Derisa @ 05.09.2023 16:21
Te var palasīt par, iespējams, ekspertes peripētijām ar viņas līgavaini: https://calis.delfi.lv/forums/tema/18434005-savstarpeja-sapratne/
Viss sakrīt - melnais darbs iekš UK, nesen nopirkts auto (cāļa diskusijas brīdī auto vēl nebija), saderināšanās, Beyonces koncerts, te kaut kad arī Daysonu pieminēja. Iespējams kļūdos, bet pārāk daudz sakritību. Bet in general - ja jādzīvo ar tādu “vīrieti”, es labāk esmu forever alone, nesaprotu, kā sievietes pieļauj tādu attieksmi. Izmisums laikam.
Aldis30 @ 05.09.2023 22:51Tu neiedziļinājies tekstā, es eju tikai uz tādiem randiņiem kur garantēts sex, uz to parakstās ļoti maz meitenes.
Es pieļauju ka ir top džeki kas ir krietni rezultatīvāki šajā lietā.
Varbūt meitenes var padalīties ar info, tās kas ir izmantojušas Tinder priekš izklaides, cik ir bijis īsākais laiks līdz gultai? Un kā izvēlējāties džeku?
Jānis Parastais @ 05.09.2023 08:06Šodien skatos Tinderī ielaikojusi sieviete (32), pēc skata jau diezgan glīta, bet bildē redzami divi sīkie, un profilā pārgudri angliski rakstīts, ķipa - visu esmu pieredzējusi un piedzīvojusi, tagad vēlos nobāzēties.(lasīt - jaunības gadus esmu mau*īgi notrallinājusi, tagad vēlos atrast lohu, kas mūs visus uzturēs). Šis ir lielisks piemērs jaunajām, kā nevajag dzīvē darīt.
Es jau kādu laiku sekoju, Viņai tur sava rotācija ar čaļiem, katrs dod savu pienesumu. Jaunos nemaz tā neņem klāt. (Vēl jo vairāk kaut kādas viduvējības)MartaElza @ 05.09.2023 23:00
Paprasi twitter Tindermeitenei . Viņa ir advancēta šajā lietā.
Mušpapīrs @ 05.09.2023 23:06
Drīkstu arī es zināt, kā Tu zini, vai brīva sieviete ar bērniem ir pie bērniem tikusi maucības ceļā vai bijusi ilgstošās attiecībās, kas kādu iemeslu dēļ nav izdevušās? Otro variantu Tu jau pat nepieļauj vai ne?
Jānis Parastais @ 05.09.2023 23:34
Varbūt pēc teksta par pieredzīti? Zināms, kā tādas savas jaunības netiklās gaitas lepni nosauc par baigo “pieredzi”, tikai nesaprot, ka nevienam jēdzīgam čalim, kam vēl ir varianti, viņas “pieredzīte” ne šķiet vilinoša, ne vajadzīga. Bet nu turpiniet sev iegalvot, ka tas ir baigi ok, kas ta man.
Aldis30 @ 05.09.2023 23:23Es jau kādu laiku sekoju, Viņai tur sava rotācija ar čaļiem, katrs dod savu pienesumu. Jaunos nemaz tā neņem klāt. (Vēl jo vairāk kaut kādas viduvējības)
Tetovētais čalīts (kaut kāds agresīvs Krievs)
Krūšu spaidītājs
Kitkat čalis (tas uz simpu velk)
Un jaunais favorīts, Anakonda, tas esot gados krietni jaunāks, bet ar baigi lielo daiktu.
Pati Tindermeitene ir uz gadiem 35-40 un ar lielām krūtīm.
Daudzi grib izpīpēt kas tā tāda ir ?
Aldis30 @ 05.09.2023 23:23Es jau kādu laiku sekoju, Viņai tur sava rotācija ar čaļiem, katrs dod savu pienesumu. Jaunos nemaz tā neņem klāt. (Vēl jo vairāk kaut kādas viduvējības)
Tetovētais čalīts (kaut kāds agresīvs Krievs)
Krūšu spaidītājs
Kitkat čalis (tas uz simpu velk)
Un jaunais favorīts, Anakonda, tas esot gados krietni jaunāks, bet ar baigi lielo daiktu.
