DSSF @ 23.08.2023 15:39Kā tev diagnosticēja PCOS? Kādas galvenās pazīmes?
sauliiite.paula @ 23.08.2023 15:51
Pēc sūdzîbām + USG var redzēt, analīzēs uzrādās hormonu izmaiņas.
sauliiite.paula @ 23.08.2023 15:50Man ir PCOS, divus gadus netiekam pie mazā. Lietoju progr. tabletes noteiktos laikos, lai MR būtu, piedevām daudz uztura bagātinātāji. Ceram, ka nākotnē būs.
DSSF @ 23.08.2023 15:55
To pcos nevar sajaukt gadijumā ar multifunkcionālām olnīcām es lasiju, ka ir policistiskas olnīcas /policistisko olnicu sindroms. Kā viņi atšķiras?
Vai ārstē pcos tikai, ja vēlas grūtniecību?
sauliiite.paula @ 23.08.2023 16:21Es arī biju lietojusi cycle balance 3 mēnešus - nekāda jēga.
Pcosu nevar izārstèt, var tikai apārstēt.
Lietoju progr. 10 dienas, pēc 5-6dienām sākas mr.
Lietoju folskābi 1000mg 1tabl ; magnijs 1000mg 1 tabl, D vitamīns 10’000, B12 1000uq 2tabl, Hair volume 1 tabl
Ārsts lika dzert folskabi, un D vitaminu noteiktos daudzumos, visu parejo uz savu galvu iedvesmojoties no tiktoka meitenēm kam ir pcos. Un varu teikt, ka lietojot magniju, b12 klāt jūtos daudz labāk.
AiKaaaSaaap @ 23.08.2023 16:37Pcos lietoju diezgan raibu zāļu kokteili (dufastanu, inovo, metforalu, lil biotiks labāks baltērijas), būtiskākais bija panākt to, lai ovulācija notiek vispār. Biju arī rindā uz ivf, tomēr pēc gada paliku stāvoklī. Viena konkrētas formulas nav. Kas vienai der, citai nē. Tikai pacietība un aktīvs darbs ar to.
Solvita123 @ 23.08.2023 16:57Lietoju arī paralēli Cyclebalance, nezinu vai tas arī palīdzēja,bet viss kopā nostrādāja..
sauliiite.paula @ 23.08.2023 16:56
Ooo super!:)) Prieks, ka tiki. Kā ar svaru?
Bumbule @ 23.08.2023 22:17
Cyclebalance nav kārtējais uztura bagātinātājs par bargu naudu, kur efekts nekāds baigais nav?
Bumbule @ 23.08.2023 22:17
Cyclebalance nav kārtējais uztura bagātinātājs par bargu naudu, kur efekts nekāds baigais nav?
piekrītu, es arī izārstēju pcos un normalizēju MR sākot skatīties ko ēst un lietoju dabīgo uztura bagātinātāju cukura līmeņa samazināšanai, kuru man draudzene no ASV atveda, kas palīdzēja sākumā atteikties no saldumiem, normalizēt ēšanu, jo man bija baigā saldumu atkarība.Solvita123 @ 23.08.2023 16:56Parasti pcos līdzi nāk insulīna rezistence. Līdz hormonu lietošanai netikām, jo nebija pagājis vel gads kopš sākām mēģināt,bet kaut kā intuitīvi izdomāju pamēģināt keto tipa ēšanu,respektīvi nē cukuram,max samazināt ogļhidrātus,ēst labos taukus vairāk un olbaltumvielas,kas beigu beigas 3 mēn laikā noveda pie smuka cipara uz svariem,mr kļuva regulāras kā pulkstenis(iepriekš varēja būt 1x 2mēn vai ilgāk)ovulācija pēkšņi kļuva izteikta,grūtniecība uzreiz bija klāt un ne smakas no pcos. Ieteiktu sākt ar ēdienu,mēs tomēr esam tas,ko ēdam. Atskatoties Saprotu,ka noteikti ēdu par daudz saldumus un ogļh. kas nebūt nepalīdzēja kopainā un ievilka tajā pcos izpausmju ritenī vēl dziļāk.
Solvita123 @ 23.08.2023 16:56Parasti pcos līdzi nāk insulīna rezistence. Līdz hormonu lietošanai netikām, jo nebija pagājis vel gads kopš sākām mēģināt,bet kaut kā intuitīvi izdomāju pamēģināt keto tipa ēšanu,respektīvi nē cukuram,max samazināt ogļhidrātus,ēst labos taukus vairāk un olbaltumvielas,kas beigu beigas 3 mēn laikā noveda pie smuka cipara uz svariem,mr kļuva regulāras kā pulkstenis(iepriekš varēja būt 1x 2mēn vai ilgāk)ovulācija pēkšņi kļuva izteikta,grūtniecība uzreiz bija klāt un ne smakas no pcos. Ieteiktu sākt ar ēdienu,mēs tomēr esam tas,ko ēdam. Atskatoties Saprotu,ka noteikti ēdu par daudz saldumus un ogļh. kas nebūt nepalīdzēja kopainā un ievilka tajā pcos izpausmju ritenī vēl dziļāk.