Lorra @ 01.09.2023 06:49Un vēl, tetovējumi paliek tik populāri, ka nu jau tos sāk atbalstīt daudzas darba vietas, piemēram, jau dažas aviokompānijas sāk atbalstīt tetovējumus stjuartēm un nešķiro kurai ir tetovējumi un kurai nav. Tā kā šaubos, vai kāda kura ir uztaisījusi tetovējumus, tagad raud spilvenā, jo nevar kļūt par kaut kādu modeli. ?
Jānis Parastais @ 01.09.2023 07:43
Tāpēc ka neaptēsto ir kļuvuši tik daudz, ka nav jau vairs variantu, citādi nebūs kas strādā, ne jau tāpēc, ka tas pēkšņi būtu kļuvis kas labs un glaimojošs. Līdzīgi kā ar fiziskajiem normatīviem skolās un sportā, vairums kļuvuši tik švaki, ka latiņa jau nez cik reizes pazemināta, lai vispār kāds varētu tajā ierakstīties.
Lorra @ 01.09.2023 08:30
Labi, mēs tevi sapratām. Tad dzīvo laimīgs tālāk un liec mierā tos aptetovētos neaptēstos cilvēciņus, Tev viņi dzīvot traucē? ?
Neaptests ir tas,kas uzskata,ka drikst diskriminēt cilvēkus pec vizualām iezimēm.Jānis Parastais @ 01.09.2023 07:43
Tāpēc ka neaptēsto ir kļuvuši tik daudz, ka nav jau vairs variantu, citādi nebūs kas strādā, ne jau tāpēc, ka tas pēkšņi būtu kļuvis kas labs un glaimojošs. Līdzīgi kā ar fiziskajiem normatīviem skolās un sportā, vairums kļuvuši tik švaki, ka latiņa jau nez cik reizes pazemināta, lai vispār kāds varētu tajā ierakstīties.
Kenty @ 01.09.2023 08:40Neaptests ir tas,kas uzskata,ka drikst diskriminēt cilvēkus pec vizualām iezimēm.
Kenty @ 01.09.2023 08:40Neaptests ir tas,kas uzskata,ka drikst diskriminēt cilvēkus pec vizualām iezimēm.
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:37
Viņi jau sev zīmogu ir uzlikuši, kas tur ko vairs traucēt, bet varbūt vismaz vēl kāda, pirms sevi sačakarējusi, apdomāsies.
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:47
Pēc iedzimtām iezīmēm nedrīkst, tie ķēpājumi nav iedzimti, tā ir bijusi paša izvēle, prāta aptumsums vai sauc kā gribi. Un kā parasti, par savām kļūdām/izvēlēm dzīvē ir jāmaksā, bet tas jau sniegpārsliņām nepatīk un to nesaprot.
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:37
Viņi jau sev zīmogu ir uzlikuši, kas tur ko vairs traucēt, bet varbūt vismaz vēl kāda, pirms sevi sačakarējusi, apdomāsies.
.Eksperte. @ 01.09.2023 09:06
Ej un to saki tām notetovētajām, ko tu nāc nīdi forumā?
.Eksperte. @ 31.08.2023 23:08
Tā ir medus maize pie vakara tējas ienākt sieviešu forumā ar savu pašpasludināto top viedokli kā viszinātājiem pār kādu sieviešu saistītu tematu un vērot, kā citas argumentē šo viedokli, kompensējot kaut kādu savu iztrūkumu.
Viņi zina, ja šeit lielākā daļa ir sievietes, tamdēļ veido provokatīva satura diskusijas, kur var izteikt savu pārliecību par kaut ko, jo ikdienā reāli nav kur to izteikt.
Bet es ticu, ka es uzrakstiju to, ko jūs jau pašas saprotat.
Ja mēs kolektīvi vienkārši nereaģētu uz atklātām provokācijām, tie veči varbūt aizietu citur. Atceraties teicienu, ka sūds nesmird, ja to nebaksta? Nu vo!
gii_star @ 01.09.2023 09:18
Nu nez, es arī esmu sieviete, bet absolūti piekrītu viņa viedoklim. Neuzskatu to par provokāciju.
Droši variet mīnusot, manu viedokli tas nemainīs:)
gii_star @ 01.09.2023 09:18
Nu nez, es arī esmu sieviete, bet absolūti piekrītu viņa viedoklim. Neuzskatu to par provokāciju.
Droši variet mīnusot, manu viedokli tas nemainīs:)
dietiskais.cukurs @ 01.09.2023 09:41Ziniet, kas mani tik ļoti uzjautrina? Te figurēja apgalvojums, ka tetovētajām dāmām ir tik ļoti vienalga (nU Tā, kA ĻoTi), ko par šo visu domā vīrieši, bet izrādās, ka, ja izsakās neglaimojoši, tad acīmredzot šis cilvēks ir "idiņš", "kastrēts", "dabūs pa muti" utt.
Atgriežoties pie tēmas, laikam cilvēkiem šķiet, ka tetovējums viņus padara kaut kādā veidā interesantākus, atšķir no pārējiem? Nesaredz savu dabas doto unikalitāti? Vai vienkārši grib skriet līdzi modei?
Es personīgi nekad netetovētos, jo lepojos ar Dēklas dāvāto ķermeni un nevēlos tam "zīmēt" pa virsu. Protams, aizdomājos par tetovēto indivīdu dvēseles stāvokli, bet neteiktu, ka tetovējumi mani kā īpaši aizskar. Bezgaumīgi? Jā, noteikti! Bet laiki mainās un mode arīdzan.
Ziniet, kas mani tik ļoti uzjautrina? Te figurēja apgalvojums, ka tetovētajām dāmām ir tik ļoti vienalga (nU Tā, kA ĻoTi), ko par šo visu domā vīrieši, bet izrādās, ka, ja izsakās neglaimojoši, tad acīmredzot šis cilvēks ir "idiņš", "kastrēts", "dabūs pa muti" utt.