Terra Incognita @ 24.08.2023 21:48Man ir PCOS un arī ar keto diētu cikls sakārtojās uz 28 dienām kā pēc pulksteņa, lai gan pirms tam vienmēr bija neregulārs. Es gan nekad neesmu mēģinājusi palikt stāvoklī, bet pēc idejas tam vajadzētu palīdzēt.
Terra Incognita @ 24.08.2023 21:48Man ir PCOS un arī ar keto diētu cikls sakārtojās uz 28 dienām kā pēc pulksteņa, lai gan pirms tam vienmēr bija neregulārs. Es gan nekad neesmu mēģinājusi palikt stāvoklī, bet pēc idejas tam vajadzētu palīdzēt.
sauliiite.paula @ 25.08.2023 09:27
Kā Tu domā, vai nav prātīgak aiziet pie uztura speciālista vai nodot analīzes uz pārtiku no kā vajadzētu izvairīties un tikai tad ievērot keto diētu?
Vispār kā pareizāk iesākt visu? Savādāk eju pie ginekologa un tas tikai dod zāles un viss, jāmēģina cits ceļš iet - sākt ar uzturu.
Starpcitu, Jūnija mēnesi biju ievērojusi veselīgu maltīti visa mēneša garumā, bez sliktajiem ogļhidrātiem, Jūlijā MR klauvēja pie durvīm. Tagad augustā atkal nav. Sakritība, vai tiešām pārtika strādā uz to visu!
Sauleee @ 25.08.2023 11:20Varat pastāstīt vairāk par insulina rezistenci?
Kā to nosaka? (Kadas analīzes jānodod?)
Mana daktere šo vsp nepieminēja, tik hormoni un mazāk ēst (ieteica vēl nomest svaru, atteikties no miltu produktiem, apm. 2mēnešus noturējos, bet svarā vsp nekādu uzmaiņu, pat par pus kg mazāk nebija)
Sauleee @ 25.08.2023 11:20Varat pastāstīt vairāk par insulina rezistenci?
Kā to nosaka? (Kadas analīzes jānodod?)
Mana daktere šo vsp nepieminēja, tik hormoni un mazāk ēst (ieteica vēl nomest svaru, atteikties no miltu produktiem, apm. 2mēnešus noturējos, bet svarā vsp nekādu uzmaiņu, pat par pus kg mazāk nebija)
31.oktobris @ 30.08.2023 23:17Biju pie ginekoloģes, sakarā ar pamatotām aizdomām par. PCOS, kuras bija arī manai Ģā.
*) neregulārs cikls jau 2gadus
*) pumpas, uz pleciem, dekoltē, muguras un sejas
*) pastiprinata matu izkrišana gadu
*) biezs un melns apmatojums uz vēdera un citur.
*) liekais svars
*) paaugstināts testosterons
Bet apskates laikā man pateica, ka man nav PCOS.. Lai gan simptomi atbilst.
gineloloģe prasija vai man neaugot bārda vai ūsas nevarēja saprast vai es skujos vai nē. Es teicu, ka es neskuju bārdu, jo man tādas nav. ?
Vai sievietēm kam ir PCOS ir ūsas vai melnie matiņi aug uz zoda?? Uz kādām zonām ir jaaug, lai skaitītos PCOS??
Un ko jums ieteica ginekologs pret matu izkrišanu?? Jo man ieteica dzert dārgus vitamīnu pa 15.eiro tas arī viss. Neko jēdzīgu nepaskaidroja.
31.oktobris @ 30.08.2023 23:17Biju pie ginekoloģes, sakarā ar pamatotām aizdomām par. PCOS, kuras bija arī manai Ģā.
*) liekais svars
gineloloģe prasija vai man neaugot bārda vai ūsas nevarēja saprast vai es skujos vai nē. Es teicu, ka es neskuju bārdu, jo man tādas nav. ?
Vai sievietēm kam ir PCOS ir ūsas vai melnie matiņi aug uz zoda?? Uz kādām zonām ir jaaug, lai skaitītos PCOS??
Un ko jums ieteica ginekologs pret matu izkrišanu?? Jo man ieteica dzert dārgus vitamīnu pa 15.eiro tas arī viss. Neko jēdzīgu nepaskaidroja.
*) liekais svars