Merilda @ 15.09.2024 09:57
Piereģistrējies, lai to pateiktu? Mati nepaliek taukaini no eļļas lietošanas "katru mīļu brīdi"?
Es personīgi nekad nepirktu neko no name, lai cik izslavēts tas būtu. Es esmu par kvalitāti, attiecīgi uzreiz iegādājos kvalitatīvus produktus, nevis eksperimentēju. Ir tiiiiiiik daudz labu šampūnu un matu kopšanas līdzekļu, var jebko pasūtīt no jebkuras vietas, visas atsauksmes var izlasīt un ievākt, visu izpētīt.
Paldies par tavu viedokli! Katram mums ir savas preferences, un es pilnībā saprotu, ka daudzi izvēlas produktus pēc zīmola vai kvalitātes kritērijiem. No savas pieredzes varu teikt, ka man šie produkti tiešām ir piemēroti un esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem – īpaši eļļu un šampūniem, kuru lietoju regulāri bez problēmām. Es tikai vēlējos padalīties ar savu pozitīvo atsauksmi .. Ar savu personīgo atsauksmi! Protams, visi mati ir atšķirīgi, un tas, kas strādā man, varbūt nederēs kādam citam! Es vienkārši dalos, jo kādam viedoklis var noderēt. Lai katrs atrod to, kas viņam strādā vislabāk!
Par eļļas lietošanu – nē, mani mati nepaliek taukaini, jo es izmantoju tikai pāris, jeb 2 pilienus uz saviem garajiem matiem, parasti no rīta pirms dodos savās ikdienas gaitās un vakarā, pirms sapinu matus bizē, lai tie
no rīta būtu mīksti. :)