Kādas ir mūsdienu sieviešu prasības uz vīriešiem?

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Piemēram...
Zviedrijā, 24 gadus veca sieviete nosvaipoja iekš tinder pa kreisi 12200 reižu un pa labi tikai 117 reizes.
Sarakstījās tikai ar 9 cilvēkiem.

Kā ir iespējamas tik nereālistiskas prasības un ekspektācijas?
Ko sievietes vispār meklē.. Saprotams, ka izskatu un naudu, bet kā var 12 tūkstoši cilvēki būt atbaidoši? 🤯
Tad sanāk, ka ~98% no tinder kontingenta vīriešiem ir neglīti cilvēki kopumā.
Un te runa par Zviedriem, kuri nav ne resni, ne hroniski smēķētāji vai alkoholiķi, kā tas ir Latvijā/Baltijā/Slāvu zemēs.
01.09.2023 22:59 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Bumbule @ 02.09.2023 09:08

Piekrītu. Te jau kāds minēja, ka ir "pilnīgi vienalga ko viņš drāž" - tieva, resna īsa, gara, ar šķību degunu vai galīgi slinka, tas džekiem netraucē. Bet ar sievietēm šis nestrādā. Vīriešiem sekss sākas loceklī (galvenais, ka tik stāv), bet sievietei - galvā.
Bet attiecības pilnīgi vienalga ar ko arī negribēs veidot. Tāpēc arī izvēlas rūpīgāk kā vienas nakts sakaru.

Kādam varbūt ir vienalga ko drāž, bet man personīgi un zinu vēl vairākus, kam tā nav. Jā ok, pret ONS viennozīmīgi ir mazāk prasības, bet man vismaz viņa pēc izskata ir kaut cik jāpatīk (kaut vai lai stāvētu), par viņas raksturu, interesēm utml., protams tad ir vienalga. Bet nenoliedzu, ka ir čali, kas var drāzt visu, kaut žoga caurumu.
02.09.2023 09:25 |

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
user983573 @ 02.09.2023 09:18
Ja ir 12 tūkstoši vīriešu, tad drīzāk viņai ir ļoti liels vecuma diapazons uzlikts, ar kuriem reāllistiski nemaz negrib tikties. Varbūt līdz pat 50 gadiem, iespējams pat visas valsts mērogā. Ļoti šaubos, ka vienā Skandināvijas galvaspilsētā būs 12 tūkstoši profilu, ja meklēsi vīriešus 0-5 gadus vecākus tikai šīs pilsētas ietvaros.

Pat ja ir tā lielā vecuma kategorija, tas nozīmē, ka savā vecuma (+/-) kategorijā ir vēl mazāk ko atrast. Un no tā tad arī rodas teksti, ka "nekā jau tajā Tinderī nav".
02.09.2023 09:38 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Ir ļoti grūti atrast simpātisku sievieti kura vēlas regulāru sex un neprasa neko citu papildus.
02.09.2023 09:41 |

Reitings 47
Reģ: 25.08.2023
Bumbule @ 02.09.2023 09:38
user983573 teksts @ 02.09.2023 09:18[/quote
Pat ja ir tā lielā vecuma kategorija, tas nozīmē, ka savā vecuma (+/-) kategorijā ir vēl mazāk ko atrast. Un no tā tad arī rodas teksti, ka "nekā jau tajā Tinderī nav".

Ne obligāti. Man arī ir bijis uzlikts visai liels vecuma diapazons, tīri aiz intereses, kas darās citās vecuma grupās. Un protams, ka visus svaipoju pa kreisi, nav nekādas vēlmes ar kādu 10+ gadus vecāku tikties. Neesmu arī vienīgā starp draudzenēm, kas tā ir darījusi.
02.09.2023 09:43 |

Reitings 669
user983573 @ 02.09.2023 09:43

Ne obligāti. Man arī ir bijis uzlikts visai liels vecuma diapazons, tīri aiz intereses, kas darās citās vecuma grupās. Un protams, ka visus svaipoju pa kreisi, nav nekādas vēlmes ar kādu 10+ gadus vecāku tikties. Neesmu arī vienīgā starp draudzenēm, kas tā ir darījusi.

Nu tieši jau par to stāsts. Uzliek lielu kategoriju un tad visus svaipo pa kreisi. Samazina kategoriju un arī piedāvājums ir krietni mazāks. Līdz ar to arī derīgie kandidāti paliek vēl mazāk.
02.09.2023 09:46 |

Reitings 669
Aldis30 @ 02.09.2023 09:41
Ir ļoti grūti atrast simpātisku sievieti kura vēlas regulāru sex un neprasa neko citu papildus.