Pati Tindermeitene ir uz gadiem 35-40 un ar lielām krūtīm.
Daudzi grib izpīpēt kas tā tāda ir ?
Pēc kā spried ka ar dzīvi neapmierināts?Bumbule @ 06.09.2023 06:35
Tindermeitene tak ir ar dzīvi neapmierināts džeks. Un tas viss ir fantāzija.
Aldis30 @ 06.09.2023 07:06Pēc kā spried ka ar dzīvi neapmierināts?
Varbūt pēc teksta par pieredzīti? Zināms, kā tādas savas jaunības netiklās gaitas lepni nosauc par baigo “pieredzi”, tikai nesaprot, ka nevienam jēdzīgam čalim, kam vēl ir varianti, viņas “pieredzīte” ne šķiet vilinoša, ne vajadzīga. Bet nu turpiniet sev iegalvot, ka tas ir baigi ok, kas ta man.
Tā ir patiešām reāla sieviete. Ja mēs par vienu un to pašu.Bumbule @ 06.09.2023 07:35
Tur pēc komentāriem tā var saprast. Cilvēks, kuram dzīvē viss ir lieliski, neliek internetā savus izdomātos seksuālos piedzīvojumus ar random džekiem jau 3 gadu garumā. Pat ja viņa ir sieviete un tas viss ir īsts, viņai nekad nebūs labi, jo "vienmēr būs nākamais". Viņa gluži kā Samanta no SATC.
Ahā, vīrieša "pieredzīte" nav nekas nosodāms, bet sievietes "pieredzīte" ir fui, pē?
Tādi dubultie standarti.
GhostGG @ 06.09.2023 15:17
Vīrieši un sievietes nav vienādi. Ir lietas, kas ir vīriešiem vairāk pieņemami un sievietēm nē. Un ir lietas, kas ir vairāk sievietēm pieņemami, bet vīriešiem nē.
Andie @ 06.09.2023 17:56
Bet kāpēc nav pieņemami? Tas ir tikai kārtējais sociālais koncepts, balstīts uz pašas sabiedrības izdomātām normām. Nemelošu, ocf es noteikti negribetu tikties ar male hoe, jo vienkārši man personīgi būtu kinda pretīgi (pie tā visticamāk būtu vainojami šie sociālie koncepti), piemēram, dzīvē droši vien es pat rokturi durvīm nodezinficētu pēc tāda kadra kā Aldis30.
Bet kāpēc nav pieņemami? Tas ir tikai kārtējais sociālais koncepts, balstīts uz pašas sabiedrības izdomātām normām
dietiskais.cukurs @ 06.09.2023 18:05
Kā tev šķiet, kāpēc cilvēku un patiesībā arī dzīvnieku sabiedrībā pastāv noteikti standarti? Un, ja jau kustinām pelēko vielu, kā tev šķiet, kā būtu, ja tādu nebūtu?
GhostGG @ 06.09.2023 18:09
Tas nav sociālais koncepts. Neviens normāls vīrietis negrib sievieti, kura jaunībā ir pārjāta ar neskaitāmiem vīriešiem. To pat ir grūti izksaidrot, kaut kas atgrūž un ar konceptu tur nav nekāda sakara. Tas ir tāpat kā 99% vīrieši negribētu precēt sievieti, kura ir strādājusi par prostitūtu, vai strādājusi striptīzklubā un dejojusi uz galda. Tas vnk šķiet loģiski, ka attiecības ar tādām veidot nevajadzētu. It is what it is.
Nemelošu, ocf es noteikti negribetu tikties ar male hoe, jo vienkārši man personīgi būtu kinda pretīgi (pie tā visticamāk būtu vainojami šie sociālie koncepti)