Kādas ir mūsdienu sieviešu prasības uz vīriešiem?

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Piemēram...
Zviedrijā, 24 gadus veca sieviete nosvaipoja iekš tinder pa kreisi 12200 reižu un pa labi tikai 117 reizes.
Sarakstījās tikai ar 9 cilvēkiem.

Kā ir iespējamas tik nereālistiskas prasības un ekspektācijas?
Ko sievietes vispār meklē.. Saprotams, ka izskatu un naudu, bet kā var 12 tūkstoši cilvēki būt atbaidoši? 🤯
Tad sanāk, ka ~98% no tinder kontingenta vīriešiem ir neglīti cilvēki kopumā.
Un te runa par Zviedriem, kuri nav ne resni, ne hroniski smēķētāji vai alkoholiķi, kā tas ir Latvijā/Baltijā/Slāvu zemēs.
01.09.2023 22:59 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
lookatyourself @ 05.09.2023 09:14

Jaunajām - nekad nesaistiet savu dzīvi ar vīrieti, kas ikdienā sēž Dievietes forumā, tas ir vēl sliktāk, kā palikt vienai ar diviem bērniem :D

Ja nav ko teikt tad jāsāk vecā dziesma par sēdēšanu forumā, laikam arī esi vientuļā māte ar bērnu baru, kas jaunībā salasīti “sevi meklējot”, tāpēc trāpīju uz sāpīti.
Vīrieši, Jūs paši saprotat ko vēlaties?

Jā, nav man nekas pret bezbērnu 30 gadnieci, arī strādājošu. Un tas, ka mājsaimniece uzreiz nenozīmē golddigere, ja vien izvēloties otru pusi tas nav bijis apzināts kritērijs skatīties pēc turīguma.
Kāpēc uzreiz ir uzskats,ka viņa meklē vīrieti,lai uzturētu viņu un bērnus?
Vai neesi pieļāvis domu,ka bērnus var arī izturēt bērnu tēvs vai arī sieviete pati spēj to.

Uzturēšana nenozīmē tikai tieši dot naudu, bet ikdienas lietas kopumā, gribot negribot viņus nāktos pieskatīt, izvadāt, viņi slimotu, kas jauktu ārā visus plānus, visur vilktos līdzi utt., un līdz ar to arī nāktos maksāt par viņiem. Tur ir vesela buķete lieku problēmu, ja vien māte nav pilnīga pofigiste, un uzkrauj tos pilnībā tēvam, bet tādu es atkal nemaz negribētu.
05.09.2023 11:59 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
lookatyourself @ 05.09.2023 09:14

Jaunajām - nekad nesaistiet savu dzīvi ar vīrieti, kas ikdienā sēž Dievietes forumā, tas ir vēl sliktāk, kā palikt vienai ar diviem bērniem :D

Ja es ieraudzītu, ka mans vīrs te vakaros čatojas.... es nezinātu smieties vai raudāt :D :D
05.09.2023 12:18 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Jānis Parastais @ 05.09.2023 08:06
Šodien skatos Tinderī ielaikojusi sieviete (32), pēc skata jau diezgan glīta, bet bildē redzami divi sīkie, un profilā pārgudri angliski rakstīts, ķipa - visu esmu pieredzējusi un piedzīvojusi, tagad vēlos nobāzēties.(lasīt - jaunības gadus esmu mau*īgi notrallinājusi, tagad vēlos atrast lohu, kas mūs visus uzturēs). Šis ir lielisks piemērs jaunajām, kā nevajag dzīvē darīt.
Kapēc m@ucīgi? Malacis, sieviete. Ir divi forši bērni un pati smuka, gan jau ir arī laba izglītība un stabils darbs. Redzējusi pasauli, izbaudījusi jaunību, viss kā vajag.
Nevis kā tie vīrieškārtas lūzerīši, kas tik sieviešu forumā sēž un izliek savu sāpi. Meklē jaunas un nevainīgas, kam sabojāt dzīvi ar saviem greizajiem uzskatiem. Kā Kivičs, kurš 35 gados jaunu meiteni nogrāba, gribēja pataisīt pēc sava ģīmja un līdzības, bet meitene izrādījās ar krampi.
05.09.2023 12:42 |

Reitings 656
Lula @ 05.09.2023 12:18

Ja es ieraudzītu, ka mans vīrs te vakaros čatojas.... es nezinātu smieties vai raudāt :D :D

Ja es ieraudzītu Tavu vīru, es arī nezinātu smieties vai raudāt. Ja jau šeit esi tik kaitinoša, Dievs pasarg, ja ikdienas dzīvē tāda jāiztur. 😁
05.09.2023 12:43 |

Reitings 64
Reģ: 15.03.2023
Jānis Parastais @ 05.09.2023 11:59

Ja nav ko teikt tad jāsāk vecā dziesma par sēdēšanu forumā, laikam arī esi vientuļā māte ar bērnu baru, kas jaunībā salasīti “sevi meklējot”, tāpēc trāpīju uz sāpīti.
Jā, nav man nekas pret bezbērnu 30 gadnieci, arī strādājošu. Un tas, ka mājsaimniece uzreiz nenozīmē golddigere, ja vien izvēloties otru pusi tas nav bijis apzināts kritērijs skatīties pēc turīguma.
Uzturēšana nenozīmē tikai tieši dot naudu, bet ikdienas lietas kopumā, gribot negribot viņus nāktos pieskatīt, izvadāt, viņi slimotu, kas jauktu ārā visus plānus, visur vilktos līdzi utt., un līdz ar to arī nāktos maksāt par viņiem. Tur ir vesela buķete lieku problēmu, ja vien māte nav pilnīga pofigiste, un uzkrauj tos pilnībā tēvam, bet tādu es atkal nemaz negribētu.

Jančuk, man ir ko tev teikt - jaunībā cītīgi strādāju un mācījos, pabeidzu augstskolu, tiku labā darbā, apprecējos ar savu foršo vīru un īsi pirms 30 mums bija pirmais bērns, nu jau ir divi kolosāli bērni, un šķirties netaisāmies :)
Šī nav mana sāpe, bet gan globāla, ka tādi neizdevušies vīrieša materiāli nāk sieviešu forumos un katrā otrā diskusijā noliek sievietes. Gribētos redzet, vai dzīvē būtu tik pat bravūrīgs pret visiem mūsu vīriem vai arī tik lecīgs māki būt tikai anonīmi un tikai pret sievietēm :)
Nav jau slikti, ka reizēm ir kāds vīrieša viedoklis kontrastam, bet no tevis jau nenāk viedoklis, bet gan lietas, ar kurām jātiek galā speciālista kabinetā.
05.09.2023 12:46 |

Reitings 656
lookatyourself @ 05.09.2023 12:46

Jančuk, man ir ko tev teikt - jaunībā cītīgi strādāju un mācījos, pabeidzu augstskolu, tiku labā darbā, apprecējos ar savu foršo vīru un īsi pirms 30 mums bija pirmais bērns, nu jau ir divi kolosāli bērni, un šķirties netaisāmies :)
Šī nav mana sāpe, bet gan globāla, ka tādi neizdevušies vīrieša materiāli nāk sieviešu forumos un katrā otrā diskusijā noliek sievietes. Gribētos redzet, vai dzīvē būtu tik pat bravūrīgs pret visiem mūsu vīriem vai arī tik lecīgs māki būt tikai anonīmi un tikai pret sievietēm :)
Nav jau slikti, ka reizēm ir kāds vīrieša viedoklis kontrastam, bet no tevis jau nenāk viedoklis, bet gan lietas, ar kurām jātiek galā speciālista kabinetā.

Good for you! Kāds vispār sakars ar Jūsu vīriem? Ja jau augstskolas pabeigtas un iegūti labi darbi, tad jau vajadzētu vismaz mācēt analizēt tekstu, nevis tikai izraut kaut ko no konteksta, nevienā vietā neesmu pret sievietēm kā tādām, tikai pret dubultajiem standartiem.
05.09.2023 12:53 |

Reitings 64
Reģ: 15.03.2023
Jānis Parastais @ 05.09.2023 12:53

Good for you! Kāds vispār sakars ar Jūsu vīriem? Ja jau augstskolas pabeigtas un iegūti labi darbi, tad jau vajadzētu vismaz mācēt analizēt tekstu, nevis tikai izraut kaut ko no konteksta, nevienā vietā neesmu pret sievietēm kā tādām, tikai pret dubultajiem standartiem.

Tavus tekstus neanalizēju, bet, kaut vai šeit pēdējie komentāri ir vērsti tikai uz sieviešu apvainošanu. Man arī nepatīk dubultie standarti, tāpēc nedaru vīriešu lietas un nelienu tajās, un man nepatīk, ka vīrieši lien starp sieviešu klačām un vēl apvaino viņas. Ja jau pēc standartiem, tad ej satiec vīriešus, draugus un noliec ka maz neliekas. Ja tik ļoti gribas ar sievietēm klačoties, tad iemācies normāli un konstruktīvi komunicēt, tad varbūt arī pašam nospīdēs kāds normāls zaķis :)
05.09.2023 13:09 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Lula @ 05.09.2023 12:18

Man tur būtu automātisks dead end. 😀
05.09.2023 13:25 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ja es ieraudzītu Tavu vīru, es arī nezinātu smieties vai raudāt. Ja jau šeit esi tik kaitinoša, Dievs pasarg, ja ikdienas dzīvē tāda jāiztur.

+++ zini kā saka - par vīrieti visu var pateikt kāda ir viņam sieviete un var jau būt, ka tikai sagadīšanās (wink, wink), bet dzīvē šis ir strādājis ar gandrīz vai 100% precizitāti ;)
05.09.2023 13:34 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Jānis Parastais @ 05.09.2023 11:59

ja sīkie vēl ir pieskatāmā vecumā, es pat nesaprotu kā ir iespējams normāli parandiņot, man nesen bija sarakste ar vienu, plănojām randiņu, viņa teica ka būšot jāmeklē kas pieskata sīko. 🥲🥲
05.09.2023 13:42 |

Reitings 2745
lookatyourself @ 05.09.2023 13:09

Tavus tekstus neanalizēju, bet, kaut vai šeit pēdējie komentāri ir vērsti tikai uz sieviešu apvainošanu. Man arī nepatīk dubultie standarti, tāpēc nedaru vīriešu lietas un nelienu tajās, un man nepatīk, ka vīrieši lien starp sieviešu klačām un vēl apvaino viņas. Ja jau pēc standartiem, tad ej satiec vīriešus, draugus un noliec ka maz neliekas. Ja tik ļoti gribas ar sievietēm klačoties, tad iemācies normāli un konstruktīvi komunicēt, tad varbūt arī pašam nospīdēs kāds normāls zaķis :)
jums būtu garlaicīgākas diskusijas ja nebūtu kas opponē..
Varētu turpināt no*irst ietekmeles.
05.09.2023 13:44 |

Patīk
Reitings 11059
Aldis30 @ 05.09.2023 13:44
jums būtu garlaicīgākas diskusijas ja nebūtu kas opponē..
Varētu turpināt no*irst ietekmeles.

Ko gan mēs darītu bez jums, skaistie un lieliskie! 😀
05.09.2023 13:46 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Tur ir vesela buķete lieku problēmu, ja vien māte nav pilnīga pofigiste, un uzkrauj tos pilnībā tēvam, bet tādu es atkal nemaz negribētu.