Kas ir tas "cits papildus" ko no tevis sievietes prasa? Vienalga glītas vai neglītas.
02.09.2023 09:47 |

Reitings 47
Reģ: 25.08.2023
Bumbule @ 02.09.2023 09:46

Nu tieši jau par to stāsts. Uzliek lielu kategoriju un tad visus svaipo pa kreisi. Samazina kategoriju un arī piedāvājums ir krietni mazāks. Līdz ar to arī derīgie kandidāti paliek vēl mazāk.

Ja vecākos tāpat svaipo pa kreisi, tad izslēdzot šo vecuma grupu no meklēšanas kritērijiem, derīgo kandidātu nekā nepaliek mazāk... bet tieši tik, cik bija iepriekš.
02.09.2023 09:56 |

Reitings 140
Reģ: 30.03.2023
Autors jau sen ir izcēlies ar saviem infantīlajiem un seklajiem uzskatiem. "Izskats un nauda" ir svarīgas kategorijas tikai golddigerēm un tikpat seklām dāmītēm.
Es reizēm paskatos, kas tajās iepazīšanās aplikācijās notiek, bet tā kā mani neinteresē un nesaista skraidelēšana pa randiņiem tāpat vien, tad nekas arī neveidojas.
Es pateikšu, ko momentā svaipoju pa kreisi, tikai pēc foto:
Izskatam ir nozīme, bet ne tā, kā autors to izprot. Vīrietis var būt klasiski pat neglīts, bet ar laipnām, smejošām acīm - pa labi. Bet ja būs it kā baigais skaistulis, sevī iemīlējies narciss - pa kreisi. Kā avatara bilde autora profilā. Nesaista nemaz. Vīrieša versija mākslīgajam skaistumam.
Visas tās uzburbušās, nodzertās sejas, nepatīkams acu skatiens, pamatīgs liekais svars, bez zobiem, ar gopņiku frizūrām, 80to gadu apvazātā, netīrā apģērbā - pa kreisi.
Tāpat kā pārlieku sportiskie, kas atrāda savu 6paku no visiem rakursiem, smalkās viesnīcās, feiko smaidu rādošie.
Nē - bildes ar alus glāzi fonā, pie auto, veču dzerstiņos pirtī.
Nē - bildēm ar bērniem. Bērni man patīk, bet vīrieti ar pusauga bērniem negribu, lai arī visi citi parametri ir ok.
Nē - krievvalodīgajiem un musulmaņiem.
Un tas ir tikai pēc foto. Tālāk jau vērtēju pareizrakstību, domu dziļumu, motivāciju dzīvei.
Neinteresē bezdarbnieki, alfonsi, mūžīgie lūzeri un neizglītotie, tāpat kā ar biznesu un naudu pārāk apsēstie.
Ja man atraksta tikai "čau!" - pa kreisi. Tāpat tos, kas raksta garus palagus ar filozofiski ezotēriskiem murgiem, citē dzejniekus, stāsta jēlus jociņus, lieto lamuvārdus utml.
Neinteresē arī divdesmitgadnieki vai opji.
02.09.2023 10:10 |

Reitings 140
Reģ: 30.03.2023
Un tā var turpināt ilgi. Un kur tad vēl visas rakstura un uzvedības nianses, kad iepazīst tuvāk - egoisti, mūžam apvainotie, īgnie, agresīvie, sievietes necienošie, neuzticīgie, kontrolējošie manipulatori, slinkie, vienkārši stulbie, ar atkarībām un psihiskām novirzēm.
Sausais atlikums - zviedrietei taisnība. Vīriešu daudz, bet izvēles nav.
02.09.2023 10:10 |

Reitings 669
Tutta @ 02.09.2023 10:10
Autors jau sen ir izcēlies ar saviem infantīlajiem un seklajiem uzskatiem. "Izskats un nauda" ir svarīgas kategorijas tikai golddigerēm un tikpat seklām dāmītēm.
Es reizēm paskatos, kas tajās iepazīšanās aplikācijās notiek, bet tā kā mani neinteresē un nesaista skraidelēšana pa randiņiem tāpat vien, tad nekas arī neveidojas.
Izskatam ir nozīme, bet ne tā, kā autors to izprot. Vīrietis var būt klasiski pat neglīts, bet ar laipnām, smejošām acīm - pa labi. Bet ja būs it kā baigais skaistulis, sevī iemīlējies narciss - pa kreisi. Kā avatara bilde autora profilā. Nesaista nemaz. Vīrieša versija mākslīgajam skaistumam.
Visas tās uzburbušās, nodzertās sejas, nepatīkams acu skatiens, pamatīgs liekais svars, bez zobiem, ar gopņiku frizūrām, 80to gadu apvazātā, netīrā apģērbā - pa kreisi.
Tāpat kā pārlieku sportiskie, kas atrāda savu 6paku no visiem rakursiem, smalkās viesnīcās, feiko smaidu rādošie.
Nē - bildēm ar bērniem. Bērni man patīk, bet vīrieti ar pusauga bērniem negribu, lai arī visi citi parametri ir ok.
Un tas ir tikai pēc foto. Tālāk jau vērtēju pareizrakstību, domu dziļumu, motivāciju dzīvei.
Neinteresē bezdarbnieki, alfonsi, mūžīgie lūzeri un neizglītotie, tāpat kā ar biznesu un naudu pārāk apsēstie.
Ja man atraksta tikai "čau!" - pa kreisi. Tāpat tos, kas raksta garus palagus ar filozofiski ezotēriskiem murgiem, citē dzejniekus, stāsta jēlus jociņus, lieto lamuvārdus utml.

