Hiltone ar baigo gudrību gan nekad nav izcēlusies. Vismaz tajās intervijās, ko esmu redzējusi.Malibu Steisija @ 17.08.2023 17:35Viņas tēvs un ģimene viņu izmantoja. Tas nav normāli. Un izmantoja arī viņas ''trakuma lēkmes'', lai beigās pataisītu viņu par garīgi nelīdzsvarotu.
Ja ar mani tā sāktu rīkoties, man arī parādītos ārprāta lēkmes. Jo visi apkārt tik ļoti karina ausīs banānus, taisa intrigas, pin melus un gaslight'o, un neviens tevi nedzird.
Vecās Britnijas intervijās var redzēt, ka viņa patiesībā ir ļoti gudra un (neapšaubāmi) ļoti talantīga sieviete. Bet tas viņas blondais bombshell bimbo izskats liek citiem viņu uzskatīt par muļķīti. Līdzīgi kā ar Pamelu Andersoni, Parisu Hiltoni.
Tas viss kopā un plus vēl paparaci un tabloīdu ietekme, ka cilvēki tic katrai baumai, kas tiek tur uzrakstīta. Uzpirkti mediji. Safabricēti stāsti.
Uz doto brīdi viņai jau ir aizgājis ciet no tā visa. Man ir liels prieks par to, ka viņa ir (nosacīti) brīva beidzot, bet mentāli viņai ir slikti. Bet tas pat ir saprotams, ņemot vērā to bullshitu kam viņa ir gājusi cauri.
Malibu Steisija @ 17.08.2023 17:35Viņas tēvs un ģimene viņu izmantoja. Tas nav normāli. Un izmantoja arī viņas ''trakuma lēkmes'', lai beigās pataisītu viņu par garīgi nelīdzsvarotu.
Ja ar mani tā sāktu rīkoties, man arī parādītos ārprāta lēkmes. Jo visi apkārt tik ļoti karina ausīs banānus, taisa intrigas, pin melus un gaslight'o, un neviens tevi nedzird.
Vecās Britnijas intervijās var redzēt, ka viņa patiesībā ir ļoti gudra un (neapšaubāmi) ļoti talantīga sieviete. Bet tas viņas blondais bombshell bimbo izskats liek citiem viņu uzskatīt par muļķīti. Līdzīgi kā ar Pamelu Andersoni, Parisu Hiltoni.
Tas viss kopā un plus vēl paparaci un tabloīdu ietekme, ka cilvēki tic katrai baumai, kas tiek tur uzrakstīta. Uzpirkti mediji. Safabricēti stāsti.
Uz doto brīdi viņai jau ir aizgājis ciet no tā visa. Man ir liels prieks par to, ka viņa ir (nosacīti) brīva beidzot, bet mentāli viņai ir slikti. Bet tas pat ir saprotams, ņemot vērā to bullshitu kam viņa ir gājusi cauri.
Hiltones gadījumā tur gan viņa pati uzspieda uz Blonde bombshell stila popularitāti un, lai arī mazāk, bet dara to joprojām. Britnijas situāciju labi apraksta South Park 12. sezonas 2. sērijā Britney's new look. Caur mega pārspīlējumiem un rupjiem jokiem tiek parādīta bēdīgā patiesība, ka medijiem un to patērētājiem vienmēr vajag, kādu par ko runāt, tenkot un cik tālu tas var novest cilvēkuMalibu Steisija @ 17.08.2023 17:35Viņas tēvs un ģimene viņu izmantoja. Tas nav normāli. Un izmantoja arī viņas ''trakuma lēkmes'', lai beigās pataisītu viņu par garīgi nelīdzsvarotu.
7 gadi priekš Britnijas ir daudz. Pavisam jaunam vīrietim pāris gadus pamīcīt pasaules mēroga popzvaignzi un pēc tam noslaukt pāris miljonus ir sīkums. Viņam pat 30 vēl nav.Lula @ 17.08.2023 19:25Un kā ar to viņas vīru? Vienkārši golddigeris? Itkā 7 gadi kopā ir daudz tomēr
Nabadziņš nav arī gluži piecgadīgs puika. Zināja, uz ko parakstās. Domāju, ka Britnijas kontakti, iespējas + greznā un pārtikusī dzīve, ko sniedza Brintijas miljoni, nosedza viņa “ciešanas” ar pamatīgu uzviju.akul12 @ 17.08.2023 21:33Vai tad nabadziņš nav pelnījis par tām ciešanām laulībā?
Britney @ 17.08.2023 21:38Nabadziņš nav arī gluži piecgadīgs puika. Zināja, uz ko parakstās. Domāju, ka Britnijas kontakti, iespējas + greznā un pārtikusī dzīve, ko sniedza Brintijas miljoni, nosedza viņa “ciešanas” ar pamatīgu uzviju.
Britney @ 17.08.2023 21:237 gadi priekš Britnijas ir daudz. Pavisam jaunam vīrietim pāris gadus pamīcīt pasaules mēroga popzvaignzi un pēc tam noslaukt pāris miljonus ir sīkums. Viņam pat 30 vēl nav.
akul12 @ 17.08.2023 21:40
Turīgo sievas šķiroties tā nedomā un pieprasa pusi mantas! Tad kāpēc vīrs nevarētu paņemt pusi britnijas naudu.
Taisnība. Bet ir tomēr atšķirība vai tu uz naudu apstrādā kādu Volstrītas finansistu, investoru, uzņēmēju vai garīgi slimu sievieti, kuru ir izmantojuši visi pēc kārtas. Manuprāt, ļoti zemiski.akul12 @ 17.08.2023 21:40
Turīgo sievas šķiroties tā nedomā un pieprasa pusi mantas! Tad kāpēc vīrs nevarētu paņemt pusi britnijas naudu.
akul12 @ 17.08.2023 21:40
Kā uz to skatās. Brintija gribēja vēl bērnus paspēt iznēsāt. Viņas vecumā tie 7 gadi tomēr vērtīgāki par jauna vīrieša gadiem.Lula @ 17.08.2023 21:41
Man tieši liekas, ka priekš jauna cilvēka tie 7 gadi ir daudz, gandrīz trešdaļa dzīves, visa jaunība.
Globuss @ 17.08.2023 21:47
Viņas ir laidušas pasaulē un uzaudzinājušas bērnus, rūpējušās par kārtību mājā un visu sadzīvi, atbalstījušas savu vīru. Ir tāds patiess teiciens, ka aiz katra veiksmīga vīrieša ir stipra sieviete. Bez sievas atbalsta viņi tik daudz nesasniegtu. Bet, kam es to stāstu. Tev tikai viena tēma interesē.
Britnijas vīrs ieleca greznībā un pārticībā, ko nodrošināja Britnijas nauda. Vēl šķiroties nav kauna no viņas prasīt naudu. Lupata, ne vīrietis.