Nu tu taču beigās vnk nezini ko gribi, ar to kurai bērni līdzi būtu dodoties kaur kaut kur ne, ar to kura pofigiste, arī ne. Tu vrb nāc no šķirtas ģimenes kur patēvs tevi ignorēja vai sita? Jo es tiešām nezinu NEVIENU patēvu, kurš nebūtu vismaz labas ikdienas attiecības uzurējis ar bērnu no iepriekšējām atteicībām, vai būtu šo bērnu izslēdzis no savas ikdienas, vnk nezinu....varbūt man tā paziņu lokā ir gadījies, kur draugiem/radiem/klases biedriem ir bijuši patēvi, attiecības ir bijušas ļoti labas savstarpēji un patēvi ir tgd šo pieaugušo dzīvēs joprojām, pat gadaijumos, ja māte nav kopā ar patēvu vairs.
05.09.2023 13:57 |

Patīk
Reitings 11059
Andie @ 05.09.2023 13:57

Nu tu taču beigās vnk nezini ko gribi, ar to kurai bērni līdzi būtu dodoties kaur kaut kur ne, ar to kura pofigiste, arī ne. Tu vrb nāc no šķirtas ģimenes kur patēvs tevi ignorēja vai sita? Jo es tiešām nezinu NEVIENU patēvu, kurš nebūtu vismaz labas ikdienas attiecības uzurējis ar bērnu no iepriekšējām atteicībām, vai būtu šo bērnu izslēdzis no savas ikdienas, vnk nezinu....varbūt man tā paziņu lokā ir gadījies, kur draugiem/radiem/klases biedriem ir bijuši patēvi, attiecības ir bijušas ļoti labas savstarpēji un patēvi ir tgd šo pieaugušo dzīvēs joprojām, pat gadaijumos, ja māte nav kopā ar patēvu vairs.

Nav vērts, viņi paši te nezina, ko grib. Vienkārši spirinās, lai pierādītu, ka būs tie, kas nosaka sievietes vērtību.
05.09.2023 14:00 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
GhostGG @ 05.09.2023 13:34

+++ zini kā saka - par vīrieti visu var pateikt kāda ir viņam sieviete un var jau būt, ka tikai sagadīšanās (wink, wink), bet dzīvē šis ir strādājis ar gandrīz vai 100% precizitāti ;)

Tas kinda izskaidro Jānis Parastais neapmierinātību, ja paturpina šo domu, es tiešām nebrīnos, ka vienīgā vieta, kur onkam nolaist tvaiku ir anonīmi forumā, jo iedomājies, kādas sievietes viņš piesaista.🤔
05.09.2023 14:03 |

Reitings 656
Andie @ 05.09.2023 13:57

Tu nesaprati domu. Es jau iepriekš esmu teicis, ka priekš manis sieviete ar bērniem vienkārši ir nē, lai viņas tiekas ar čaļiem, kam arī jau ir savi bērni, būs vairāk kopīgs. Savukārt māte, kas pret saviem bērniem ir pofigiste būtu dubults nē, jo tas daudz ko par viņu liecina, kur nu vēl savus ar tādu taisīt.
05.09.2023 14:07 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Lula @ 05.09.2023 14:00

Nav vērts, viņi paši te nezina, ko grib. Vienkārši spirinās, lai pierādītu, ka būs tie, kas nosaka sievietes vērtību.

Sievietes vērtību nosaka pati sieviete ar savu rīcību, domāšanu, izskatu.
05.09.2023 14:14 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Lula @ 05.09.2023 13:46

Ko gan mēs darītu bez jums, skaistie un lieliskie! ?

Es lieku reizi šovakar samīļošu savējo vīrieti, jo paldies Dievam, ka viņš nav ne kripatas no tā, kas ir šie. 😀
05.09.2023 15:09 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Es lieku reizi šovakar samīļošu savējo vīrieti, jo paldies Dievam, ka viņš nav ne kripatas no tā, kas ir šie.

Nu šeit gan mēs varam nonākt pie kopsaucēja :D
05.09.2023 15:11 |

Reitings 2745
.Eksperte. @ 05.09.2023 15:09

Es lieku reizi šovakar samīļošu savējo vīrieti, jo paldies Dievam, ka viņš nav ne kripatas no tā, kas ir šie. ?
Kāds viņš ir? Nosauc viņa 2 labākās un 2 sliktākās īpašības.
05.09.2023 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits