garastāvokļa svārstības, trauksme, nereāls nogurums, reiboņi(grūti uztvert kas notiek apkārt), nomāktība, miglaina redze dažreiz, grūtības koncentrēties, miega traucējumiLula @ 31.08.2023 21:44Kā Tev tā izpaužas?
vai to ir iespējams ārstēt bez zālēm un vai vispār iespējams izārstēties…Andie @ 31.08.2023 21:18Ko gribi zināt? Ģimenē tuvam cilvēkam ir diezgan pasmagā formā, līdz ar to šo to zinu.
Nezinamaameicha @ 31.08.2023 22:02vai to ir iespējams ārstēt bez zālēm un vai vispār iespējams izārstēties…
Nezinamaameicha @ 31.08.2023 22:00garastāvokļa svārstības, trauksme, nereāls nogurums, reiboņi(grūti uztvert kas notiek apkārt), nomāktība, miglaina redze dažreiz, grūtības koncentrēties, miega traucējumi
Nezinamaameicha @ 31.08.2023 22:02vai to ir iespējams ārstēt bez zālēm un vai vispār iespējams izārstēties…
liels paldies 🙏🏼 Jā, biju pie ģimenes ārstes un viņa pateica, ka tā ir veģetatīvā distonija. Iedeva nosūtījumu pie psihologa.LiepaShmiepa @ 01.09.2023 00:44
Aizej pie normāla psihiatra/psihoterapeita un saproti, ka tava īstā diagnoze, visticamāk, ir depresija+trauksme. Tiec galā ar to un tā tava "veģetatīvā distonija" pazudīs pati, jo ir tikai simptoms. Tu burtiski apraksti depresiju+trauksmi ar psihosomātikas simptomiem. Vispār jau to būtu arī ģimenes ārstam jāsaprot, bet nu kādi tie ārsti gadās, tādi gadās.
Andie @ 01.09.2023 08:59
Es pieļauju, ka tev nav uzstādīta diagnoze? Ārsts vnk pateica, tev distonija? Noteikti vizīte pie psihiatra laba psihiatra, viss atkarīgs cik tev ir traki, sākumā droši vien var vajadzēt zāles, pēc tam terpija. Ģimenes locekļa gadījumā ir daudz trakāk, agrāk bija uzstādīta diagnoze veģetatīvā distonija, ko es tgd zinot pieļauju, ka ielika ķekša pēc, jo realitātē ir bipolāri traucējumu ar mānijas un depresijas iezīmēm. Diemžēl psihiatres, kas viņu uzlika uz strīpas vairs nav S.Purviņa burvīgi palīdzēja, pati esmu speciālista meklējumos viņai apsveru par psihiatri Inga Albrekte, ir dzirdētas pozitīvas atsauksmes.
diagnoze nav uzstādīta, nē. Viņa gandrīz vai ņirgājoties pateica - “Nu jā saulīt, tev ir distonija, tas tagad populāri jauniešiem”. Gandrīz sāku raudāt, man tā jau bija grūti iet pēc palīdzîbas. Paldies par ieteikumu, apskatīšos šo psihiatri 🙏🏼Andie @ 01.09.2023 08:59
Es pieļauju, ka tev nav uzstādīta diagnoze? Ārsts vnk pateica, tev distonija? Noteikti vizīte pie psihiatra laba psihiatra, viss atkarīgs cik tev ir traki, sākumā droši vien var vajadzēt zāles, pēc tam terpija. Ģimenes locekļa gadījumā ir daudz trakāk, agrāk bija uzstādīta diagnoze veģetatīvā distonija, ko es tgd zinot pieļauju, ka ielika ķekša pēc, jo realitātē ir bipolāri traucējumu ar mānijas un depresijas iezīmēm. Diemžēl psihiatres, kas viņu uzlika uz strīpas vairs nav S.Purviņa burvīgi palīdzēja, pati esmu speciālista meklējumos viņai apsveru par psihiatri Inga Albrekte, ir dzirdētas pozitīvas atsauksmes.
Tava ģimenes ārste ir jocīga. Ja jau pie psihologa nosūta, tad saprot, ka mentālā veselība pieklibo, bet ņirgāties un teikt, ka populāri, var tikai pilnīgi neprofesionāls ārsts.Nezinamaameicha @ 01.09.2023 11:06diagnoze nav uzstādīta, nē. Viņa gandrīz vai ņirgājoties pateica - “Nu jā saulīt, tev ir distonija, tas tagad populāri jauniešiem”. Gandrīz sāku raudāt, man tā jau bija grūti iet pēc palīdzîbas. Paldies par ieteikumu, apskatīšos šo psihiatri ??
31.oktobris @ 31.08.2023 21:31Ir bijusi distonija, tad kad nomesta smēķēšana, alkohols, un stress samazināts, tad pārgaja vairs nebija ne miņas. Kad uznāj lielāki stresi tad atgriežas uz īsu laiku.
Nezinamaameicha @ 31.08.2023 22:00garastāvokļa svārstības, trauksme, nereāls nogurums, reiboņi(grūti uztvert kas notiek apkārt), nomāktība, miglaina redze dažreiz, grūtības koncentrēties, miega traucējumi