bet citreiz ieraugu meitenes, kas tiešām ir ar dabīgo matu krāsu un piestāv un vispār ir dabiski skaistas.
Švīka @ 11.09.2023 11:08
Mana pārliecība ir tāda, ka dabiski latvju pelēkie mati piestāv reti kurai. Labi, piestāv varbūt, jā, bet neglaimo gan necik.
kristiana_i @ 10.09.2023 08:42
Tā - tagad stāsti kā Tu to dari? ? Man arī noderētu.