Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Andžas kosmētika One:Zero

Patīk
Reitings 3376
Reģ: 09.08.2016
Kāda jau ir pamēģinājusi? Kādas atsauksmes? Ir tās cenas vērti?
Piemēram, skrubji.
Andelemandele laiku pa laikam redzu, ka pārdod šampūnus, jo “matiem nederēja”. 😁
26.08.2023 16:29 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Matu eļļa man ļoti patīk.
Ņēmu piparmētru skrubi - man laikam nepatīk tik intensīva piparmētru smarža.
Man ir bijuši šampūni, kas sākotnēji ne ne, bet vēlāk ļoti labi.
Pagaidām par šo kosmētiku neitrāls viedoklis. Eļļu iesaku.
27.08.2023 16:19 |

Reitings 4
Reģ: 15.09.2024
Man personīgi ļoti patīk! Pēc mazgāšanas un maskas mati ir ļoti mīksti , ļoti viegli ķemmējami. Matu eļļiņa izraisa man atkarību, lietoju katru mīļu brīdi! Man ir šāds komplekts ar dziļi attīrošo šampūnu. Pamanīju arī to, ka mati netaukojās tik ātri, kā kādreiz. Es personīgi iesaku!
https://onezerocosmetics.lv/products/pilns-matu-komplekts-7-produkti?dt_id=1949720%3Bap%3A1092976
15.09.2024 08:45 |

Reitings 840
Reģ: 29.05.2023
elssa @ 15.09.2024 08:45
Man personīgi ļoti patīk! Pēc mazgāšanas un maskas mati ir ļoti mīksti , ļoti viegli ķemmējami. Matu eļļiņa izraisa man atkarību, lietoju katru mīļu brīdi! Man ir šāds komplekts ar dziļi attīrošo šampūnu. Pamanīju arī to, ka mati netaukojās tik ātri, kā kādreiz. Es personīgi iesaku!
https://onezerocosmetics.lv/products/pilns-matu-komplekts-7-produkti?dt_id=1949720%3Bap%3A1092976

Piereģistrējies, lai to pateiktu? Mati nepaliek taukaini no eļļas lietošanas "katru mīļu brīdi"?
Es personīgi nekad nepirktu neko no name, lai cik izslavēts tas būtu. Es esmu par kvalitāti, attiecīgi uzreiz iegādājos kvalitatīvus produktus, nevis eksperimentēju. Ir tiiiiiiik daudz labu šampūnu un matu kopšanas līdzekļu, var jebko pasūtīt no jebkuras vietas, visas atsauksmes var izlasīt un ievākt, visu izpētīt.
15.09.2024 09:57 |

Reitings 4
Reģ: 15.09.2024
Merilda @ 15.09.2024 09:57

Piereģistrējies, lai to pateiktu? Mati nepaliek taukaini no eļļas lietošanas "katru mīļu brīdi"?
Es personīgi nekad nepirktu neko no name, lai cik izslavēts tas būtu. Es esmu par kvalitāti, attiecīgi uzreiz iegādājos kvalitatīvus produktus, nevis eksperimentēju. Ir tiiiiiiik daudz labu šampūnu un matu kopšanas līdzekļu, var jebko pasūtīt no jebkuras vietas, visas atsauksmes var izlasīt un ievākt, visu izpētīt.

Paldies par tavu viedokli! Katram mums ir savas preferences, un es pilnībā saprotu, ka daudzi izvēlas produktus pēc zīmola vai kvalitātes kritērijiem. No savas pieredzes varu teikt, ka man šie produkti tiešām ir piemēroti un esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem – īpaši eļļu un šampūniem, kuru lietoju regulāri bez problēmām. Es tikai vēlējos padalīties ar savu pozitīvo atsauksmi .. Ar savu personīgo atsauksmi! Protams, visi mati ir atšķirīgi, un tas, kas strādā man, varbūt nederēs kādam citam! Es vienkārši dalos, jo kādam viedoklis var noderēt. Lai katrs atrod to, kas viņam strādā vislabāk!
Par eļļas lietošanu – nē, mani mati nepaliek taukaini, jo es izmantoju tikai pāris, jeb 2 pilienus uz saviem garajiem matiem, parasti no rīta pirms dodos savās ikdienas gaitās un vakarā, pirms sapinu matus bizē, lai tie
no rīta būtu mīksti. :)
15.09.2024 10:22 |

Reitings 1557
Reģ: 15.09.2023
Es nekad nepērku šādus produktus, kurus izstrādā "ietekmeļi". Manuprāt, par to naudu ko viņa prasa, var nopirkt kvalitatīvākus un pārbaudītākus produktus. Šampūns un kondicionieris 200 ml maksā 35.50 eiro. Manuprāt, ļoti dārgi priekš tāda no name produkta.
15.09.2024 15:27 |

Reitings 202
Reģ: 18.12.2023
Esmu nopirkusi termoaizsardzības līdzekli no viņas, nu tā so so, drīzāk nē nekā jā
09.10.2024 15:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits