Stabili ka ir, viss kas tuvu Rīgai ir kosmosā cenu ziņā.Mia6 @ 27.08.2023 21:52Dzīvokļu īres nav baigi dārgas? Piemēram divistabniekam.
Mia6 @ 27.08.2023 21:52Dzīvokļu īres nav baigi dārgas? Piemēram divistabniekam.
Neesam vēl atraduši tādus darbus kuros pelnītu 1k pāri, parasti nopelnu nedaudz virs minimālās. Draugam 1 stunda jābrauc uz darbu no tā rajona kur dzīvojam, Salaspilī tā būtu max pusstunda, man ar vilcienu arī apmēramInna86 @ 27.08.2023 22:43Kāpēc minimālās algas saņēmējam būtu jābrauc uz Rīgu strādāt? Kas Jums tie par darbiem? Vispār nezinu nevienu, kas par minimālo strādātu.
Par Salaspili, man liekas nekāda pilsēta, tad jau labāk Ogre, sakopta, skaista. Īre Pierīgā var būt pat lielāka kā Rīgā, jo ir ļoti mazs piedāvājums.
Vajag kompromisu atrast draugs no Ogres oriģināli, visu mūžu nodzīvojis tur :D bet man Ogre nepatīk, viņš tur jūtas droši bet es nē. Nodzīvoju kojās tur pāris gadus un mācījos, ogrēnieši pašai ar ne īpaši, salaspilieši liekas puslīdz okInna86 @ 27.08.2023 22:43Kāpēc minimālās algas saņēmējam būtu jābrauc uz Rīgu strādāt? Kas Jums tie par darbiem? Vispār nezinu nevienu, kas par minimālo strādātu.
Par Salaspili, man liekas nekāda pilsēta, tad jau labāk Ogre, sakopta, skaista. Īre Pierīgā var būt pat lielāka kā Rīgā, jo ir ļoti mazs piedāvājums.
Rubļovka parak traki komunālie. Jo savu gāzes katli nevar pieslēgries Salaspils siltumam. Kur Rimi , vispakārt pārāk daudz 9 maija svinetaju.Sajuta ka purčikā . Dzeraji bomzi ,fuu nu. Mazliet labāk ir Kalnu ielā un pie domes .Feini un mierīgi ir Miera ,Dienvidu iela . Mežs blakus ,gaiļi dzied.Privātmājas daudzi ceļ . Nu kā laukos . Ir viena kopmītne bet pilnīgs klusums tagad tur. Rigas ielā feini kur pie Baznīcas Prvātmājas .Bjork @ 27.08.2023 22:36Vilciens tuvu, regulārs, ērtākais transports. Iekāp centrā un pēc ~27min esi Salaspilī. Hes tāds slāviskāks, skaļāks. Silava, Apakštacija pavisam klusi. Miera (Gorka) nu tāda so-so, Silmaļi jaunais rajons- lieli plaši dzīvokļi.
elamana @ 27.08.2023 22:51Neesam vēl atraduši tādus darbus kuros pelnītu 1k pāri, parasti nopelnu nedaudz virs minimālās. Draugam 1 stunda jābrauc uz darbu no tā rajona kur dzīvojam, Salaspilī tā būtu max pusstunda, man ar vilcienu arī apmēram
Tad varbūt pārpratu minimālās algas nozīmi parasti pelnu apm 700-800 eiroInna86 @ 27.08.2023 23:01
Pat Lidlā par pārdevēju neņem? Nav tur nekāda minimālā.
elamana @ 27.08.2023 23:05Tad varbūt pārpratu minimālās algas nozīmi parasti pelnu apm 700-800 eiro
Jā, tad tas laikam ir iemesls kāpēc Rīgā tik mazus komunālos maksājam, jo apsaimnieko biedrība nevis Rīgas siltums, par ūdeni nezinu. Gāzes katls uz visiem dzīvokļiem kopējs. Galvenais šito uzzināt laicīgi kad meklē dzīvokli SalaspilīKalnos @ 27.08.2023 23:06Ja vel jāskatās apsaimniekotājs Tilderu nami ,un Rigas namu pārvaldnieks nenormālas cenas.Ja Salaspili tadi ir.Ja Salaspils siltums un māju apsaimnieko biedrība būs ļoti zemi komunālie.
Salaspilinir viens no baltijā lielākiem saules panelu parkiem. Salaspils siltums kurina ar šķeldu +Saules paneļi un tikai 30% gāze. Tāpēc iznāk lēti.
Rubļovka viss ari ūdens uzsildisana uz gāzi ,bet savi gāzes katli .Viniem jau trešo gadu nenormāli rēķini .
Man ari māja jauna ,biedrība cenšos neteikt cik komunālie jo nu .. par 60% mazāki kā citiem. Labāk pakluseju 😀elamana @ 27.08.2023 23:10Jā, tad tas laikam ir iemesls kāpēc Rīgā tik mazus komunālos maksājam, jo apsaimnieko biedrība nevis Rīgas siltums, par ūdeni nezinu. Gāzes katls uz visiem dzīvokļiem kopējs. Galvenais šito uzzināt laicīgi kad meklē dzīvokli Salaspilī