Vai mēģināt....?

Reitings 92
Reģ: 14.08.2023
Iepazinos ar vīrieti, ar kuru mums saskan
vismaz lielākā daļa uzskatu, nākotnes plānu un redzējumu. Bet, man viss tomēr nepatīk viņa izskatā viņam ir neliels alus vederiņš, riepiņa, dubultzods, plāni mati.
Izskata ziņā viņs nav manā gaumē. Nav mans tips pēc ārējā, bet iekšējais gandrīz viss atbilst manām vēlmēm. Ko darīt nezinu, vai ir vērts mēģināt uzsākt attiecības ar cilvēku kurš līdz galam neliekas simpātisks un pievilcīgs..nav nekas briesmīgs, nav viņs neglīts vai atbaidošs, bet kardināli atšķirīgs no mana ideāla skatupunkta. Ar vīrieti mums ir labas draudzīgas attiecības, komunicējam, bet baidos iet soli tālāk un virzīties uz attiecību pusi, dēļ izskata un arī māc šaubas, vai būs mums saskaņa kopā. Visādā citādā ziņā vīrietis normāls, izglītos, pieklājīgs, no labas ģimenes nācis. Manis dēļ ir gatavs censties un augt. Viegli un patīkami komunicēt. Sākumā man viņs nebija svarīgs, bet laika gaitā komunicējot esmu viņam pieķērusies, savā ziņā. Tagad esmu krustcelēs. Vai man tomēr vajadzētu pamēģināt veidot attiecības, jeb meklēt pievilcīgāku vīrieti pēc ārējā? Kā man rīkoties!
06.09.2023 00:32 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Dzīvē nav bieži sastopami cilvēki, kas mums šķiet ideāli gan raksturā, gan izskatā. Ja kādam ir paveicies sastapt 100% savu sapņu piepildījumu, tas ir forši, bet visbiežāk būs jāsaprot, kas ir tas, ar ko esi gatava samierināties, iet uz kompromisu. Šim vīrietim tas var būt izskats (trūkumi viegli maināmi, bet vajag, lai pats grib mainīt, taču tu vari motivēt viņu), citam kaut kas raksturā. Pašai jāsaprot, kas ir svarīgākais.
Ja ir tā, ka cilvēks patīk, bet izskatā kaut kas nedaudz ne tā, es mēģinātu veidot attiecības, jo, manuprāt, grūtāk atrast labu saskaņu.
07.09.2023 19:41 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Aldis30 @ 06.09.2023 15:50
Precīzi tā pat ir randiņojot ar resnītēm, visu laiku uztraucies vai kāds pazīstamais nepamanīs, izvairies no publiskām vietām.

Šis. Ar resnītēm ārpus mājas tā kā ir ok, jo nevienu taču nepazīstam publikā.. Bet man būtu kauns ar resnīti aiziet ciemos pie vecākiem. It īpaši traki ir ar resnītem, kurām nav normāls waist-hip ratio, un kuras ir kā trubas skatā no priekšas, jo tad viņas nevar noslēpt savu resnumu un nevar aizbildināties, ka vienkārši gurni platāki.
08.09.2023 20:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits