Malibu Steisija @ 20.08.2023 17:20Pamanu, ja citi lieto smaržas, protams. Un pati arī lietoju, jo man vienkārši patīk smaržot. Man ir ļoti izteikti jūtīga oža, man patīk ja viss smaržo, bet ne par traku.
Man dzīvē bija viens periods, kad biju uzsēdusies uz Avon ķermeņa atsvaidzinātājiem. Ļoti patika cik svaigi un patīkami viņi smaržoja. Tā smarža gan, protams, ļoti ātri pazuda. Nu tad man mājās katrā stūrī bija kāds ?? un tad vēl somiņā, mašīnā un darbā uz galda ?
Bet man nepatīk, ja cilvēki sasmaržojas par daudz. Galva sāk sāpēt. Vienalga cik labas un patīkamas smaržas, ja ir par daudz, tad man sāk sāpēt galva. Man sen atpakaļ bija viena kolēģe, kas sēdēja man blakus un vienmēr bija ar savu YSL black opium nopūtusies līdz nelabumam. Un no blakus telpas čalis ar savām paco rabanne one million smaržām…
Tagad kad ikdienā kaut kur sajūtu tās smaržas vienmēr uzdzen šermuļus ??
pepija @ 21.08.2023 06:35pec kaku mizaliem smird tas chanel smarzas?vienreiz domaju pasmarzot veikala,arpats nesaprotu kapec vinas tik krutas skaitas un kas vinas perk.
Tapat ari visas tas nisas smarzas un popularakas smarzas,loti daudzas vnk smird.
Man patik vieglas smarzas,ziedu.Jau gadus 20 vairak man ir vienas smarzas,pat ne smarzas,lets smarzudens no Douglas.Esmu meginjausi citas,bet nespeju.
Pelnrukšķīte @ 21.08.2023 08:56Vai variet pateikt, kas ir tās par smaržām, kuras smaržo tā kā pūderis. Tā it kā maigi, bet ļoti saldi. Man ir aizdomas, ka tās ir Elizabeth Arden, bet neesmu pārliecināta.
Viņas lieto TIK daudzas un visos vecumos, a man vēmiens nāk. Fiziski sūdīgi paliek. Esmu sabiedriskajā cēlusies kājās un gājusi uz citu galu, lai nejūtu.
Miljons arī ir liels pē.
Nav iebildumu pret vieglām, citrusīgām smaržām.
Pelnrukšķīte @ 21.08.2023 08:56Vai variet pateikt, kas ir tās par smaržām, kuras smaržo tā kā pūderis. Tā it kā maigi, bet ļoti saldi. Man ir aizdomas, ka tās ir Elizabeth Arden, bet neesmu pārliecināta.
Viņas lieto TIK daudzas un visos vecumos, a man vēmiens nāk. Fiziski sūdīgi paliek. Esmu sabiedriskajā cēlusies kājās un gājusi uz citu galu, lai nejūtu.
Miljons arī ir liels pē.
Nav iebildumu pret vieglām, citrusīgām smaržām.
mrthkjj @ 23.08.2023 16:49Man pašai patīk rūgtas un smagas notis smaržās, zemes toņi tā teikt, bet pati ļoti reti ikdienā lietoju, parasti vienkārši dezītis un viss.
Par kaķu čurām runājot, man personīgi MADARAS ziedu aromāta dezītis sajaucoties ar sviedriem tik ļoti atgādina to smaku, uzreiz pretīgi paliek. Un esmu to jutusi gan meitenēm nometnēs, gan pati izmēģinot uz sevi, jo gribēju ko dabiskāku. Paldies nē vairs :D