Zini, labāk nevar pateikt! Piekrītu katram vārdam.
02.09.2023 10:15 |

Reitings 669
user983573 @ 02.09.2023 09:56

Ja vecākos tāpat svaipo pa kreisi, tad izslēdzot šo vecuma grupu no meklēšanas kritērijiem, derīgo kandidātu nekā nepaliek mazāk... bet tieši tik, cik bija iepriekš.

Nepareizi izteicos, nevis derīgie paliek mazāk, bet nederīgie paliek vairāk uz lielu vecuma kategoriju.
02.09.2023 10:16 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Un tā var turpināt ilgi. Un kur tad vēl visas rakstura un uzvedības nianses, kad iepazīst tuvāk - egoisti, mūžam apvainotie, īgnie, agresīvie, sievietes necienošie, neuzticīgie, kontrolējošie manipulatori, slinkie, vienkārši stulbie, ar atkarībām un psihiskām novirzēm.
Sausais atlikums - zviedrietei taisnība. Vīriešu daudz, bet izvēles nav.

Jap, tieši tas pats sievietēm:
resna - pa kreisi, pīļknābis - pa kreisi, uzkrītoši tetovējumi - pa kreisi, bērni - pa kreisi, visas ceļojumu bildes - pa kreisi, izkārtas mēles vai fakuči - pa kreisi, jēli, nodrāzti vai bitchy teksti profilā - pa kreisi, žēlavu teksti - pa kreisi, bildes kopā ar citiem čaļiem - pa kreisi, kaudze bildes kopā ar draudzenēm - pa kreisi, pārpucējušās cacu bildes no restorāniem - pa kreisi, profilā instagram niks - pa kreisi, nerunā latviski - pa kreisi. Un tā var turpināt un turpināt, beigās tur nekas daudz pāri nepaliek.
02.09.2023 10:24 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Un atkal kārtējā diskusija,ar domu nolikt sievietes,ka ne tā izvēlas vīriešus un ir ar augstām prasībām 🤦
02.09.2023 10:33 |

Reitings 669
Annija35 @ 02.09.2023 10:33
Un atkal kārtējā diskusija,ar domu nolikt sievietes,ka ne tā izvēlas vīriešus un ir ar augstām prasībām ?

Citādi jau forumā garlaicīgi, nav ko nolikt. 😅
02.09.2023 10:41 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Jānis Parastais @ 02.09.2023 08:26

Tātad, ja vīrietis iepazīstas teiksim ar tievu, garmatainu meiteni, bet pēc gada viņa izdomā nodzīt pliku pauri un uzresnēt +30kg, viņam jācieš klusu un nedrīkst neko teikt? Vai arī šī laiž pa kreisi ar vēl trījiem, jo viņa taču “ar savu ķermeni var darīt ko grib”. Nolaidies uz zemes, lielāku absurdu grūti iedomāties.

Nav teikts,ka nevar teikt,ka kas neapmierina izskatā.
Runa ir par to,ka vīrietis nevar noteikt,kā sievietei ir jāizskatās,kas javelk mugurā un kā jāgriež mati.
To visu sieviete izvēlas pati,kā viņai patīk.
02.09.2023 10:42 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nu online iepazīšanās tā ir. Tomēr ir jāsaprot, ka online iepazīšanās un IRL ir pilnīgi divas dažādas pasaules un tas neatspoguļo realitāti.
02.09.2023 10:48 |

Reitings 2745
Neko Tev prasības, pamatoti ja pati esi ļoti skaista.
02.09.2023 11:01 |

Reitings 2745
Bumbule @ 02.09.2023 09:47

Kas ir tas "cits papildus" ko no tevis sievietes prasa? Vienalga glītas vai neglītas.
nauda, bērni, precības, izaugsme, nākotnes plāni, u.c
Man bija 3 neglītās kas neprasija neko no tā, mēs kopā atpūtāmies un nodarbojāmies ar seksu abiem ērtā laikā.
02.09.2023 11:03 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022

Jap, pilnīgi normālas prasības, manuprāt. 👍
02.09.2023 11:03 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Ja tu, draudziņ, nezini,
Kur ir laime tava,
Nemeklē to Tinderī,
Tinderī tās nava! 😜
02.09.2023 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits